kalınlaştıysa çizgi duzeldiyse demekki işe yaramış.geniş alana şimdi gerek yok derim.geniş alan için eskiden tuzluk gibi birsey verirlerdi minoxun kutusunda onla dağıtarak kafaya kullanırdın.düz değil bu iş saçlar bir iyi bir kötü olur.ekleme yapıcaksan dermollerle beraber kullanabilirsin yada böyle devam et.inceleri dokup kalın getirmiştir yerine.demek istediğini anladım.saçların az gerisinde birden çizgi oluşuyor demişsin.önler yaradılışta biraz seyrektir zaten.iyi gidiyor boyle devam et.baktın yarın obur gun diğer yerler açılmaya basladı ya bloker bir losyon eklersin yada finasterid eklersin listene
Teşekkürler abi, bloker olarak xpecia x2 ve kabak çekirdeği kapsülü kullanıyorum. Yağlanmayı baya azalttı 2 güne bir yıkardım 3 güne bir yıkıyorum. Şuan tam iki gün oldu %15 falan yağlı. Yağlanmanın azalması işe yaradığını gösteriyor diye biliyorum. Topikal antiandrojen düşünmüyorum erişimi zor ama fin belki 23-24 yaşlarında olabilir. Olgunlaşma tamamlansın, yanaklarımda sakal yok daha. Sakal da önemli. Dermoroller konusunda da biraz endişeliyim saçlar uzun sayılır ve vaktim kısıtlı. Uzun saç için kullanılan modeli de vardı ama çok zahmetli olur, dediğin gibi ileride düşünebiliriz.
Diğer arkadaşların da tavsiyesine açığım. Teşekkürler tekrardan