Gönderen Konu: Sevgili abi ve kardeşler korktuğum şeyin başlangıcımı bu?  (Okunma sayısı 2833 defa)

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sevgili abi ve kardeşler korktuğum şeyin başlangıcımı bu?
« Yanıtla #15 : 23 Kasım 2020, 22:07:06 »
Valla açılma tipi benimkine çok benziyo, tabii benim şakaklar da açık. Ben de 21 yaşında farkettim 1 yıl falan hiçbir şey yapmadım iyice açıldı orası o yüzden 1.5 aydır falan xpecia kullanıyorum. Ben dökülme hızla devam ettiği için xpeciaya başladım ama senin dökülme azmış istersen bi kan tahlili ver belki vitamin eksikliği falan etkilemiş olabilir ama genetik gibi duruyor. Ben şimdiki durumumu atayım benzerlik açısından

teşekkür ederim evet benziyor şakaklarını görmedim usta ama tepen bence hiç kötü değil kendini geç kalmış falan hissetme yani yoğun ışık altında bile sırıtmıyor gündelik hayatta hiç göze çarpmaz belli umarım dahada ileriye gitmezde en kötü hali böyle olur saçlarımızın insanın psikolojisi çöküyor cidden

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2020, 22:07:37 »
İmzamdaki şampuan ve losyon iyidir.

teşekkürler abi bakacağım :)

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 23 Kasım 2020, 22:14:49 »
kaşıntı olması kötü bir durum yani :/ omega 3ü ne şekilde bulup alıyorsunuz nasıl tavsiye edersiniz
Evet genelde kaşıntı olan bölgeler zamanla seyreliyo açılıyo. Omega3 ün epa ve dha oranı yüksek olanlara bak ve trigliserid formda olmasını dikkat et. 1 kaç ay kullan faydasını göremezsen devm etmezsin. Eczane veya int temin edebilirsin. Eczane ve net arasında biraz fiyat farkı vR

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 23 Kasım 2020, 22:31:45 »
Evet genelde kaşıntı olan bölgeler zamanla seyreliyo açılıyo. Omega3 ün epa ve dha oranı yüksek olanlara bak ve trigliserid formda olmasını dikkat et. 1 kaç ay kullan faydasını göremezsen devm etmezsin. Eczane veya int temin edebilirsin. Eczane ve net arasında biraz fiyat farkı vR

bu omega3 dediğimiz balık hapıysa eğer kullanıyorum ben sarı saydam hap şeklinde, dedikleriniz biraz tıpçı kavramlar doktor edası var pek anlamadım o yüzden :)

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Kasım 2020, 22:48:20 »
bu omega3 dediğimiz balık hapıysa eğer kullanıyorum ben sarı saydam hap şeklinde, dedikleriniz biraz tıpçı kavramlar doktor edası var pek anlamadım o yüzden :)
Evet balık yağı

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 24 Kasım 2020, 00:05:29 »
Evet balık yağı

evet kullanıyorum ondan bi süredir uzun vadede faydası olur umarım teşekkür ederim

rodok

• Full Member
« Yanıtla #21 : 24 Kasım 2020, 00:58:57 »
teşekkür ederim evet benziyor şakaklarını görmedim usta ama tepen bence hiç kötü değil kendini geç kalmış falan hissetme yani yoğun ışık altında bile sırıtmıyor gündelik hayatta hiç göze çarpmaz belli umarım dahada ileriye gitmezde en kötü hali böyle olur saçlarımızın insanın psikolojisi çöküyor cidden

Eyv kardeşim harbiden dediğin gibi psikolojiye etkisi çok büyük. Umarım seninki de ilerlemez

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 24 Kasım 2020, 06:36:49 »
Tepe açılıyor, saç döngü noktası o kadar geniş olamaz. Hafife alma
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2020, 17:25:59 »
Tepe açılıyor, saç döngü noktası o kadar geniş olamaz. Hafife alma

tavsiyeniz var mıdır ne yapabilirim? beslenme olsun ilaç şampuan olsun her konuda tavsiye dinleyebilirim bu kafadayken benim aklıma bir türlü bişey gelmiyor çünkü ve tonlarca şey yazıyor internette

remain calm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2020, 19:40:33 »
bundan yaklaşık 2 ay önce 3 defa ard arda usturaya vurdum şimdide uzama aşamasında ve dökülme pek hissetmiyorum tek tük oluyor, belkide kısa diye farketmiyorum bilmiyorum ama yastıkta falan rastlamıyorum öyle
erkek tipi dökülmede saçlar incelerek kaybolduğu için öyle yastıkta duşta illa saç göreceksin diye bir kanun yok. o dökülen saçların yerine yenisi gelir ama kademe kademe giden saçların geri dönüşü maalesef yok. finasterid işini görür ama bu kadar genç yaşta başlamak ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2020, 19:54:24 »
erkek tipi dökülmede saçlar incelerek kaybolduğu için öyle yastıkta duşta illa saç göreceksin diye bir kanun yok. o dökülen saçların yerine yenisi gelir ama kademe kademe giden saçların geri dönüşü maalesef yok. finasterid işini görür ama bu kadar genç yaşta başlamak ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum

ne varsa çocukluktaymış yahu büyüdükçe gelecek kaygısı iş kaygısı vb yetmiyor bide saçlarını dert etmeye başlıyor insan.Umarım ilerlemezde en kötüsü böyle olur ne diyeyim elden bişey gelmiyor, sağolun hocam.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 25 Kasım 2020, 06:20:49 »
tavsiyeniz var mıdır ne yapabilirim? beslenme olsun ilaç şampuan olsun her konuda tavsiye dinleyebilirim bu kafadayken benim aklıma bir türlü bişey gelmiyor çünkü ve tonlarca şey yazıyor internette

Sadece o bölgeye günde bir kez akşamları 2-3 fıs kullanırsan açıklık kapanır.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 25 Kasım 2020, 08:52:48 »
 dra git tehşisi koysun değerlere baksın.sonra icabına bakarız merak etme ilaçlar tepede etkili halledersin gibime geliyr hem açılmasını engeller hem orayı doldurursun bence.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 25 Kasım 2020, 17:38:31 »
dra git tehşisi koysun değerlere baksın.sonra icabına bakarız merak etme ilaçlar tepede etkili halledersin gibime geliyr hem açılmasını engeller hem orayı doldurursun bence.

hangi alan bakıyordu buna hocam

williambilloverbeck

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 25 Kasım 2020, 17:41:12 »
Sadece o bölgeye günde bir kez akşamları 2-3 fıs kullanırsan açıklık kapanır.

hangi ilacı alayım fısfıs için ve siz daha önce kullandıysanız nereden temin ettiniz neresi güvenilirdir bahsettiğiniz ilaç için malum piyasada herşeyin sahtesi var insan anlayamıyor :/

Facebook Twitter Instagram