Gönderen Konu: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 20699 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)
« Yanıtla #136 : 01 Haziran 2021, 07:03:25 »
baslama bu yasta daha ama bana ver bu kafayı ben dengesizim bunca yıllık tecrubemle minoxidil finasterid biotin çakma spiro devam ederim.dermolleri her ilaç sürüşümde kullanırım.salla onu bunu hersey kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine bağlı.yakın zaman için ne pozitif ne negatif şimdilik saçın.sanki gidicekken el atmışın gibi duruyor.saçı ayağa kaldırmak lazım orta saha mucadelesi veriyorsun şu an hucum lazım.dermollerle sık beslesen daha iyi bence saçı.soruna yonelik şu an kullandığın bişi yok minox dısında xpecia yan destek.minox çakma spiro yada ru dusunebilirsin.

Xpecia bıraktım abi, 1 ay sonra duruma göre ya ara ara kullanırım ya da kullanmadan Eylül'de etkili olacak şekilde düşük dozla finasteride başlarım, daha sonra 22-23 gibi artırırım en sağlıklısı bu.

Evet duruma göre bakarsın zaten bilgi sahibisin, bu yaşlar açılmaların başladığı zamanlar oluyor genelde dökülme hissedersen önlem alırsın zaten.

Hocam saçlar 1 yıl içinde gerilemedi hiç. Döngü zamanı başlangıç zamanından daha iyi duruma dönüyor, dökülmeler de kontrol altında şuan.

İlk duruma göre baya toparlamış saçların,finasteride hiç gerek yok bence

Hocam seyreldikten sonra fin kullansam vereceğim yanıt da mechul olduğundan, seyrelmeden başlamayı düşünüyorum küçük dozlarla
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 01 Haziran 2021, 09:38:18 »
 1 mg yüzde 38 baskılarken 5 mg yüzde 40 baskılıyor mantık bu.bloker losyonda katabilirsin ev yapımı spiro olabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #138 : 05 Haziran 2021, 09:42:04 »
Dostum özel mesaja bakarmısın, lütfen.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 19 Haziran 2021, 14:50:27 »
Merhaba tekrardan
12 aydır şakaklara minoxidil
6 aydır tepeye minoxidil
3 aydır dermaroller
2 aydır mimo masaj aleti
12 aydır xpecia kullanıyorum.

Geçtiğimiz günlerde xpecia'yı 2 hafta bırakmıştım. Şimdi 1 haftadır tekrar kullanıyorum. Sebebi ise 2 hafta sonra fin'e başlıyorum. 2 günde 1, 1mg olarak kullanırım. Yan etki vs görmezsem 24-25 yaşında ise günlük 1 mg şeklinde kullanabilirim.

Bunların dışında 1-2 aydır dökülme çok fazlalaştı. Duracak gibi değil bu yüzden fin başlamam gerekiyor artık. Şakaklar döngü sonrası kapanmaya başladı gibi tekrardan.

Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 06 Ekim 2021, 18:36:25 »
 dısardan gelince pcyi açıp baktığımda kabataslak gorduğum olgunlaşma var sende.eskiye gorede incelme var.ama ön çizgide öne gelmiş gibi.eskiyle kıyasladım şimdi olgunlaşma var.8 fıs nerelere sıuruyorsun.en onun arkasına 2.kısımada el atsan iyi olur.birde ilk konundaki karsıdan olan resim gibi resmin varmı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 06 Ekim 2021, 18:59:54 »
dısardan gelince pcyi açıp baktığımda kabataslak gorduğum olgunlaşma var sende.eskiye gorede incelme var.ama ön çizgide öne gelmiş gibi.eskiyle kıyasladım şimdi olgunlaşma var.8 fıs nerelere sıuruyorsun.en onun arkasına 2.kısımada el atsan iyi olur.birde ilk konundaki karsıdan olan resim gibi resmin varmı

1 gün böyle;
arka tepeye 2 fıs
şakaklara 2şer fıs
orta tepeye 1 fıs
ön çizginin hemen arkasına 1 fıs

1 gün böyle
şakaklara 2şer fıs
ön çizginin hemen arkasına 2 fıs

bu fotoda akşam üstü dışardan geldim terledim için en ön biraz dağılmış.

emoji için kb başka bise bulamadim :D

Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 06 Ekim 2021, 19:48:48 »
 estafurullah.sabitlesen hergun aynı tedaviyi yapsan olmazmı.genel olgunlaşma var sende.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 06 Ekim 2021, 20:00:24 »
estafurullah.sabitlesen hergun aynı tedaviyi yapsan olmazmı.genel olgunlaşma var sende.

bakalım abi finasteride biraz daha zaman veriyorum
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

GANNICUS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #144 : 06 Ekim 2021, 23:40:28 »
Hocam minoxu uzun saça nasıl uyguluyosun kullanmaya başlayalı 5 6 gün oldu ben oldukça zorlanıyorum saç derisine yedirmek için bı tavsiyem var mı

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 07 Ekim 2021, 07:31:14 »
Hocam minoxu uzun saça nasıl uyguluyosun kullanmaya başlayalı 5 6 gün oldu ben oldukça zorlanıyorum saç derisine yedirmek için bı tavsiyem var mı

hocam yedirmiyorum. sıktıktan sonra hareket etmemeye çalışıyorum, biraz akıyor ama böyle daha rahat oluyor
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 07 Ekim 2021, 11:06:27 »
 ille fıs fıs gerek yok damlalık alırsın aralara surersin.sarı ışık yoğun ışık saçı çok az gosteren ışık varya drlar mezoterapiyi falan o kadar aydınlık ışıkta yapar.çok aşırı ışıkta kullan ilacı seyrek yerleri daha iyi gorursun gerci ışık moral bozuyor ama.damlalıkla sur.saçlı deriye yedirmek onemli bu işte.hata dermollerle gozenekleri açıp hucreye tasımakta onemli.

Facebook Twitter Instagram