Merhaba yaş 20 tedavim sadece şakaklara minox, 2 xpecia ve kabak çekirdeği yağı kapsülü. Bugun tam 6.ay 5.aydan sonra xpecia ikiye çıkardım ve kabak çekirdeği kapsülü ekledim. (Hata ettim ilk 5 ay 1 tane xpecia kullandım)
Güncelleme için henüz erken ama yakın zamanda döngüye girdiğimi söylemiştim. Ben kayıp fazla olur sandım ama okadar da çok olmadı görünüş olarak. Fotoğraf koyacam zaten ama öncelikle sormak istediğim birkaç şey var
Evde elseve yıpranmış saçlar için 6 mucizevi yağı buldum. Dün aksam fönlemeden önce iki damla ilk elime sonra köke değirmeden saça sürdüm zaten iki damla yağ çok az, deriyi boğacağını sanmıyorum. Fönün etkisinden korusun hem de biraz nemli olsun istedim. Bunu kullanmamda sakınca var mı?
İkinci sorum 3 günde bir saçımı yıkıyorum evden çıkmadığım için. yikamadan önce kafanın üstünü tarayınca inceli kalınlı 20 tel döküldü. Sonra durdu Bir şampuan yaptım belki duşta hepsi dökülmemiştir. Yıkadıktan sonra fönlerken de okadar döküldü. Tüm gün yatıyorum veya masa başındayım, masada ve yastıkta saç olmuyor. İncelerin yerine kalınlar mı gelir tedavi uyguladığım için yoksa dökülmem artıyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
(Tepeden çekilen fotoda saçım dalgalı olduğu için yukarı kenarları yukarı kalkmış kusura bakmayın.)