Gönderen Konu: şoktan sonra ekiilenlerin tamamı tekrar çıkarmı.  (Okunma sayısı 4165 defa)

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bugün kabuk dökme işlemi yapıldı. maaşallah sonuç çok çok iyi. tabi yarın öbürgün şok dökülme olacak. peki daha sonra saçların çıkışları tamamlandıktan sonra bu gün gördüğüm görüntüye tekrardan kavuşabilecekmiyim. yani şu anki saçların tamamı tekrardan çıkacakmı yoksa fire olabilirmi arada. saygılar.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: şoktan sonra ekiilenlerin tamamı tekrar çıkarmı.
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2017, 22:33:10 »
Kesinlikle  fire olacak. Yani şimdiki halini bir daha göremeyeceksin maalesef

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2017, 22:57:34 »
Zaten forumumuzun ana teması  ve amacı bu sorunun cevabını yani doğru hekimi bulmak yönünde forumu kullanmak,sen biraz geç sordun galiba bu soruyu  ;D
Elbette fire olacak,yüzde doksan ekimini gerçekleştiren insanlara bağlı.,,

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2017, 23:53:02 »
saçları 0 a kısaltıp ekim yapılmıştı. şimdi bakıyorum kabukların altında ekile saçlar baya uzamış. belliki ekim yapan kişiler köklere zarar vermemişler kökler hala çalışıyor. tahminim fire olsa bile yinede tatmin edici bi sonuç alacağım yönünde. saygılar.

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2017, 00:02:37 »

arkadaşlar kaçtane doktor dinlediysem hepsi ekilen saçlar garantilidir tutar diyebilecek kadar emin konuşuyorlar kaç yorum okuduysam aynı şekilde siz burda farklı şeyler söylüyosunuz. ya siz takıntı yapmışsınız bu işi yada doktorlardan daha iyi öğrenmişsiniz. herşeyin aşırısı zarar bu işi hobi olarak yapıyorsanız yapmayın.insanları yanlış yönlendirip bilgi kirliliği oluşturmayın

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2017, 00:13:20 »
arkadaşım yüzde 10 fire normal herkes de oluyor..hepsi çıkacak demez doktor yüzde 10 fire en iyi ekimde bile oluyor bilgi kirliliği ile ne alakası var sana yorum yapanların hepside ekim yaptırmış kişiler bende dahil. cevapları beğenmiyorsun da durum bu fire illaki oluyor ha kiminde az kiminde çok...

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2017, 00:31:20 »
arkadaşım yüzde 10 fire zaten olacak sen ne diyosun

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2017, 00:35:50 »
burda 1 ekim yaptırıp saç ekim uzmanı kesilen arkadaşların yorumlarını görüyoruz. adama ilk günler senin saçlar çıkmaz döner toplamaz kendini demişler adamı hayata küstürmüşler son sayfalara bakıyoruz adamın saçlar bonus olmuş bizim hobici ekimciler kardeş hakkını helal et kusura bakma bile dememişler. ayıp ayıp. sitede isim yapıcam diye milleti yanlış yönlendirenler benim sözüm

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2017, 10:03:57 »
burda 1 ekim yaptırıp saç ekim uzmanı kesilen arkadaşların yorumlarını görüyoruz. adama ilk günler senin saçlar çıkmaz döner toplamaz kendini demişler adamı hayata küstürmüşler son sayfalara bakıyoruz adamın saçlar bonus olmuş bizim hobici ekimciler kardeş hakkını helal et kusura bakma bile dememişler. ayıp ayıp. sitede isim yapıcam diye milleti yanlış yönlendirenler benim sözüm
evet o konuda sana hak veriyorum ilk  3 4 ay çıkmayacak olmamış diyenler var..en az 6 ay yorum yapmamak gerekiyor..ama fire olyı genelde yüzde on.der eken doktorlar. bu .senden  çevreden yada kök alımından kaynaklı

ereğli

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2017, 14:08:06 »
hem şoktan sonra ekiilenlerin tamamı tekrar çıkarmı diye soruyosun cevap yazanlarada ben cavabımı doktordan aldım sız başıma uzman kesılmeyın dıyosun  sen cevabını doktorlardan aldıysan burda nıe mıllete soruyosun . arkadaşlar az bıle solemıs en az yuzde 15 fire verır sacekımı. senın istedigin cevabı vermıyorum . gercekler doktorların anlattıgından farklı çünki .al sana uzman yorumu

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2017, 14:18:28 »
Kökler %100 tutmayabilir tabiki ekim yapana bagli ama su unutulmamali saclar belirli periyotlarda zaten dokulecegi gibi bunlarinda hepsi ayni anda dokulup cikmaz her sac teli bir muddet sonra dokulur sonra yebiden kokten sac cikar bu dogasinda var ondan dolayi ekimdeki gibi ayni oranda zaten gorunmez saclar illaki %10 luk kismi sirkulasyon seklinde cikar dokulur 😉

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2017, 15:30:23 »
Peki doktorlarin dediği gibi fire % 10 sa neden bu kadar insan burada sonuçları ay ay aşama asama gösteriyor senin mantığına göre sonuç zaten baştan belli burdan forumu hiç incelemedigini anliyorum çünkü sonuç kötü olunca parasını iade alan veya alamayan onlarca insan var niye peki ? çünkü ekilenlerin nerdeyse yarısı çıkmamış birde sen hic ayranım ekşi diyen satıcı gördün mü bu adamlar da amme hizmeti yapmıyorlar sonuçta şu 1 lira ya ekenlerin çoğu zaten doktor bile değil hatta foruma gelip hastalarıyla münakaşa ya girenler var olaya o kadar ticari bakıyorlar ki dönorünun duzeldigini zannettiğin adamalar 50 yaslarindan sonra kafayı usturaya vuracaklar mevcut dönorleri hep öyle kalmayacak syrelecek donorlerinde koca koca delikler olacak saç  kıran girmiş gibi ekimden sonra 4 ay kafanın arkası nükleer reaksiyona uğramış gibi gezmeleride cabası neyse madem doktarlarım en iyisini bilir diyorsun o zaman ne diye soru sorupta millete saldiriyorsun git 1 lira ya tek seferde 7000 greft alan kasaplarda ekimini yap ki o kasabın kendisi bile girmez ekime 4 ay kafanın arkası yanmış gibi gez 8. Ay da fotolarini paylaş

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2017, 19:52:41 »
yok ya ben haklıymışım millet kırmış kafayı saç ekimiyle bu site faydadan çok zarar verir hale gelmiş. allah yardım etsin size ne diyim

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2017, 20:20:06 »
sende hiç olmayacak fire merak etme ,ama sordun soruyu cevapları beğenmedin, bir de siteyi suçladın vs..abarttın sanki biraz.herkes tecrübesini gördüklerini söyledi sana ayrıca arkadaşa katılıyorum kimse malım kötü demez..ekenlerde bedava yapmıyor sonuçta
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2017, 20:39:53 Gönderen: arkeolog »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2017, 07:56:35 »
çıkar ekinlenler sık ekim tehkileki damar zedelenmişse çıkmaz ondan sık ekime özellikle ii yer gerek
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram