Anket

Finasterid fda onaylı olmasına rağmen gercekten yan etki yapıyormu?

Finasterid kullandım yan etki olmadı
18 (36.7%)
Finasterid kullandım yan etki oldu
12 (24.5%)
Bırakınca yan etki gecti
5 (10.2%)
Bırakınca yan etki gecmedi
0 (0%)
Hiç kullanmadım
14 (28.6%)

Toplam Oy Verenler: 49

Gönderen Konu: Finasterid fda onaylı olmasına rağmen gercekten yan etki yapıyormu?  (Okunma sayısı 1703 defa)

emekli kel

• Hero Member
 Kimi yan etki yapar diyor kimi fda onayı olduktan sonra sorun yok diyor.En az 6 ay kullananlar cevaplarsa sevinirim.Gercekten yanetkisi varmı yoksa bloker losyonlar satsın diye bu finasteride atılmış bir camurmu.Yabancı dilim fazla değil.Yabancı sitelere üye olan varsa ordada boyle bir anket açarsa sevinirim.Bakalım onlarda nasıl durum.

Kelbey

• Sr. Member
Kardeşim FDA onaylı olması ile yan etki yapmasının arasında herhangi bir bağlantı yok , FDA onayı saç dökülmesine etki ettiği için verilir. Minoxil içinde aynı şekil sen vücudundaki DHT yi azaltıyorsun çoğu sitelerde abartılsa da asla yan etkisi yoktur diyen yalan söylüyordur.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

emekli kel

• Hero Member
 fda onayı finasteride hem sağlığı bozmaz hemde etkili diye verdi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Armaan

• Hero Member
Ben 5 ay kullandım cinsel yönden yan etki olmadı. Ama beyin sisi yaptı depresif Bi hale soktu bıraktım. buyüzden fda onayının benim için önemi yok yaş müsaitse kullanıp karar verilebilir.

My Precious

• Hero Member
18 hatta 19 aya giriyorum.
Cinsel olarak başlamadan önce 8sem şuan 7im ama bir ara 2 hafta bırakmıştım ve 9luk performansa erişmiştim.
Yani cinsel olarak varsa bile az çok az etkileyecek kadar değil kesinlikle.
Belki karaciğeri yorması örnek verilebilir bu yüzden 3 günde 1 e düşürdüm

ThinBald

• Full Member
Hiç kullanmadım ilacın etkisi hakkında konuşamayacağım ama yan etkisi olmayan ilaç var mı ? Kullandığım dikkat dağınıklığı ilacının bir ciddi yan etkisi intihar eğilimi diğeri sinirli ruh hali ama doktor bunu bilerek bana veriyor eğer olursa bırakalım diyor. Ya da covid-19 hastaları için kullanılan ilaçlar, babamın testi pozitif çıktığında doktorların kalp rahatsızlığın var mı sorusunu bile sormadan bile verdiği sıtma ilacı, az kalsın öldürüyordu babamı ve diğer bir çok insan prospektüse bile bakmıyor bu ilaçları kullanırken. Kullandığınız her ilacın yan etkisini didik didik ararsanız ilaç ağzınıza atamazsınız. Ayrıca çoğu Türkiye'de ki çoğu insanın tek korkusu cinsellik yan etkileri diğer mental yan etkileri bu da birazcık komik çünkü kime sorsak cinayet silahı taşıyor kilodunun içinde. Özetle -BENİM GÖRÜŞÜM OLARAK- her ilacın olduğu gibi 5ar inhibitörlerinin de yan etkileri olabilir illa olacak diye bir şey yok, evet DHT güçlü bir erkeklik hormonu ama diğer testosteron ve diğer androjenlerde boru değil adı üstünde androjen yani bazı yerlerde testosteron DHT'ye dönüşmeden işe yaramaz yazıyor ama çok abartı bir cümle bu erkekliğimiz DHT'den ibaret değil.  Eğer çok korkuyorsanız mikro doz, iki günde bir ya da topikal mikro doz deneyin belki çözüm olur.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Wolfma

• Full Member
6 aydır proscar i bolerek kullanıyorum, yan etki yapmadı. Xpecia daha çok yan etki yapıyor. Menide sıvılaşma gibi.
Proscarin bir etkisi var mı saça onuda 6 ayda çok bir etkisini göremedim bir yılın sonunda devam ya da tamam dicem.
Ama cinsel dürtü azaldı bu da avantaj bence başımız agrimiyor 😂

emekli kel

• Hero Member
 ben 16 sene oldu sanırım kullanıom yan etki gormedim.sitelere baksam yan etki oldu şu bu yazılarını okusam yan etki oluyor okumuyorum geciyor.ama cevremin çoğu cinsel yan etki yaptı deyip bıraktı.15 20 kişi kullandıysa yüzde 90ı boyle deyip bıraktı.bende biraz mutsuzluk yaptı.bir zararını gormedim baska
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Wolfma

• Full Member
Ben zaten mutsuzdum ondan o etkiyi göstersede fark etmezdim 😂 tepe bölgesi için kullanıyorum ama 6 ayda bir etki etmedi hala ya da ben fark edemiyorum

emekli kel

• Hero Member
 saçlı deride dokulmeyi yüzde 40a yakın baskılıyor.yani dokulme yüzde 40 azalır birde saçlar kalınlaşır.

Kayser Soze

• Hero Member
Hiç kullanmadım diye bir seçenek olsaydı da bizde sonuçları objektif olarak görseydik

Abcd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
15 aydir kullaniyorum yan etki olmadi saclari kalinlastiriyor dökülmeyi durdurdu bende

Facebook Twitter Instagram