Saç Ekimi Sonuçları
Valla açılma tipi benimkine çok benziyo, tabii benim şakaklar da açık. Ben de 21 yaşında farkettim 1 yıl falan hiçbir şey yapmadım iyice açıldı orası o yüzden 1.5 aydır falan xpecia kullanıyorum. Ben dökülme hızla devam ettiği için xpeciaya başladım ama senin dökülme azmış istersen bi kan tahlili ver belki vitamin eksikliği falan etkilemiş olabilir ama genetik gibi duruyor. Ben şimdiki durumumu atayım benzerlik açısından
İmzamdaki şampuan ve losyon iyidir.
kaşıntı olması kötü bir durum yani :/ omega 3ü ne şekilde bulup alıyorsunuz nasıl tavsiye edersiniz
Evet genelde kaşıntı olan bölgeler zamanla seyreliyo açılıyo. Omega3 ün epa ve dha oranı yüksek olanlara bak ve trigliserid formda olmasını dikkat et. 1 kaç ay kullan faydasını göremezsen devm etmezsin. Eczane veya int temin edebilirsin. Eczane ve net arasında biraz fiyat farkı vR
bu omega3 dediğimiz balık hapıysa eğer kullanıyorum ben sarı saydam hap şeklinde, dedikleriniz biraz tıpçı kavramlar doktor edası var pek anlamadım o yüzden
Evet balık yağı
teşekkür ederim evet benziyor şakaklarını görmedim usta ama tepen bence hiç kötü değil kendini geç kalmış falan hissetme yani yoğun ışık altında bile sırıtmıyor gündelik hayatta hiç göze çarpmaz belli umarım dahada ileriye gitmezde en kötü hali böyle olur saçlarımızın insanın psikolojisi çöküyor cidden
Tepe açılıyor, saç döngü noktası o kadar geniş olamaz. Hafife alma
bundan yaklaşık 2 ay önce 3 defa ard arda usturaya vurdum şimdide uzama aşamasında ve dökülme pek hissetmiyorum tek tük oluyor, belkide kısa diye farketmiyorum bilmiyorum ama yastıkta falan rastlamıyorum öyle
erkek tipi dökülmede saçlar incelerek kaybolduğu için öyle yastıkta duşta illa saç göreceksin diye bir kanun yok. o dökülen saçların yerine yenisi gelir ama kademe kademe giden saçların geri dönüşü maalesef yok. finasterid işini görür ama bu kadar genç yaşta başlamak ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum
tavsiyeniz var mıdır ne yapabilirim? beslenme olsun ilaç şampuan olsun her konuda tavsiye dinleyebilirim bu kafadayken benim aklıma bir türlü bişey gelmiyor çünkü ve tonlarca şey yazıyor internette
dra git tehşisi koysun değerlere baksın.sonra icabına bakarız merak etme ilaçlar tepede etkili halledersin gibime geliyr hem açılmasını engeller hem orayı doldurursun bence.
Sadece o bölgeye günde bir kez akşamları 2-3 fıs kullanırsan açıklık kapanır.