Gönderen Konu: Xpecia cilt kuruluğu nefes darlığı  (Okunma sayısı 6184 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Xpecia cilt kuruluğu nefes darlığı
« Yanıtla #30 : 27 Kasım 2020, 01:48:08 »
Ama şahsen bende öyle elini atınca saç gelme olayını sıfırlamadı.
Bence bunu hiç bişe sıfırlayamaz çünkü sağlıklı saçlar bile dökülüyor günde yüz tel kadar. Bu yüzden bence bu imkansız gibi.
Bende yarattığı etki saçları kalınlaştırıp canlandırdı.
Ama nefes darlığı olayından bu konu sayesinde şüphe duymaya başladım.
Dediğim gibi çok kilo aldım pandemi de, ve sigaraya başladım yeniden.
Çok yoğun içmesem de biri de bir bini de. Bu yüzden zorluyor olabilir.

Şimdi şöyle söyliyim haklısınız ancak bende saçlar eğer döngüye girmediyse şuanlık gözlemlemedim.Var olan telleride güçlendirmiş olduğundan olabilir.Saç kalınlığı, hacim artışı ve koyuluk bnde de var.Zaten sıfırladığını tamamen söylemedim.Önceden saç yıkarken yada elimle masaj yaparken dahi gelirdi.Buna kıyasla belirttim.Sadece xpeciada değil procapilde kullanıyorum.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 27 Kasım 2020, 02:09:41 »
Şimdi şöyle söyliyim haklısınız ancak bende saçlar eğer döngüye girmediyse şuanlık gözlemlemedim.Var olan telleride güçlendirmiş olduğundan olabilir.Saç kalınlığı, hacim artışı ve koyuluk bnde de var.Zaten sıfırladığını tamamen söylemedim.Önceden saç yıkarken yada elimle masaj yaparken dahi gelirdi.Buna kıyasla belirttim.Sadece xpeciada değil procapilde kullanıyorum.

Ben yalnızca xpecia kullanıyorum, genelde gün içinde tek tük gene saç geliyor.
Ama mesela 2 gün yıkamayım saçları sanki her elimi attığım da 2-3 saç geliyor öyle diyim.

Ama bu nefes darlığı olayı gerçekten şüphe uyandırdı.
Sigara içiyor musunuz ?
Kilo durumunuz ne son günler de hocam ?
Umarım xpecia yüzünden oluyordur bu , ama kullanmayı bırakında geçecekse tabi. Daha büyük bir sorun cıkmasın da.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 27 Kasım 2020, 10:52:53 »
Ben yalnızca xpecia kullanıyorum, genelde gün içinde tek tük gene saç geliyor.
Ama mesela 2 gün yıkamayım saçları sanki her elimi attığım da 2-3 saç geliyor öyle diyim.

Ama bu nefes darlığı olayı gerçekten şüphe uyandırdı.
Sigara içiyor musunuz ?
Kilo durumunuz ne son günler de hocam ?
Umarım xpecia yüzünden oluyordur bu , ama kullanmayı bırakında geçecekse tabi. Daha büyük bir sorun cıkmasın da.

Anladım.

Sigara kullanmıyorum kilomda 70 boyuma göre zayıf bile sayılırım.Şimdi xpeciayı 1 aralığa kadar bırakcam o zaman net anlarım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 27 Kasım 2020, 10:56:59 »
Anladım.

Sigara kullanmıyorum kilomda 70 boyuma göre zayıf bile sayılırım.Şimdi xpeciayı 1 aralığa kadar bırakcam o zaman net anlarım.

Gelişmelerden haberdar et dostum.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 27 Kasım 2020, 12:09:52 »
Teşekkürler

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 27 Kasım 2020, 12:15:36 »
Bu arada xpacia tablete baktımda hangisini önerirsiniz bi kac farklı kutusu var

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 27 Kasım 2020, 12:21:25 »
Bu arada xpacia tablete baktımda hangisini önerirsiniz bi kac farklı kutusu var

Benim bildiğim bi xpecia erkek bir de xpecia kadın var hocam.
Doğal olarak erkek olanı alacaksınız ama erkek tabletinin de çeşitleri varsa bilemiyorum ilk kez duydum.
Beyaz bi kutusu var 60 tane var içinde.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 27 Kasım 2020, 17:33:07 »
Benim bildiğim bi xpecia erkek bir de xpecia kadın var hocam.
Doğal olarak erkek olanı alacaksınız ama erkek tabletinin de çeşitleri varsa bilemiyorum ilk kez duydum.
Beyaz bi kutusu var 60 tane var içinde.
Bende sonradan farkettim sadece kadın erkek varmış tamamdır eyvallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 28 Kasım 2020, 10:53:38 »
Yok hayır değil.Belki çok su içmediğimdendir.İlacı 1 haftalığına bırakıcam bakalım durum iyileşicekmi.Dediğim gibi daha önce balen hapta kullanmıştım keza multivitaminde ama böylesi olmadı.Finansteridde böyle yan etki varmı?

Finasterid de o sekılde bir yan etki görmedim.
Vitamin içerikli ürünlerde bazen alerji olabilir.
Global Moderator

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 13 Aralık 2020, 00:07:51 »
Gelişmelerden haberdar et dostum.

Kusura bakmayın unuttum haber etmeyi.İlacı 10 gündür kullanmıyorum.Cilt kuruluğu xpecia kaynaklı değilmiş.Fakat nefes darlığı şuan yaşamıyorum.Spor yaptığımda hem daha performanslıyım hemde nefes nefese kalmıyorum.Ara ara stres can sıkıntısıda olmuyor.Bu ilaç dhtyi baskılıyor o kesin.Zira hem beyni etkiliyor hemde bazı bilinmedik sorunlar çıkarabiliyor.Bazen derin derin nefes alma hisside yaşamadım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #40 : 17 Aralık 2020, 00:12:47 »
Arkadaşlar merhaba, Maalesef arkadaşın dediği doğru. Ben  Antalyada sera işi ile uğraşıyorum.. Ağır bir iş... Xpecia kullandığımdan beri eski gücüm yok, nefesim kesilip, çabuk yoruluyorum. Maalesef bende bırakacağım gerçekten nefes darlığı yapıyor.. Ayrıca geçen alopexy minoksidil kullandım, 1 saat sonra göğsümde ağrı oluştu. Zaten  ilacın ciddi yan etkilerinden birisiymiş. Kesinlikle bu kimyasallardan uzak durmak gerekir. Xpecia sözde vitamin ama masum değil kesinlikle saçı boşverin sağlığınızdan olmayın... hem nereye kadar kullanacağız bu takviyeleri... bıraktığımızda saçımız yine eski haline geri dönecek.. Bence en msumu biotin..

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 17 Aralık 2020, 13:21:56 »
Valla beyler ikinize de katılıyorum, nefes darlığı mı bilmiyorum ama ben de mesela az bişe hareket edeyim nefes nefese kalıyorum son zamanlar da (son zamanlar dediğime bakmayın 4-5 aydır belkide) , bir kaç merdiven çıkayım nefes nefese kalıyorum.
Yani ben bu durumu sizlerden duyana kadar aşırı kilo almama bağlıyordum, malum karantina süreci hareket vs edemiyoruz , bu yüzden de çok kilo aldım, 7 aydır da sigara içmiyordum ama sigarayı da içmeye başladım son aylarda. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyordum kilo + sigara diye ancak anlaşılan xpecia da bi takım sıkıntılar oluşturmuş olabilir.

rodok

• Full Member
« Yanıtla #42 : 17 Aralık 2020, 19:14:53 »
Valla beyler ikinize de katılıyorum, nefes darlığı mı bilmiyorum ama ben de mesela az bişe hareket edeyim nefes nefese kalıyorum son zamanlar da (son zamanlar dediğime bakmayın 4-5 aydır belkide) , bir kaç merdiven çıkayım nefes nefese kalıyorum.
Yani ben bu durumu sizlerden duyana kadar aşırı kilo almama bağlıyordum, malum karantina süreci hareket vs edemiyoruz , bu yüzden de çok kilo aldım, 7 aydır da sigara içmiyordum ama sigarayı da içmeye başladım son aylarda. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyordum kilo + sigara diye ancak anlaşılan xpecia da bi takım sıkıntılar oluşturmuş olabilir.

Yok hocam kiloyla ilgili değil bence ya. Öyle olsa bende olmazdı benim boy 182, kilo 58. 1 aydan fazla süredir nefes darlığı yaşıyorum, yakın zamanda düzelmezse ben de bırakabilirim

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 17 Aralık 2020, 20:17:18 »
Yok hocam kiloyla ilgili değil bence ya. Öyle olsa bende olmazdı benim boy 182, kilo 58. 1 aydan fazla süredir nefes darlığı yaşıyorum, yakın zamanda düzelmezse ben de bırakabilirim

Vala dostum bu konuyu görene kadar asla düşünmezdim bundan dolayı olacağını.
Benim de boy seninki gibi, ama 90 küsür oldum. Dedim herhalde yağ tuttuk... bide işte sigara da girdi devreye kesin bundan dolayı dedim de yok ya harbiden biraz daha kontrol Edicem olmazsa ben de bırakırım.
Aslında bunu anlamak icin bi spora başlamayı düşünüyordum da pandemi engel oluyor. Ama şimdi sizin dediğiniz de üstüne tam oldu yani..

rodok

• Full Member
« Yanıtla #44 : 17 Aralık 2020, 22:14:48 »
Vala dostum bu konuyu görene kadar asla düşünmezdim bundan dolayı olacağını.
Benim de boy seninki gibi, ama 90 küsür oldum. Dedim herhalde yağ tuttuk... bide işte sigara da girdi devreye kesin bundan dolayı dedim de yok ya harbiden biraz daha kontrol Edicem olmazsa ben de bırakırım.
Aslında bunu anlamak icin bi spora başlamayı düşünüyordum da pandemi engel oluyor. Ama şimdi sizin dediğiniz de üstüne tam oldu yani..

Benim son zamanlarda azaldı ama hareket halinde yine nefes nefese kalıyorum hemen. 2 hafta önce oturduğum yerden hissediyodum nefes darlığını, şimdi o azaldı. Biraz daha kullanıcam düzeliyo gibi olursa devam edicem, zaten 3.aydan sonra teke düşürürüm muhtemelen. Sen ne kadar zamandır kullanıyosun?

Facebook Twitter Instagram