Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT SAÇ EKİMİ | 10.11.2020 | YAŞ 24 | +4500 GRET  (Okunma sayısı 17701 defa)

Ygz

• Full Member
Bence çok başarılı bir sonuç olmuş. Vertex bölgesi için 2. ekim düşünülebilir ama size kalmış. Bu hali bile öncesine göre muazzam bir iş.
  • Yaşınız 33

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence minoxili bırakmışken bir daha bulaşmayın derim. Tekrardan aynı etkiyi vermesi çok zor. Hem de ne kadar süre kullanabileceksiniz ki birde o yönden düşünün . Minoxil falan tamamen boş işler. İlerde 2. ekimle tepeyide kapattırmaya bakın bence.

serenade11

• Hero Member
Son durum nedir?
  • Ekim Tarihi: 03.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 25

basrkan

• Jr. Member
  • **
Herkese merhabalar;
Saç ekimimin üzerinden 2 sene 2 hafta geçti. Son durumu sizlerle paylaşmak ve yorumunuzu almak istedim.

4-5 aydır saçlarımdan çok mutsuzum gündem güne inceliyor ve dökülüyor formda bulunan eski fotoğraflara bakıldığında zaten çok açık ortada. Asuman hanıma hem kontrol amaçlı hemde durumu göstermek için muayeneye gittim. Bana durumun beslenme, uyku düzeni ve kan sonuçlarına bağlı olabileceğini söyledi kullanmam için ilaçlar tavsiye etti.

Propecia günde 1 defa
Xpecia günde 2 defa
Biotin 5000mg günde 1 defa
Alopexy t(minoxil) 5er fıs günde 2 defa
Sawpoo şampuan ile sabah akşam yıkama tavsiye etti.

Asuman hanımın bu tavsiyelerini(propecia) hariç zaten saç ekim sonrası 6 ay kullanmıştım. Şuan tekrar başladım aynı etkiyi görür müyüm yada etkisini görür müyüm? Boşuna kullanmak ümitlenmek istemiyorum konu hakkında bilgisi olan yada aynı durumu yaşayan kişiler bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim ☺️

Furkinho

• Full Member
Herkese merhabalar;
Saç ekimimin üzerinden 2 sene 2 hafta geçti. Son durumu sizlerle paylaşmak ve yorumunuzu almak istedim.

4-5 aydır saçlarımdan çok mutsuzum gündem güne inceliyor ve dökülüyor formda bulunan eski fotoğraflara bakıldığında zaten çok açık ortada. Asuman hanıma hem kontrol amaçlı hemde durumu göstermek için muayeneye gittim. Bana durumun beslenme, uyku düzeni ve kan sonuçlarına bağlı olabileceğini söyledi kullanmam için ilaçlar tavsiye etti.

Propecia günde 1 defa
Xpecia günde 2 defa
Biotin 5000mg günde 1 defa
Alopexy t(minoxil) 5er fıs günde 2 defa
Sawpoo şampuan ile sabah akşam yıkama tavsiye etti.

Asuman hanımın bu tavsiyelerini(propecia) hariç zaten saç ekim sonrası 6 ay kullanmıştım. Şuan tekrar başladım aynı etkiyi görür müyüm yada etkisini görür müyüm? Boşuna kullanmak ümitlenmek istemiyorum konu hakkında bilgisi olan yada aynı durumu yaşayan kişiler bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim ☺️

Kardeşim merhaba asıl soruna odaklanmak anlamında birkaç soru sormak lazım senin durumuna.
1. Dökülen saçlar kendi anne saçların mı yoksa ekilenlerden de dökülen zayıflayan var mı ?
2. İlk etapta olan gürlük ekim kaynaklı mıydı yoksa minoxil etkisi olan bir durum muydu ?

Bu sorulara bakarak şöyle bir cevap verebiliriz.
İlk soru eğer sadece anne saçlarını kaybetmişsen yaşının gençliği ve dht hormonunun baskınlığına göre yol çizebilirsin.
Eğer ekilenlerden de dökülen varsa o zaman stres ve dönemsel bir durum da olabilir diye düşünüp ona göre de yol çizebilirsin.
İkinci soruya baktığımızda eğer minoxil kaynaklı bir gürleme olmuşsa saçlarında ve bırakınca kaybetmişsen bu hacmi o zaman zaten ekim sürecinin olacağı durum buydu sadece minoxil olumlaması olmuş kısa süre diyebiliriz.
Yapılacak iş basit şuanki takviyelerine yan etkilerinden rahatsız olana kadar devam et kendinle barışık ol. Hiç ekim yaptırmasaydın nasıl olurdu saçların onu hayal et (bence ciddi anlamda saçın kalmazdı bu duruma göre). Yine takipte olacağım.
Not: Herşey dostane varsayımlar bilimsel bir fikrim yok. :)
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Mehmet64

• Full Member
Hiç sıkıntı yapma bence bı kaç sene daha bekle en fazla,sonra kalanlarda dökülür bu süre zarfinda ve bı siklastirma ile ömür boyu rahat edersin saç aklına dahi gelmez
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar

CANBOZ

• Jr. Member
  • **
 Bence 2. Ekimde toplarsın ama neden böyle oldugunu net bi şekilde bulmak lazım bu herkesin başına gelebilir
  • Yaşınız 25

Trevor

• Hero Member
ekilen saçlarla başbaşa kalmışsın saçların duruşuna bakarak bu çok net anlaşılıyor hocam .hem vertexteki dökülmeye hemde ekim öncesi durumuna bakarsak olay çok belli ,kendi saçların 24 yaşında ekim yaptırdığıda düşünürsek kaynbetmene şu an şaşırmamalı zaten ekim öncesi minyatürleşmiş haldelermiş .sana tavsiye edilen destekleri şu ana kadar kullanmamış olmanda büyük hata olmuş.

basrkan

• Jr. Member
  • **
Kardeşim merhaba asıl soruna odaklanmak anlamında birkaç soru sormak lazım senin durumuna.
1. Dökülen saçlar kendi anne saçların mı yoksa ekilenlerden de dökülen zayıflayan var mı ?
2. İlk etapta olan gürlük ekim kaynaklı mıydı yoksa minoxil etkisi olan bir durum muydu ?

Bu sorulara bakarak şöyle bir cevap verebiliriz.
İlk soru eğer sadece anne saçlarını kaybetmişsen yaşının gençliği ve dht hormonunun baskınlığına göre yol çizebilirsin.
Eğer ekilenlerden de dökülen varsa o zaman stres ve dönemsel bir durum da olabilir diye düşünüp ona göre de yol çizebilirsin.
İkinci soruya baktığımızda eğer minoxil kaynaklı bir gürleme olmuşsa saçlarında ve bırakınca kaybetmişsen bu hacmi o zaman zaten ekim sürecinin olacağı durum buydu sadece minoxil olumlaması olmuş kısa süre diyebiliriz.
Yapılacak iş basit şuanki takviyelerine yan etkilerinden rahatsız olana kadar devam et kendinle barışık ol. Hiç ekim yaptırmasaydın nasıl olurdu saçların onu hayal et (bence ciddi anlamda saçın kalmazdı bu duruma göre). Yine takipte olacağım.
Not: Herşey dostane varsayımlar bilimsel bir fikrim yok. :)

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam aydınlanmama sebep oldu :)
İlk etaptaki gürlük minoxil ve ilaçlar kaynaklıydı ben bırakınca ilaçları yavaş yavaş etkisini kaybetti bu duruma geleceğimi düşünemedim ama ekilen saçlarda da zayıflama olduğunu görüyorum.
Dht hotmonu için finans kullanmaya ve asuman hanımın tavsiye ettiği ilaçlara tekrar başladım ama bu aşamadan sonra ne derece etkili olur bilemiyorum :) (çok umudum yok açıkcası)
1 sene takviyelere devam edeceğim durumu ara ara sizlerle paylaşırım :)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Hiç sıkıntı yapma bence bı kaç sene daha bekle en fazla,sonra kalanlarda dökülür bu süre zarfinda ve bı siklastirma ile ömür boyu rahat edersin saç aklına dahi gelmez

Dostum yorumun için çok teşekkür ederim:)
Asuman hanıma 2. ekim için uygunluğu sorduğumda maalesef uygun olmadığını söyledi bu durumda 1 sene ilaçları kullanıp durumuma bakacağım istediğim gibi bir görüntü olmazsa 0'a vurup kaderimdir diyeceğim :)

basrkan

• Jr. Member
  • **
ekilen saçlarla başbaşa kalmışsın saçların duruşuna bakarak bu çok net anlaşılıyor hocam .hem vertexteki dökülmeye hemde ekim öncesi durumuna bakarsak olay çok belli ,kendi saçların 24 yaşında ekim yaptırdığıda düşünürsek kaynbetmene şu an şaşırmamalı zaten ekim öncesi minyatürleşmiş haldelermiş .sana tavsiye edilen destekleri şu ana kadar kullanmamış olmanda büyük hata olmuş.

Hocam durumun bilincinde değildim çok fazla ilaç kullanma taraftarı olmadığım için bana söylenilen kadar kullanıp bıraktım, keşke bilincinde olsaydım ilaçları hiç bırakmazdım....
Şuan bu takviyeleri kullanmamın önceki kadar etkisi olmayacağını biliyorum ama denemek de istiyorum. Sizin görüşünüz nedir biraz daha toparlama olur mu ? Son 5-6 ay önceye kadar kimse ekim yaptırdığımı anlamazken şuan hemen hemen herkes soruyor bu konuya biraz takıntılı olduğum için baya canım sıkılıyor duruma açıkcası :/

basrkan

• Jr. Member
  • **
Bence 2. Ekimde toplarsın ama neden böyle oldugunu net bi şekilde bulmak lazım bu herkesin başına gelebilir

2. Ekim için uygun olmadığını söyledi asuman hanım ama ilerleyen süreç ne gösterir bilemiyorum, açıkcası 2. ekimi bende düşünmüyorum tekrar aynı süreci yaşamak benim açımdan biraz güç geliyor.
Takviyeler ile toparlama olmazsa kaderimdir diyerek kazıtacağım ve saç sorununu ortadan kaldıracağım :)
Neden böyle olduğuna gelirsek yorum yapan değerli arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla;
ben protez saç kullanıyordum saçlarım havasızlıktan baya zayıflamıştı daha sonra ekim yaptırıp takviyelere başladığım için tekrar bir hareketlenme olduğunu düşünüyorum aynı zamanda ekilen saçlarda çıkınca baya güzel görüntü olmuştu. Takviyleri bırakınca eski haline geri döndüğünü düşünüyorum :)

JFKennedy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2. Ekim için uygun olmadığını söyledi asuman hanım ama ilerleyen süreç ne gösterir bilemiyorum, açıkcası 2. ekimi bende düşünmüyorum tekrar aynı süreci yaşamak benim açımdan biraz güç geliyor.
Takviyeler ile toparlama olmazsa kaderimdir diyerek kazıtacağım ve saç sorununu ortadan kaldıracağım :)
Neden böyle olduğuna gelirsek yorum yapan değerli arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla;
ben protez saç kullanıyordum saçlarım havasızlıktan baya zayıflamıştı daha sonra ekim yaptırıp takviyelere başladığım için tekrar bir hareketlenme olduğunu düşünüyorum aynı zamanda ekilen saçlarda çıkınca baya güzel görüntü olmuştu. Takviyleri bırakınca eski haline geri döndüğünü düşünüyorum :)
Gecmis olsun hocam ama dediginiz mantikli protez sac zamanlari saciniz baya yipranmisdi muhtemel takviyeler ayakda tuttu birakincada gittiler dogal olarak destek sart.Deneyin olmazsa dediginiz gibi kazitin bakin keyfinize can sıkmaya hiç gerek yok.
  • Yaşınız 25

Manisalı45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam takviyeleri sadece 6 ay mı kullandınız

Facebook Twitter Instagram