Saç Ekimi Sonuçları
eskiden elseve şampuanın namı vardı yıkayan oluk oluk doktu kafamı derdi.
dermollerde ekle.yeşil cay basına dhtyi arttırır diyorlar soyayla kullanan falan bunlar zaten ufak tefek faydası olan şeyler.yarın obur gun dht saldırın artabilir ilerleyen yıllar kodlanmış genetiğin agresifse.bloker losyonları ne olur ne olmaz arastır.
Yaş kaç bu ilaçları 20 yaş altı kulanabilirmi
Selam tekrardan konuma buradan devam etmeyi düşünüyorum karmakarışık olsun istemedim. Fotoğrafları bırakacağım ama sormak istediğim bir şey var. Minoxu 5 ay 20 gündür kullanıyorum şakaklara. şakaklarımdaki saçlarımı bariz kalınlaştırdı. Şakaktaki çizgi düzeldi Ama gidenler geri geldi mi hiç bilmiyorum. Minox bana etki etti ama minyatürleri geri getirmedi sanırım. Şok dökülme yapmıştı ama acaba o gidenler geri geldi mi? Çünkü şakaklarımın biraz gerisinde saç yoğunluğu bir çizgi gibi birden artıyor. (Saçlar hâlâ kalın) Acaba uygulamamda mi yanlış var sürüyorum ama arkalara kadar değil çünkü minoxun sadece sürdüğümüz yere bir bıçak gibi sınır çizeceğini düşünmüyorum. Acaba henüz erken mi yoksa minox bende pek etkili değil mi? Döngüye mi girdi hiç anlamadım. Uygulamam mı hatalı? Bundan sonra daha geniş alanda kullansam yoğunluk artar mı? Teşekkürler
emekli kel eskilerden kim kaldı tekrar dönmüşün foruma😂😂yeni nesil bizi bilmez.heralde isim benzerliği profiline baktım karıştırdım galiba
benim arkadaslar.şifreyi unutmuşum eski nickimle giremedim.proscarla girdim eş dost emekli kel yap o zaman nickini şifreyi unuttuysan dedi proscarın yerine bende bunu yaptım.evet bizde eski saçıekiklerdeniz.saç aleminde ekilmedik bir kulağının arkası kalanlardanız.