Büyük geçmiş olsun
Ben başka bir konuda, Zekeriya Kul için "vasat" demiştim. Elemanın biri ısrarla, hatta çıkarı varmışçasına savunmuştu Kul'u! Şimdi bu sonucu görünce acaba ne diyecek merak ediyorum(?)
Şunu farkettim ki; Dr. Kul, herkese standart 3.000 civarı 2 günde tamamlanacak şekilde ekim yapıyor. Bu çok enteresan! Hastanın ihtiyacına göre değil; kendi çalışma temposuna göre hemen hemen herkese iki güne bölerek, 3.000-3.500 arası greft ekiyor...
Misal sizin vakanızda bir çok doktor en baştan en az 5.000 grefte ihtiyacınız olduğunu söylerdi... Ama Kul, hastaya göre değil; kendi çalışma temposuna göre greft sayısını belirliyor sanki!)
Açıkçası memnun kalmadığınız yerde -ücretsiz de olsa- telafi ekiminin yaptırmasaydınız keşke...
Sonuçta, zaman var, sakal kılı vs. ile başka bir yerde şansınızı deneyebilirsiniz...
Ben sizin yerinizde olsam, güvenebileceğim başka bir klinikte, sakaldan alınacak greftlerle, orantısız alım yapılmış olan donör alana (özellikle kulak üstünden başlayarak, enseye doğru göze batan açık alanlara) ekim yaptırırdım... En azından kulak üstü ve ense tarafı normal gözükür, göze batmaz diye düşünüyorum.