Geçmiş olsun. Forumda Zekeriya Kul un birçok ekimi mevcut. Vasat olanı da var çok iyi olanı da var. Kötü ekimini hiç görmemiştim, Ta ki sizin konunuzu Görene kadar. Bence para iadesi yapmalıydı...
Ancak görüyorum ki sanki böyle bir konunun açılmasını özellikle bekliyomuş gibi hurharca Zekeriya Kul'a eleştirenler var. Bu sonucu ben de eleştiriyorum, ama bu ekim yüzünden, forumdaki başarılı Zekeriya Kul ekimlerini görmezden gelemezsiniz. Özellikle Norveçli nickli arkadaşımıza yaptığı bir ekim var ki forumdaki tüm sonuçlar arasında ilk 5 e girer. Kötü bir ekimi tabi ki eleştireceğiz, ama bunu yaparken de biraz insaflı olmak gerek. Bahsettiğimiz kişi tıp eğitimi almış gerçek bir estetik cerrahtır. Boynuna steteskop takıp doktor edalarıyla ortada gezip kendine saç gurmesi diyen biri değil. Zekeriya Kul'u hunharca eleştirenler acaba saç ekimlerini kimlere yaptırdılar veya yaptırmayı düşünüyorlar... Tekrar söylüyorum değerli arkadaşlarım, ortada kötü bir ekim varsa, ki var, hep birlikte eleştirelim, ama haddinden sert yapılan yorumlara eleştiri denmez, "çemkirme" denir...