Gönderen Konu: 23.11.2020- Serkan Aygın Saç Ekimi - 4000 Greft - 30 Yaş  (Okunma sayısı 10818 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: 23.11.2020- Serkan Aygın Saç Ekimi - 4000 Greft - 30 Yaş
« Yanıtla #31 : 11 Aralık 2020, 14:06:01 »
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Tepe kısmında beklentimi karşılamayacağı kesin ama yine de iyisi ümit etmek lazım sanırım :)

Pozitif olmak her zaman için iyidir :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ABK

• Full Member
« Yanıtla #32 : 12 Aralık 2020, 15:38:40 »
Konuyu takip eden arkadaşlara sormak istiyorum. Şöyle ki donör bölgemin özellikle vertexe  yakın olan bölgesi yıpranmış gibi hissediyorum görsellere göre yorumlarınız paylaşırsanız çok sevinirim.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2020, 11:32:07 Gönderen: ABK »

ABK

• Full Member
« Yanıtla #33 : 22 Aralık 2020, 12:39:44 »
Arkadaşlar merhaba,
Günlük yıkama öncesi 30. Gün fotoları aşağıda paylaşıyorum. Şok dökülme 20. Gün başladı ve hala devam ediyor. Hala kaşıntı hissi ve uyuşukluk hissi devam ediyor.
10 güne yakındır Kerozan tablet ve günlük yeşilçay tüketiyorum. Şampuan olarak ise Prozinc Plus kullanıyorum ama yağlanma sorunuma iyi gelmedi. Ekim alanında ufak bir kepeklenme sorunu yaşadım ama ciddi bir şey değildi.
60. Günde tekrar foto paylaşıyor olacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Aralık 2020, 12:42:01 »
Biraz daha sert yıka kafanı güzel tamamen sonlansın şok ve tepe için kendi saçların için fin kullan derim
Global Moderator

ABK

• Full Member
« Yanıtla #35 : 22 Aralık 2020, 12:50:53 »
Biraz daha sert yıka kafanı güzel tamamen sonlansın şok ve tepe için kendi saçların için fin kullan derim

Değerli yorumun için teşekkür ederim üstad.  Sanırım bu hızla giderse şok 1-2 güne sonlanacaktır. çünkü dökülecek saç kalmıyor. İnşallah erken dökülen erken çıkar :) 
Fin konusunda haklısın ama ne yazık ki yan etkisi olan bir şeyi uzun süre kullanmayı uygun bulamıyorum daha önce denedim bu arada yanlış anlaşılma olmasın. 20-28 yaş arasında kullanmadığım topikal, oral ilaç kalmadı ama en sonunda önüne geçemeyeceğimi anladım ve dökülmeye bıraktım ki ekim için uygun zemin oluşsun.

Bir sorum olacak donör bölgede ben belirli alanlarda seyreklik hissediyorum. Operasyon sırasında bir sorun olmuştu sence de bu donörden yarın yine ihtiyacım olsa ekim için greft çıkar mı ? Başkalarının konularına daha objektif bakabiliyorum ama konu ben olunca ne yazık ki böyle olmuyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Aralık 2020, 12:55:24 »
Değerli yorumun için teşekkür ederim üstad.  Sanırım bu hızla giderse şok 1-2 güne sonlanacaktır. çünkü dökülecek saç kalmıyor. İnşallah erken dökülen erken çıkar :) 
Fin konusunda haklısın ama ne yazık ki yan etkisi olan bir şeyi uzun süre kullanmayı uygun bulamıyorum daha önce denedim bu arada yanlış anlaşılma olmasın. 20-28 yaş arasında kullanmadığım topikal, oral ilaç kalmadı ama en sonunda önüne geçemeyeceğimi anladım ve dökülmeye bıraktım ki ekim için uygun zemin oluşsun.

Bir sorum olacak donör bölgede ben belirli alanlarda seyreklik hissediyorum. Operasyon sırasında bir sorun olmuştu sence de bu donörden yarın yine ihtiyacım olsa ekim için greft çıkar mı ? Başkalarının konularına daha objektif bakabiliyorum ama konu ben olunca ne yazık ki böyle olmuyor.

Donörün gayet güzel toparlayacak daha bir sorun kalmayacak çok rahat 3500 4000 greftin daha var.

Fin e gelince 6 ay alman hem ekilenleri destekler hem ekimden dolayı kendi saçlarındaki hızlı dökülme olasılığını kontrol altına alır stabil duruma getirir şu an riskli ekim sonrası kendi saçlarımız.
Global Moderator

ABK

• Full Member
« Yanıtla #37 : 22 Aralık 2020, 23:14:17 »
Donörün gayet güzel toparlayacak daha bir sorun kalmayacak çok rahat 3500 4000 greftin daha var.

Fin e gelince 6 ay alman hem ekilenleri destekler hem ekimden dolayı kendi saçlarındaki hızlı dökülme olasılığını kontrol altına alır stabil duruma getirir şu an riskli ekim sonrası kendi saçlarımız.

Anladım. Fin ile alakalı kafamda hala ciddi soru işaretleri var , yine de tekrar düşüneceğim.
Tanıdığım bir üroloji doktoru var ve fin ile alakalı birkaç kez konuşmamız oldu. Bana kullan ya da kullanma demedi ama sadece saç ekimi sonrası ya da saç çıkarmak için kullanılmasını pek doğru bulmadığını benimle paylaştı. Uzun araştırmalardan ve sonuçlarından bahsetti, bahsettiği oranlar ise elbette çok düşüktü.

Bu yüzden Kerozan, yeşil çay gibi daha doğal blockerlar ile ilerlemeye çalışıyorum. Ayrıca çok faydası olur mu bilmem ama bu doğal blockerları PRP ve mezoterapi ile destekleyerek biraz önün geçebilirim diye düşünüyorum.

nonameleo87

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 24 Aralık 2020, 13:12:36 »
Kişiden kişiye değişebilir tabi ama nacizane kendi deneyimimi paylaşayım benim 17 yasında saçlarım dökülmeye başladı doktor hemen propecia verdi. Annem babam eczacı onlarında kafasında şüpheler vardı ama o yaşta kullanmak istedim saç dökülmesi travma yaratacaktı çünkü çok genç yaşta. Ben seyrelen saçlarımı tarayarak kapatmaya çalışırken arkadaşlarım jöle kullanırdı kıskanırdım:) 6 7 sene kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım jöle kullanan arkadaşlarımın hepsinin saçı döküldü ben baya bi korumuş oldum sonra bıraktım sıkıldığım için sonra bi dönem tekrar başladım tekrar başladım aradan kaç sene geçti evlendim ellerinizden öper bir kızım var onunla ilgilide bir sorun yaşamadım şükür. Şimdi ekimle beraber tekrar başladım. En azından 6 ay deneyebilirsin kendinide test etmiş olursun kalıcı bir yan etki bırakmıyor zaten en azından ben yaşamadım. Baktın memnun değilsin bırakırsın denemenden bi zarar olmaz diye düşünüyorum. Umarım istediğin gibi olur sonuç gördüğüm kadarıylada gayet iyi gidiyor sürecin
  • Ekim Tarihi: 27.10.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia

ABK

• Full Member
« Yanıtla #39 : 24 Aralık 2020, 20:30:14 »
Kişiden kişiye değişebilir tabi ama nacizane kendi deneyimimi paylaşayım benim 17 yasında saçlarım dökülmeye başladı doktor hemen propecia verdi. Annem babam eczacı onlarında kafasında şüpheler vardı ama o yaşta kullanmak istedim saç dökülmesi travma yaratacaktı çünkü çok genç yaşta. Ben seyrelen saçlarımı tarayarak kapatmaya çalışırken arkadaşlarım jöle kullanırdı kıskanırdım:) 6 7 sene kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım jöle kullanan arkadaşlarımın hepsinin saçı döküldü ben baya bi korumuş oldum sonra bıraktım sıkıldığım için sonra bi dönem tekrar başladım tekrar başladım aradan kaç sene geçti evlendim ellerinizden öper bir kızım var onunla ilgilide bir sorun yaşamadım şükür. Şimdi ekimle beraber tekrar başladım. En azından 6 ay deneyebilirsin kendinide test etmiş olursun kalıcı bir yan etki bırakmıyor zaten en azından ben yaşamadım. Baktın memnun değilsin bırakırsın denemenden bi zarar olmaz diye düşünüyorum. Umarım istediğin gibi olur sonuç gördüğüm kadarıylada gayet iyi gidiyor sürecin

Teşekkür ederim yorumun için. Bu arada kızını Allah bağışlasın, hayırlı uzun ve güzel ömürler nasip etsin.
Hintell dedikten sonra da ciddi ciddi tekrar düşünmeye başladım ama dünyada yapılan araştırmaları ve yabacı kaynakları inceledim, ne yazık ki geri dönüşü olmayan düşük oranda olsa da vaka mevcut. Bu bilginin varlığı bile beni çok korkutuyor. Belki 3 ay falan kullanabilirim emin değilim.

Ayrıca şöyle bir düşüncem var ama yanlış mı emin değilim. Ekilen saçların çıkışı ya da kalitesi fin e bağlı olmamalı bu saçlar zaten DHT'ten engellenmeyen ya da çok az etkilenen bölgeden alınıyor. Ekimin kalitesinin ilaç kullanımından bağımsız olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bilgili kişilerin yorumlarını duymayı çok isterim. Serkan Aygın klinik propecia,minoxidid,xpecia ilaçlarının tamamen 6 ay ya da 1 yıl kullanılmasını öneriyor. Bunların hepsini düzenli kullanabilseydim ya da bu cesareti gösterseydim zaten saç ektirmezdim  ;D

Son olarak şu an kerozan, yeşilçay gibi daha doğal blockerlar ile ilerliyorum. PRP ve mezoterapi ile de tedavimi destekleyeceğim ama biliyorum ki genetik dökülme sadece geciktirilebilir, engellenemez. Saç tellerim kalın olduğu için eğer ki ekilenlerin yükse yüzdesi çıkarsa güzel bir görüntüm olacaktır ve sanırım 4-5 yıl kadar daha hayatımı mutlu mesut sürdürebilirim. Sonra saçlar çok büyük bir süpriz yapıp dökülmeyi bırakırlarsa ne güzel bırakmazsa 2. ekim yolu bana görünecektir.

ABK

• Full Member
« Yanıtla #40 : 23 Ocak 2021, 15:58:42 »
Değerli forum üyeleri selamlar,
Bugün ekiminin 61. Günü ve güncel fotoları aşağıda paylaşıyorum.

Sok dökülme 22. Gün başladı ve hala çok az olsa da devam ediyor. 22-45 gün arası dökülenlerin tamamı I şeklinde makas ile kesilmiş gibi iken son 15 gündür az da olsa devam eden şok dökülmenin tamam baston ya da j tipinde olmaktadır.

40 gündür Kerozan tablet, 25 gündür Vichy Dercos Aminexill (Haftada 3 gün) kullanıyorum ve her gün düzenli olarak yeşilçay tüketiyorum.

Takip eden etmeyen herkesin değerli yorumlarını bekliyorum

Burada benim hala canımı sıkan ve danışmak istediğim 2 durum var;

- Donör bölgem hala biraz kırmızı, sivilceler çıkıyor ve hassasiyet hissediyorum normal midir ?
- 61. Gün olmasına rağmen hala her yıkamada 15 tane J şeklinde Ekim saçı geliyor. Uzun süredir gayet normal ve sert yıkıyorum bu arada.

ABK

• Full Member
« Yanıtla #41 : 21 Şubat 2021, 14:06:15 »
Arkadaşlar Merhaba,
Her ne kadar kimse 60 güne yorum yapmamış olsa da ben paylaşıma devam ediyorum. Belki ileride başkaları bu yazılardan faydalanabilir.

Aşağıda 90. Gün fotolarını paylaşıyorum. Yeni çıkış yok sadece şoktan kalan saçlar uzuyorlar.

Kullandiklarim;

- Kerozan tablet
- Vichy Dercos Aminexil ( Haftada 3 kez )
- Günlük yeşilçay
- Alpecin Coffein Black Edition ( Prozinc Plus saçlarımı mahvetti ve bolca kepek yaptı bu yüzden 2. Şişenin ortasında değiştirdim su an Alpecin' den memnunum )

Ekim olmaya bölgedeki mevcut saçlarımda dökülme devam ediyor onun için de Mezoterapi ya da IGF yaptırabilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 21 Şubat 2021, 14:28:36 »
Selamlar donör çok güçlü güzel toparlamış 90 güne göre gelişim güzel saçlarımızda kararmalar ve çıkışlar başlamış güzel olacak saçlarınız inşallah
Global Moderator

uahmettt

• Full Member
« Yanıtla #43 : 21 Şubat 2021, 16:08:10 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Konunuzu baştan sona okudum ve şahsi fikrim bir sorun olmadığı yönünde. Kendinizi gerip stres yapmayın bence en azından süreç sonlanana kadar sabırlı olmaya çalışın. Bu ekiminize ve mevcut saçlarınıza hiç fayda sağlamayacaktır. Her şey yolunda görünüyor ve mevcut saç sıklığınız çok iyi. Ekim süreci tamamlandığında çok iyi bir görüntü ortaya çıkacağını düşünüyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Dr. Serkan Aygın / 12.02.2021 / 4500 Greft / Yaş:26

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19949.0

ABK

• Full Member
« Yanıtla #44 : 21 Şubat 2021, 18:39:16 »
Selamlar donör çok güçlü güzel toparlamış 90 güne göre gelişim güzel saçlarımızda kararmalar ve çıkışlar başlamış güzel olacak saçlarınız inşallah

Üstad yorumun için teşekkür ederim. İnşallah güzel olur

Facebook Twitter Instagram