Gönderen Konu: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)  (Okunma sayısı 20710 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Tedavi süreci öneri tavsiye (fotoğraflı)
« Yanıtla #120 : 13 Mayıs 2021, 09:19:55 »
zam gelmiş hocam :) dörtlü paket min 335 tl olmuş tekli paket 94tl... iyi ki zamdan iki gün önce 5 tane alıp depoladım. bir iki satıcıda son ucuz ürünler kalmış almak isteyen satılmadan bakabilir. en yüksek oylu satıcılar ellerindekilerini bitirip zamı yapmış.

İyi yapmışsın hocam, elimdekiler bittikten sonra alacağım zaman kutu fiyatı 300-400tl olur galiba  :)

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 13 Mayıs 2021, 16:15:52 »
Merhaba tekrardan aylık olarak güncelliyorum. Bugün tedavinin 11. ayı

Şuanki tedavim;
-> Minoxidil 11 aydır şakaklara - 5 aydır tepeye
-> Xpecia 11 ay
-> Dermaroller 0.5 mm - yaklaşık 2 aydır haftada 2
-> Dermaroller 1 mm - 20 gündür haftada 1
İmzamdaki çoğu şeyi azalttım hem maddi olarak yoruyordu hem de kullanmayı uzun süre devam ettiremezdim.

Yaklaşık 10-15 gündür dökülmeler arttı. Döngüye girdiğimi anladım. Zamanıda gelmişti. Sağ şakak kısa sürede geriledi ve içi seyreldi. Sol şakak az da olsa yoğunluk kaybetti.

Eylül - Ekim aylarında finasteridi 1 mg olmak üzere haftada 3 gün veya 0.5 mg her gün kullanmayı planlıyorum.

İlk foto yoğun güneş ışığı altında geriye taranmış kirli saç
İkinci fotoda şakağın gerilediğini, bir önceki fotolarda paylaştığım gelişmeye çalışan nw0 tüylerinin yok olduğunu görebilirsiniz.
Üçüncü foto önden temiz saç

AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #122 : 13 Mayıs 2021, 20:42:13 »
hocam 11 aydır saçların gerilemesini durdurmuşsunuz hatta saçlarınız daha kalın ve canlı duruyor. anlaşılan iyi bir min alıcısısınız. tedavinize antiandrojen eklediğinizde min ile birlikte güzel iş yapacaktır. şuan klasik min döngüsündesiniz fakat gözle görülür ciddi bir hacim kaybınız yok, zamanında müdehalenin önemi.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 13 Mayıs 2021, 21:03:44 »
hocam 11 aydır saçların gerilemesini durdurmuşsunuz hatta saçlarınız daha kalın ve canlı duruyor. anlaşılan iyi bir min alıcısısınız. tedavinize antiandrojen eklediğinizde min ile birlikte güzel iş yapacaktır. şuan klasik min döngüsündesiniz fakat gözle görülür ciddi bir hacim kaybınız yok, zamanında müdehalenin önemi.

Katılıyorum hocam erken müdahale her şeyde olduğu gibi saç konusunda da çok önemli. Umarım antiandrojene de iyi yanıt veriyorumdur. Merakla bekliyorum. Sağol yorumun için.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #124 : 18 Mayıs 2021, 12:08:27 »
.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2021, 13:47:52 Gönderen: Alfa Romeo »

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 31 Mayıs 2021, 19:59:32 »
Merhaba tekrardan herkese. Henüz 1 ay dolmadı ama ufak bir güncelleme geçmek istedim.

Xpecia bırakmaya karar verdim. Yaklaşık 3 ay boyunca hiçbir şey kullanmayacam. Sadece minoxidil / dermaroller / masaj aleti ile devam edecem. Özellikle son bir aydır bunun hakkında düşünüyorum. Nihayetinde multivitamin olan içeriğini tam olarak bilmediğimiz, etkilerinin ne olacağını bilmediğimiz bir şeyi daha fazla kullanmak istemiyorum. Bir süredir Asıl sebebini bilmemekle birlikte böbreklerin biraz altında ağrı hissediyorum. Çok büyük ihtimal kas ağrısı, böbrek ağrısı tanımlamasına uymuyor. Fakat bu bana olabilecekleri hatırlatmaya yetti.  Xpecia bende kesinlikle işe yaradı etkisi konusunda tartışamam ama artık gönül rahatlığıyla kullanmıyorum.

3-4 ay sonra genel bir test yaptırıp hormonlar için de bir referans noktası oluşturacam. Daha sonra ise yıpratmayacak dozlarda finasteride başlarım.

Saçın şuanki durumu ise şu sekilde;
Genel yoğunluktan memnunum, şakaklar döngü dolayısıyla istediğim gibi değiller fakat döngüden çıktığım için yeni saçlar kendini belli etmeye başladılar. İstediğim noktaya geleceğini düşünüyorum. Çok kısa kestirmiştim. Görseller şu şekilde: 

Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 31 Mayıs 2021, 21:32:37 »
 önlere birde igf veya kuvvetli mezo basıcan uçar saçlar zaten iyi saçlar.2500den fazlası vucut atar ama biz saç için içiyoruz sahsi gozlemim 5 mg biotin daha iyi saçların kalınlığıda iyi birde 5 mg biotinle kalınlaştırsan kafa dahada gürleşir.yanlardada geri cekilme var yan saç çizginde .yeni metod geliştirdim saçların onune civi cakıon geri cekilmenin onune gecmiş oluon :)iğrenc bir espiri daha yapayım caddede dut ağacı vardı bir sene açardı bir sene açmazdı bu sene açmaması gerekiyordu korkutursan her sene açar dediler gittim ağacı korkuttum açmaması gerekirken açtı batıl ama rastgele doğru çıktı.saçıda korkutalım çık yoksa keserim seni diyelim:)
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 31 Mayıs 2021, 21:41:42 »
önlere birde igf veya kuvvetli mezo basıcan uçar saçlar zaten iyi saçlar.2500den fazlası vucut atar ama biz saç için içiyoruz sahsi gozlemim 5 mg biotin daha iyi saçların kalınlığıda iyi birde 5 mg biotinle kalınlaştırsan kafa dahada gürleşir.yanlardada geri cekilme var yan saç çizginde .yeni metod geliştirdim saçların onune civi cakıon geri cekilmenin onune gecmiş oluon :)iğrenc bir espiri daha yapayım caddede dut ağacı vardı bir sene açardı bir sene açmazdı bu sene açmaması gerekiyordu korkutursan her sene açar dediler gittim ağacı korkuttum açmaması gerekirken açtı batıl ama rastgele doğru çıktı.saçıda korkutalım çık yoksa keserim seni diyelim:)

Yan saç çizgisi babamın genetiği ile örtüşüyor. baba tarafı kel değil anne tarafında kellik var. Babamın da yan saç çizgisi böyle. Geni kimden aldığım biraz karışık
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 31 Mayıs 2021, 21:53:38 »
 benim sülale saçlı sorun bende çıkmıştı zamanında .cevremde bakıom genetiği benzemeyende var benzeyende.benzeyenleri ele alalım.bakıom aynı kardeşlere farklı yerlerde seyrelmeleri var yiğenlerinle bile ortusen var.ama farklı dokulmelere seyrelmelere sahipler.eskiden bu genetik bilimi bazı bilim adamı kabul eederken bazısı etmezdi.bizim genclerden 2si saçları kısalttı bakıom aynı yerler seyrelmiş babası dayısı sülalesinde oralardan seyrelme yok.babanla genetiğin ortuşebilir ama hızlılık agresiflik seyri farklıda olabilir aynıda olabilir.
 yiğen yaş kaçtı senin 19muydu 21miydi
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2021, 22:09:53 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 31 Mayıs 2021, 22:18:53 »
benim sülale saçlı sorun bende çıkmıştı zamanında .cevremde bakıom genetiği benzemeyende var benzeyende.benzeyenleri ele alalım.bakıom aynı kardeşlere farklı yerlerde seyrelmeleri var yiğenlerinle bile ortusen var.ama farklı dokulmelere seyrelmelere sahipler.eskiden bu genetik bilimi bazı bilim adamı kabul eederken bazısı etmezdi.bizim genclerden 2si saçları kısalttı bakıom aynı yerler seyrelmiş babası dayısı sülalesinde oralardan seyrelme yok.babanla genetiğin ortuşebilir ama hızlılık agresiflik seyri farklıda olabilir aynıda olabilir.
 yiğen yaş kaçtı senin 19muydu 21miydi

21'e az kaldı abi
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 31 Mayıs 2021, 22:20:20 »
 19 sa  bu saç kötü 21se iyi diyecektim aklımda 21 kalmış zaten.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #131 : 31 Mayıs 2021, 22:45:25 »
Aslında bi botoks yaptırsan içeriğini hazırlayanlara güvendiğin biyerde çok iyi olur.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 31 Mayıs 2021, 23:01:12 »
Aslında bi botoks yaptırsan içeriğini hazırlayanlara güvendiğin biyerde çok iyi olur.

Saç derisi esnekliği gayet iyi hocam gerek görmüyorum şuanlık. Tek eksiğim etkili bir anti-androjen. Ona da henüz hazır değilim. Zaman gösterecek
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 31 Mayıs 2021, 23:52:00 »
 baslama bu yasta daha ama bana ver bu kafayı ben dengesizim bunca yıllık tecrubemle minoxidil finasterid biotin çakma spiro devam ederim.dermolleri her ilaç sürüşümde kullanırım.salla onu bunu hersey kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine bağlı.yakın zaman için ne pozitif ne negatif şimdilik saçın.sanki gidicekken el atmışın gibi duruyor.saçı ayağa kaldırmak lazım orta saha mucadelesi veriyorsun şu an hucum lazım.dermollerle sık beslesen daha iyi bence saçı.soruna yonelik şu an kullandığın bişi yok minox dısında xpecia yan destek.minox çakma spiro yada ru dusunebilirsin.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #134 : 01 Haziran 2021, 00:12:06 »
Saç derisi esnekliği gayet iyi hocam gerek görmüyorum şuanlık. Tek eksiğim etkili bir anti-androjen. Ona da henüz hazır değilim. Zaman gösterecek
Evet duruma göre bakarsın zaten bilgi sahibisin, bu yaşlar açılmaların başladığı zamanlar oluyor genelde dökülme hissedersen önlem alırsın zaten.

Facebook Twitter Instagram