Gönderen Konu: Sevgili abi ve kardeşler korktuğum şeyin başlangıcımı bu?  (Okunma sayısı 2836 defa)

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
Şubatta 21 yaşına giricem şu sıralar canımı sıkan bir durum var aileme sorduğumda da orasının saç tepe ve dönüm noktası olduğu için diğer alanlara göre göre daha seyrek görünmesinin normal olduğunu söylüyorlar ya da beni avutuyorlar :d aranızda benden yaşça büyük abilerim var bu durum nedir üzülürmü demeden açıkça söyleyebilirsiniz ben biraz tatlı yalanlardansa acı gerçekçiyim :d bakıp yorumlarsanız ve söylemek eklemek istedikleriniz varsa da bunları duymaktan memnun olurum.Ne diyorsunuz sizce bu görüntüler korktuğum şeyin başlangıcı mı? Umarım konuyu doğru başlığa açmışımdır, şimdiden teşekkürler hepinize :)
(fotoğraflar ışığın tam altında çekildi)

ENO7

• Full Member
Ynt: Sevgili abi ve kardeşler korktuğum şeyin başlangıcımı bu?
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2020, 20:06:37 »
Ailende kel varmı verteks bölgede seyrelme görüyorum 

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2020, 20:21:36 »
baba 50 yaşında saçlar gür değil seyrek ama hala tarayabileceği şekilde yani kafası hala şekilli görünüyor saçlardan ötürü diyeyim :d dayılar 4 tane 3ünün saçları normal iyi gayet birinde seyrek anne tarafından dedenin saçları var baba tarafından dedenin üstler yok gibiydi karmaşık yani gbt döktüm kusura bakma :d

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2020, 20:31:05 »
Dökülme durumu nasıl sen ondan haber ver.
Verteksteki görüntü çok önceleride var olan doğal halide olabilir yani yeni dikkatini çekmiş olabilir.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2020, 20:36:36 »
İncelme var. Bi süre takip et aynı açı aynı ışıklı ortamda fotoyla.. İlerleme hissedersen finasterid araştırıp karar verirsin. Seyrek görünen bölgede kaşınma falan oluyomu

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2020, 20:46:11 »
Minyatürleşmeler var, şampuanı 5,5 ph yap, stres etkiler kardeşim.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2020, 21:28:49 »
Dökülme durumu nasıl sen ondan haber ver.
Verteksteki görüntü çok önceleride var olan doğal halide olabilir yani yeni dikkatini çekmiş olabilir.

bundan yaklaşık 2 ay önce 3 defa ard arda usturaya vurdum şimdide uzama aşamasında ve dökülme pek hissetmiyorum tek tük oluyor, belkide kısa diye farketmiyorum bilmiyorum ama yastıkta falan rastlamıyorum öyle

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2020, 21:29:28 »
İncelme var. Bi süre takip et aynı açı aynı ışıklı ortamda fotoyla.. İlerleme hissedersen finasterid araştırıp karar verirsin. Seyrek görünen bölgede kaşınma falan oluyomu

evet bazen kaşınma oluyor çok iyi hatırlattınız sebebi ne onun?

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2020, 21:31:12 »
Minyatürleşmeler var, şampuanı 5,5 ph yap, stres etkiler kardeşim.

stres var abi malesef :) aile içi sorunlar dış çevre falan malesef stres var 5.5 ph dediğin şampuanların arkalarında ph değerine göre 5.5 seçip mi alayım diyorsun bildiklerin var mı böyle önerebileceğin?

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2020, 21:39:19 »
Prozinc plus dökülme karşıtı şampuan var 5.5ph Sebamed var

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2020, 21:45:35 »
evet bazen kaşınma oluyor çok iyi hatırlattınız sebebi ne onun?
İnflamasyon kaşınmanın sebebi. Omega 3 takviyesi kullan kaşıntıyı kesecektik. Yani bende öyle oldu en azından  :D yağlanma da azaldı tavsiye ederim. O kaşıntı olduğu sürece obölgelerde seyrelme oluyo

rodok

• Full Member
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2020, 21:47:39 »
Şubatta 21 yaşına giricem şu sıralar canımı sıkan bir durum var aileme sorduğumda da orasının saç tepe ve dönüm noktası olduğu için diğer alanlara göre göre daha seyrek görünmesinin normal olduğunu söylüyorlar ya da beni avutuyorlar :d aranızda benden yaşça büyük abilerim var bu durum nedir üzülürmü demeden açıkça söyleyebilirsiniz ben biraz tatlı yalanlardansa acı gerçekçiyim :d bakıp yorumlarsanız ve söylemek eklemek istedikleriniz varsa da bunları duymaktan memnun olurum.Ne diyorsunuz sizce bu görüntüler korktuğum şeyin başlangıcı mı? Umarım konuyu doğru başlığa açmışımdır, şimdiden teşekkürler hepinize :)
(fotoğraflar ışığın tam altında çekildi)

Valla açılma tipi benimkine çok benziyo, tabii benim şakaklar da açık. Ben de 21 yaşında farkettim 1 yıl falan hiçbir şey yapmadım iyice açıldı orası o yüzden 1.5 aydır falan xpecia kullanıyorum. Ben dökülme hızla devam ettiği için xpeciaya başladım ama senin dökülme azmış istersen bi kan tahlili ver belki vitamin eksikliği falan etkilemiş olabilir ama genetik gibi duruyor. Ben şimdiki durumumu atayım benzerlik açısından

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2020, 21:50:28 »
stres var abi malesef :) aile içi sorunlar dış çevre falan malesef stres var 5.5 ph dediğin şampuanların arkalarında ph değerine göre 5.5 seçip mi alayım diyorsun bildiklerin var mı böyle önerebileceğin?
İmzamdaki şampuan ve losyon iyidir.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2020, 22:02:53 »
Prozinc plus dökülme karşıtı şampuan var 5.5ph Sebamed var

teşekkür ederim bakacağım

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2020, 22:03:36 »
İnflamasyon kaşınmanın sebebi. Omega 3 takviyesi kullan kaşıntıyı kesecektik. Yani bende öyle oldu en azından  :D yağlanma da azaldı tavsiye ederim. O kaşıntı olduğu sürece obölgelerde seyrelme oluyo

kaşıntı olması kötü bir durum yani :/ omega 3ü ne şekilde bulup alıyorsunuz nasıl tavsiye edersiniz

Facebook Twitter Instagram