Gönderen Konu: Farklı merkezler farklı analizler ne yapmalıyım  (Okunma sayısı 1244 defa)

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
Farklı merkezler farklı analizler ne yapmalıyım
« : 25 Kasım 2020, 02:44:37 »
Selam ekim sürecimi başlatacağım ama öncesinde itibaren sizinle paylaşacağım
4 önemli merkezle görüştüm yorumu size bırakıyorum
Genel kanı dönör bölgesi çok yogun değil sorun şu ki

asmed ekim için yetersiz 6 ay finasterid deneyin sonra tekrar inceliyelim diyerek hiç topa girmedi

Serkan aygına muayene oldum fue artı dhi ön 3400 orta 400greft ense ve sakaldan finasterid kullansanda çok degişmecek dönör güclenmez sonuc değişmez diyor
 Neopital
Donör bölgeniz çok yoğun görünmüyor, ön bölgeden donör bölgenize kadar uzanan açıklık bulunmakta, ön bölge yoğunlukta olacak şekilde ekim yapılır ancak tek seansta tamamen kapanma sağlanması mümkün olmayacaktır
Ve asuman hoca
Şuan ekim yapmayın kesinlikle saçın güçlenmesi gerekiyor dermatoloji uzmanına görünün vitamin vs takviye alın sonrasında görüşelim
 Ve kafa karışır ne yapmalıyım fikirlerinizi önemsiyorum
Çok teşekkürler

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
Ynt: Farklı merkezler farklı analizler ne yapmalıyım
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2020, 04:36:38 »
Hocam yaş kaç? donor bölgenin de resmini atsaydin,  bu resimlerden görüldüğü kadar evet donor zayıf,  öncesinde finasterid kullanmak işe yarayacaktır dedikleri gibi önden sık arkaya doğru azalan planlama yapılır arka tepe boş bırakılır. Eğer yeterli donor varsa ikinci ekimde sıklaştırma ve arka tepeye biraz ekim yapılabilir. Öncelik önden tatmin edici görüntüyü yakalamak.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2020, 17:06:27 »
Hocam ilgin için teşekkürler yaş 33
Serkan aygın en fazla 3000 greft alalım diyor birazda sakaldan bügün asumanla görüşcem
Asuman 3 ay ilaç kullan güçlendir demişti Serkan bişe değişmez dedi
bakalım ekime uygun diyecek mi
İkisi arasında tercih yapıcam bügün ama Asuman’ın ekimleri de güzel sık ve estetik
Konuşup hemen karar vericem

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2020, 19:29:07 »
saç ekımıne uygun degilsin protez kullan bu kafaya ekerlerse çim adam olursun bide arka tarafta sac olmadıgı için alım yerinde izler belli olur. piskolojın bozulur
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2020, 23:38:57 »
Xcaka hocam çok iyi sonuç olmayacak ama okadar umutsuz mu dersin takviyelerle güçlendirecem önceden saçı
Hintell hocam pardon hangi başlıkta açmalıyız yönledirirsen kapatayım bu bölümü teşekkürler

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2020, 01:24:45 »
Xcaka hocam çok iyi sonuç olmayacak ama okadar umutsuz mu dersin takviyelerle güçlendirecem önceden saçı
Hintell hocam pardon hangi başlıkta açmalıyız yönledirirsen kapatayım bu bölümü teşekkürler
finans dutas  bunlardan birini dene 6 ay  ense felan güclenmesse sakın ekıme girme pişman olma protez yaptırabilirsin malesef
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2020, 01:36:59 »
Şuan yapılacak olan bir ekim sizi memnun etmez. Bir dermatologla mutlaka görüşün. Kullandığınız vitamin finas. vs takviyelerden sonra ekim merkezleri ile  tekrar görüşmeler yapıp tekrar düşünün. Ayrıca az greftle çok iyi sonuçlar çıkardığı söylenen Muttalip Keser'le de görüşebilirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 22.08.2020
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:
Solgar Omega3 950 mg. / günde 1 tablet
Coraspin / günde 1 Tablet
Kerozan 5+5 / 2 gün, sabah akşam, sonraki 2 gün Xpecia Sabah akşam
Natures Supreme Biotin 5000 mg / günde 1 tablet
Propecia / 3 günde 1 tablet
Sabah akşam Alopexy Sprey
Sarımsak, keçi boynuzu pekmezi ve doğal sirke...

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2020, 03:11:47 »
Merhaba, finasterid kullanın bence 6 ay çünkü saçlarınız muhakkak güçlenir, tamam kapanmaz ama güçlenir o zaman daha çok tutar saçlar bence aceleniz yoksa 6 ay kullanın finasterid

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 27 Kasım 2020, 19:29:38 »
 önleri sıklaştırırsın işte gorunum değişir baskada bir beklentin olmasın.doğal olmasına dikkat et
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Engin Ince

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2020, 00:41:28 »
İlginiz için teşekkürler dostlar görüşlerinizle dogru orantılı biotin ve xpecia tedavisi verildi Ekim yapıcak hoca 2 ay kullan gel dedi ama yetmez bence 6 ay mı kullanmalıyım sorunda  burda merkezlerin ticari kaydından mıdır bilmiyorum net olarak ne derece memnun kalacağımı kestirmedim 3 ay sonra ektircem öyle gözüküyor

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Kasım 2020, 01:55:22 »
Kardeş donör zayıf güçlendirsende ekimden memnun kalmazsın; alan geniş, donör zayıf. Bu işe hiç girme.

Facebook Twitter Instagram