Abi niye hep başa sarıyoruz Allah’a emanet olun Görüşürüz sceptic abi geçmiş olsun
Bir dakika ya, ne alakası var şimdi şu yorumun?
Ortada mahfedilmiş bi donör alan var , insanlar bu yüzden üzülüyor ve elinden geleni yapıp tavsiye de bulunuyor.
Ne yapmamızı istiyosun ?
Unutup sineye mi çekelim ?
Yoksa tanınmış bir ekimci diye eleştirmeyelim mi ?
Yeni Ekim yaptırmışsın , korkutmayın adamı diye yorum yapıyosun.
Eee biz senin psikolojin bozulmasın diye , korkma diye bu adamın oynanan kaderine ses çıkarmicaz mı ?
Adam hakkını savunsun diye yorum yaptıkça başa mı dönmüş oluyoruz ?
Bu adama hakkını savun demekten başka ne yapabiliriz ?
Hepimiz senin gibi donör bölgemizi atıp keşke böyle mi olsaydı diyelim , adamın moralini daha mı çok bazalım yani ?
Biz başa sarıyoruz kardeşim , bu adamın yaşadıklarını insanlar görsün diye hem de elimiz den geldiğince öneride bulunalım diye , sen eğer başa sarmak istemiyorsan konuyu takip etmezsin , okumazsın olur biter.
Bu forumu emin ol bütün Ekim merkezleri takip ediyor , caydırıcılık oranı son derece de yüksek bir platform. Burası bir referans alanı, insanlar bura da sonuçlarını paylaşıyor , iyi olana yüzlerce “yakışmış” mesajı gelince iyi ama kötü olana “olmamış” diyince uzatmış mı oluyoruz?
Senin bu dediğin forumun amacına bile aykırı bana göre.
Forum insanların hakkını savunmak icin var bir nevi.
Sadece sonuçları paylaşmak icin değil.
Boşuna en yararlı sitelerden biri demiyoruz buraya.
Forum da ki tepkiler den ve forum da paylaşılan olumsuz sonuçlar dan dolayı bir çok Ekim merkezi hastasına revizyon/para iadesi kabul ettiğini gördüm ben.
Adamın yaşadığı sorunu görünce yeni Ekim yaptırmış biri olarak sen bile kendini kötü hissetmişsin ki “yeni Ekim yaptırdım Korkutmayın” tarzı yorum da bulunmuşsun. Bi zahmet kendini de bu adamın yerine koy.
Allah böyle bir durumu kimsenin Başına vermesin , ama emin ol aynı durumu sen yaşasan bu konuyu gündemde tutmaya çalışırdın ve sana yapılan muameleyi en azından forum da insanlara anlatmaya çalışırdın.
Ve biz de aynı şekilde senin yanında durur bu durumun yanlış olduğunu anlatır , bilgimiz dahilinde izlemen gereken yolu anlatırdık.
Hayır bir de hem kendini bu adamın yerine koymuyosun, hem de bu durumu yaşayan adamın konusuna alınır mı, üzülür mü, daha çok morali bozulur mu demeden donör alanını koyup keşke senin donorun de böyle olsaydı yazıyorsun , gidip kendi konunda paylaş madem bu kadar memnunsun, kusura bakma ama senin bu yaptığın böyle bir konu da biraz da ego tatminine girmiş, yardımcı olmak isteyen biri bu şekilde davranışlar sergilemez bence.
Ayrıca ben bu yorumun da gülünecek bi tarafını görmedim.
Varsa komik bi tarafı söyleyin hep birlikte gülelim. Ortada bir espri var da biz mi kaçırdık?