Hiç kullanmadım ilacın etkisi hakkında konuşamayacağım ama yan etkisi olmayan ilaç var mı ? Kullandığım dikkat dağınıklığı ilacının bir ciddi yan etkisi intihar eğilimi diğeri sinirli ruh hali ama doktor bunu bilerek bana veriyor eğer olursa bırakalım diyor. Ya da covid-19 hastaları için kullanılan ilaçlar, babamın testi pozitif çıktığında doktorların kalp rahatsızlığın var mı sorusunu bile sormadan bile verdiği sıtma ilacı, az kalsın öldürüyordu babamı ve diğer bir çok insan prospektüse bile bakmıyor bu ilaçları kullanırken. Kullandığınız her ilacın yan etkisini didik didik ararsanız ilaç ağzınıza atamazsınız. Ayrıca çoğu Türkiye'de ki çoğu insanın tek korkusu cinsellik yan etkileri diğer mental yan etkileri bu da birazcık komik çünkü kime sorsak cinayet silahı taşıyor kilodunun içinde. Özetle -BENİM GÖRÜŞÜM OLARAK- her ilacın olduğu gibi 5ar inhibitörlerinin de yan etkileri olabilir illa olacak diye bir şey yok, evet DHT güçlü bir erkeklik hormonu ama diğer testosteron ve diğer androjenlerde boru değil adı üstünde androjen yani bazı yerlerde testosteron DHT'ye dönüşmeden işe yaramaz yazıyor ama çok abartı bir cümle bu erkekliğimiz DHT'den ibaret değil. Eğer çok korkuyorsanız mikro doz, iki günde bir ya da topikal mikro doz deneyin belki çözüm olur.