Gönderen Konu: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 20715 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)
« Yanıtla #60 : 31 Aralık 2020, 20:16:13 »
ben yapıom çakma spiro.spiroya basladıktan sonra evdekilerde dedi saçın gurleşti dedi.dermoller senelerdir gunde 5 6 kullanıom sorun yok.1lik sarı zgts kullanıom.ben 1lik kullanma taraftarıyım

dermarollerda 1 in üstü deriyi yırtıyor zaten ama yine de çok kullanıyorsunuz hocam . aldoctone ile yapıyorsunuz sanırım ne ile çözüyorsunuz kaç adet atıyorsunuz ben de spiro kullanmayı düşünüyorum ilerde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 31 Aralık 2020, 20:21:00 »
 2 tane 100lük atıom.118 ml losyon vardı onda cozuyordum.o uretilmiyor onun yerine benzerini alıom benzeride olmayabiliyor bazen gene onunda benzerini alıom.2 mlde nane yağı katıom pis kokusuna çözum oluyor.dermoller yıllardır boyle kullanıom hiçbir zararı olmadı.oil_free moisture nuetrogena marka bunla kullanıyordum boş kapı kalmış değiştirdiğimdede bu kaba dokuom en sonda bunun benzeri ile cozdum.yerinde olsam vakit kaybetmeden fin dermoller spiro ile devam ederdim.spiro surur surmez çişim gelio
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 31 Aralık 2020, 20:36:49 »
2 tane 100lük atıom.118 ml losyon vardı onda cozuyordum.o uretilmiyor onun yerine benzerini alıom benzeride olmayabiliyor bazen gene onunda benzerini alıom.2 mlde nane yağı katıom pis kokusuna çözum oluyor.dermoller yıllardır boyle kullanıom hiçbir zararı olmadı.oil_free moisture nuetrogena marka bunla kullanıyordum boş kapı kalmış değiştirdiğimdede bu kaba dokuom en sonda bunun benzeri ile cozdum.yerinde olsam vakit kaybetmeden fin dermoller spiro ile devam ederdim.spiro surur surmez çişim gelio

spironun prostat üzerine etkisini bilmiyorum .dut prostatı yüzde 20 küçültüyor o tuvaleti daha kolaylaştırıyor doğal olarak.  spironun diüretik etkisinden galiba böyle oluyor. 2 tane 100lük kutu çok mu hocam 1 denediniz mi az mi geldi?

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 31 Aralık 2020, 21:02:25 »
 yok 2 basladım bunun yurt dısında satısı yuzde 5 ve 2lik vardı benim yaptığım yuzde 3 4 gibi bişi oluyor.aldacttone zaten idrar sokturucu demişlerdi.bu işte baslarda herkes zayıf urunlerle zaman gecirir sonra kuvvetliye doner
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 31 Aralık 2020, 21:14:06 »
bloker ister gibime geldi o saç guclu bişi.

Abi xpeciayı ikiye çıkaralı 3 ay oldu. Dökülmelerimde ince tellerin sayısı baya azaldı. Günlük dökülmem de 40ı geçmiyor şuanlik. Dhtnin sebep olduğu sebum da çok azaldı saçım yağlanmıyor. Xpecia iş yapıyor gibi geldi kabakla birlikte. Tepeye minox da ekledim. Etkisini kaybetmezse kurtulurum diye umuyorum. Zaten genel seyrelmem olduğu için antiandrojenler iyi iş yapıyor. Telogen effluvium'um olmasaydı. Saçlar daha iyi olurdu muhtemelen
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 13 Ocak 2021, 19:57:32 »
Merhaba tekrardan tedavinin tam 7. Ayı bugün.
Xpecia ilk 4 ay x1, son 3 ay x2
Kabak çekirdeği yağı son 3 aydır günde bir
Minoxidil şakaklara 7 aydır
Minoxidil tepeye 17 gündür kullanıyorum.

Son günlerde inişli çıkışlı bir süreç içerisindeyim.
Minoxili tepeye başlamamdan 14. Gün itibariyle tepedeki kalın 4 cm'lik kıllar dökülmeye başladı. Minox telojen fazdakileri döktüğü için. Bu yüzden birkaç gündür dökülmelerim biraz daha fazla ama çok büyük çoğunluk kalın teller şeklinde. Yastıkta pek olmuyor ama duş öncesi ve duşta dökülüyor.

Minoxili tepeye yedirmiyorum sıkıyorum dağılmasını sağlıyorum sadece. Şakaklara yediriyorum.

Magnezyum ve vitamin D ekledim 3 günde 2 tablet kullanıyorum. Kalsifikasyon için.

Ketoral kremi ara sıra şakaklara ve ön çizgiye uyguluyorum ama belirli bir kullanım sıklığım yok. Ön çizgide hafif bir zayıflık hissettiğim için ön çizgiye biraz daha uyguluyorum.

Şampuan değiştirdim bioxcin forte kullanırken Sebamed kafeinli şampuanı denemek için aldım fakat saçımı ince gösterdiği için memnun kalmadım açıkçası. Biraz daha kullanmayı düşünüyorum duruma göre.

Fotoğraflar birkaç gün önceye ait. Ozamanlar bioxcin kullanıyordum. Bana daha uygun sanırım.

Dermaroller/dermastamp düşünüyorum ama şuan kullanma durumum yok maalesef.

Tavsiye yorum her şeye açığım, bekliyorum
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 13 Ocak 2021, 19:59:15 »
 maşallah peruktan gür kafan olmuş böcek gibi fışkırmış saçlar alttan maşallah

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #67 : 13 Ocak 2021, 20:05:15 »
Merhaba tekrardan tedavinin tam 7. Ayı bugün.
Xpecia ilk 4 ay x1, son 3 ay x2
Kabak çekirdeği yağı son 3 aydır günde bir
Minoxidil şakaklara 7 aydır
Minoxidil tepeye 17 gündür kullanıyorum.

Son günlerde inişli çıkışlı bir süreç içerisindeyim.
Minoxili tepeye başlamamdan 14. Gün itibariyle tepedeki kalın 4 cm'lik kıllar dökülmeye başladı. Minox telojen fazdakileri döktüğü için. Bu yüzden birkaç gündür dökülmelerim biraz daha fazla ama çok büyük çoğunluk kalın teller şeklinde. Yastıkta pek olmuyor ama duş öncesi ve duşta dökülüyor.

Minoxili tepeye yedirmiyorum sıkıyorum dağılmasını sağlıyorum sadece. Şakaklara yediriyorum.

Magnezyum ve vitamin D ekledim 3 günde 2 tablet kullanıyorum. Kalsifikasyon için.

Ketoral kremi ara sıra şakaklara ve ön çizgiye uyguluyorum ama belirli bir kullanım sıklığım yok. Ön çizgide hafif bir zayıflık hissettiğim için ön çizgiye biraz daha uyguluyorum.

Şampuan değiştirdim bioxcin forte kullanırken Sebamed kafeinli şampuanı denemek için aldım fakat saçımı ince gösterdiği için memnun kalmadım açıkçası. Biraz daha kullanmayı düşünüyorum duruma göre.

Fotoğraflar birkaç gün önceye ait. Ozamanlar bioxcin kullanıyordum. Bana daha uygun sanırım.

Dermaroller/dermastamp düşünüyorum ama şuan kullanma durumum yok maalesef.

Tavsiye yorum her şeye açığım, bekliyorum
tedavin cok guzel bu yuzden iyi sonuc alıyorsun xpecia gunde iki kez isi yapıyor zaten     en azından dokulmeyi durduruyor devam devam senin yasına gore guzel bir tedavi bulmussun devam bioxin forte yeni urun siyah sarımsaklı olanı cok guzel onu kullansaydın
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2021, 20:20:22 Gönderen: ali2132b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 13 Ocak 2021, 21:16:56 »
maşallah peruktan gür kafan olmuş böcek gibi fışkırmış saçlar alttan maşallah

Teşekkürler abi yardımlarınız oldu saçlar uzun diye biraz daha çok gözüküyor. Şuan eski yoğunluğun yaklaşık %75lerdeyim.

tedavin cok guzel bu yuzden iyi sonuc alıyorsun xpecia gunde iki kez isi yapıyor zaten     en azından dokulmeyi durduruyor devam devam senin yasına gore guzel bir tedavi bulmussun devam bioxin forte yeni urun siyah sarımsaklı olanı cok guzel onu kullansaydın

Bioxcin forte 9 aydır kullanıyordum. Ama kullandıktan sonra ikinci gün saçlar kafaya yapıştığı için sebamedi denemek istedim. O da benim saç tipime pek Uygun değilmiş onu anladım. Kafein ve gingko bilboa var içerisinde kafam kızarıyor kullandıktan sonra. Biraz kullanıp sonuca bakacam olumlu ise devam, değilse bioxcin forte devam ederim. Teşekkürler öneri için
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 13 Ocak 2021, 21:47:03 »
 estarullah kısada olsa saçlar öne gelmiş

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 19 Şubat 2021, 20:01:44 »
Uzun süredir sınavlar dolayısıyla konuyu güncelleyemedim. Dün tıraş olduktan sonra daha net belli olması için bugün güncelleme yapıyorum.

Minox şakaklara 8 aydır
Xpecia günde 1 ilk 4 ay, günde 2 son 4 ay
Kabak çekirdeği yağı kapsülü 4 aydır
Minox tepeye 2 aya yakın
Minox ön çizgi 1 ay
1 aydır düzenli masaj yapıyorum günde yaklaşık 5 dakika minoxtan önce

Minoxu tepeye ve öne başlamadan önce dökülmelerim azalmıştı. Fakat ben önde ve tepede hafif seyrelmeler hissediyordum. Genel seyrelme tipi dökülmem olduğu için riske atamadım. Geç olmadan oralara da minox başladım.

Minox (tepe ve öne başladıktan sonra) 15. günden sonra tepeden ve önden çok çok fazla döktü. Zaten döngüden yeni çıkmıştım bir de üstüne 5 günde en az 1000 tane dökülmüştür daha fazla da olabilir. Bu dökülme süreci yaklaşık 2 hafta sürdü. Bu sürede moralimi cok bozdu bu durum. Saçlar uzun olduğu için de daha da belli oldu gider tıkanıyordu vs.

Artık çok fazla uzaması dolayısıyla (11-12 cm civarındaydı) kestirmeye karar verdim. Seyrekliklerin çıkacak olması korkutmuştu.

İlk foto dünden uzunkenki halı
Şuan saçlar 4 cm. Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 19 Şubat 2021, 21:16:11 »
 sahsen ben olumlu dusunuom.minoxun onde etkinliği retonik azelik asitle veya içine kırmızı biber hapı atmakla artar tabi mucize beklememek gerekir önde dermollerde etkinliğini arttırır.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 20 Mart 2021, 17:31:46 »
Merhaba tekrardan aylık periyotlarla güncelliyorum.

Minoxidil şakaklar 9 ay, tepe ve frontal yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Minox tepe ve frontalde 3 ay olduğundan ilk başlarda incelmişleri ve telojen fazdakileri döktü, henüz çıkış aylarına gelmediğim için 5. 6. ayda daha yoğun olacağını düşünüyorum

Xpecia ilk 4 ay 1, son 4 ay 2, şuan yaklaşık 1 aydır tekrar 1e düşürdüm hem maddi sebepler hem de tahlil yaptıracam ve tahlil sonrasında tedaviyi güncelleyecem. Ayrıca one up saw palmetto eklemeyi düşünüyorum.

Kabak çekirdeği yağı 5 ay

2-3 haftadır omega 3 kullanıyorum kafadaki acı hissi büyük oranda azaldı.

18 Şubat'ta 4 cm kestirmeme rağmen 1 ayda 4 cm uzadı. Şuan 8 cm. Minox etkisi diye düşünüyorum

Dermaroller 0.5mm ekledim 1 gün oldu. Resimde işaretlediğim nw0-nw1 alanında çok fazla tüylenme var ama onlar kıl formuna dönmüyor. Dermarollerle belki döndürebilirim.
Dermarollerla henüz içerilere girmedim. İyi etki alırsam 1.5mm stamp alıp içerilerde şansımı deneyebilirim.

Son durumlar böyle öneri tavsiye görüşlerinizi bekliyorum.

Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Çelik Adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 20 Mart 2021, 23:05:49 »
Merhabalar

Xpecia sizde yan etki yarattı mı ?
Ayriyeten ilk başlarda minoxidil kullanma deneyiminizi anlatır mısınız.Genelde insanlar başta saç döküyor diye bırakıyorda..

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 20 Mart 2021, 23:40:13 »
Merhabalar

Xpecia sizde yan etki yarattı mı ?
Ayriyeten ilk başlarda minoxidil kullanma deneyiminizi anlatır mısınız.Genelde insanlar başta saç döküyor diye bırakıyorda..

Aynen hocam başta incelmiş saçları döküyor ona katlanmak zorundasınız ama saç köklerini sürekli uyarıyor kullandığınız süre boyunca. 2. Ayda tüylenmeleri farkediyorsunuz. 3 ayda biraz daha gelişiyor. Maksimum etki 6. Ayda oluyor. Dönem dönem döngüleri oluyor. Ama döngüye giren saçlarınız sağlıklı saçlarınız değil. İlacın çıkarttığı saçlar döngüye giriyor. Her şeyde olduğu gibi bunun da zorlukları var. Bazen sıkılıyorsunuz günlük uygulama istediği için. Sonuç olarak ben memnun muyum? Şuanlık Kesinlikle evet.

Xpecia yan etki konusunda. İlk 1-2 hafta testis yakınlarında hafif bir ağrı oluyor. Sonra vücut yeni dht seviyesine alışıyor ve yan etki sorunu kalmıyor. Menide sıvılaşma ben pek yaşamadım zaman zaman oluyordu. İlacı 1 aydır azalttım. Tekrar testis taraflarında ağrı oldu. Başladığım zamankinden daha keskin bir ağrıydı, künt bir ağrı değildi. Fakat bu da geçti bu ağrı 2-3 gün falan sürdü. İlacın dht üzerine etkisi bariz var. Yan etkiler kişiden kişiye değişir. Genel olarak memnunum fakat fiyatının pahalanması canımı sıkıyor. Yaklaşık 90 liralara kadar gelmiş.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Facebook Twitter Instagram