baslama bu yasta daha ama bana ver bu kafayı ben dengesizim bunca yıllık tecrubemle minoxidil finasterid biotin çakma spiro devam ederim.dermolleri her ilaç sürüşümde kullanırım.salla onu bunu hersey kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine bağlı.yakın zaman için ne pozitif ne negatif şimdilik saçın.sanki gidicekken el atmışın gibi duruyor.saçı ayağa kaldırmak lazım orta saha mucadelesi veriyorsun şu an hucum lazım.dermollerle sık beslesen daha iyi bence saçı.soruna yonelik şu an kullandığın bişi yok minox dısında xpecia yan destek.minox çakma spiro yada ru dusunebilirsin.
Xpecia bıraktım abi, 1 ay sonra duruma göre ya ara ara kullanırım ya da kullanmadan Eylül'de etkili olacak şekilde düşük dozla finasteride başlarım, daha sonra 22-23 gibi artırırım en sağlıklısı bu.
Evet duruma göre bakarsın zaten bilgi sahibisin, bu yaşlar açılmaların başladığı zamanlar oluyor genelde dökülme hissedersen önlem alırsın zaten.
Hocam saçlar 1 yıl içinde gerilemedi hiç. Döngü zamanı başlangıç zamanından daha iyi duruma dönüyor, dökülmeler de kontrol altında şuan.
İlk duruma göre baya toparlamış saçların,finasteride hiç gerek yok bence
Hocam seyreldikten sonra fin kullansam vereceğim yanıt da mechul olduğundan, seyrelmeden başlamayı düşünüyorum küçük dozlarla