Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT SAÇ EKİMİ | 10.11.2020 | YAŞ 24 | +4500 GRET  (Okunma sayısı 17697 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Kardeşim, valla çok güzel gelişme olmuş 133. Gün için, MaşAllah, daha erken olmasına rağmen, vertex bile şu anki halinden bi %40 civarı daha kesin kapanır, Şimdiden hayırlı olsun.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

karanka

• Sr. Member
133.günde olay bitmiş bile.
ki süreç daha devam ediyor  :)

DRAGON17

• Full Member
Maasallah güzel sonuç almışsınız . Protez kullanmissiniz zamanında artık o derttende kurtulmuş oldunuz . Geçmiş olsun tekrardan .Protezin ömrü kaç sene bakımları iyi yapılırsa 3-4 sene götürurmu
  • Ekim Tarihi: 15.12.2020

Marcus

• Yeni üye
  • *
Son durum ne dostum
  • Yaşınız 25

basrkan

• Jr. Member
  • **
Merhabalar uzun süredir güncelleme yapamıyordum iş yoğunluğundan dolayı 6 ayı geçtim 190 güne yakın oldu son durumu paylaşmak istedim.
Aynı ilaçlara ve şampuana devam ediyorum sadece serum değişikliğine gittik minoxil bıraktım yaklaşık 1.5 aydır prozinc plus saç spreyini kullanıyorum
Tepe bölgesinde dökülmeler biraz arttı ilk zamanlardaki verim yok onun aksine ekim yoğunluğu olan ön bölge gayet sık ve beni tatmin ediyor ikinci ekimi düşünüyorum 1 yıl dolduğunda onuda yaptırıp saç sorunundan kurtulmak istiyorum gerçi saç ekimine uygun muyum şuan orası da ayrı konu ama 😊
Açıkçası son dönemlerde tepe bölgesinde olan dökülmelerden dolayı canım biraz sıkkın her sprey uygulayışımda dokunmam da saç yıkamamda 15-20 tel aradı dökülme oluyor nasıl önüne geçebilirim önüne geçebilir miyim daha doğrusu bilmiyorum bilen kişiler yorum yaparsa çok sevinirim herkese iyi günler ☺

basrkan

• Jr. Member
  • **
Daha anlaşılır olması için gün ışığında çekilmiş bir tepe bölge fotoğrafı daha ekliyim

Farques

• Ziyaretçi
Fırça gibi olmuş iyi günlerde tarayın. Vertex ekimi için bence bi kaç sene bekleyin, minoxu bırakıp prozince geçmişsiniz dökülme ondan kaynaklıdır. Hergün sürmeye üşenmiyorsanız prozinc losyonu vertexde deneyin biraz kalınlaştırır içeriği biotin ve saw palmetto ağırlıklı olduğu için bıraktığınızda minox kadar dökeceğini sanmam.

basrkan

• Jr. Member
  • **
Fırça gibi olmuş iyi günlerde tarayın. Vertex ekimi için bence bi kaç sene bekleyin, minoxu bırakıp prozince geçmişsiniz dökülme ondan kaynaklıdır. Hergün sürmeye üşenmiyorsanız prozinc losyonu vertexde deneyin biraz kalınlaştırır içeriği biotin ve saw palmetto ağırlıklı olduğu için bıraktığınızda minox kadar dökeceğini sanmam.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim genel olarak ekimden bende memnunum aklıma minoxili bıraktığım için döküldüğü gelmişti ama prozinc kullandığım için çok alakalı değildir dedim sonradan valla hocam üşenmeden günde 2 defa sabah akşam kullanıyorum tüm bölgelere bakalım 1.5 ayda çok değiştirdiği söylenemez daha da geriledi sonrası nasıl olur bilemiyorum Asuman hanım ile konuşup tekrar minoxile dönme düşüncem var 😊

Sikörtıl

• Jr. Member
  • **
Çok güzel sonuç almışsın hayırlı olsun.ekim öncesi uzun halini paylaşırmısın?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Çok güzel süreç, vertex zaten kolay çözülür senin, MaşAllah, İstediğin gibi saç sorununu çözersin Umarım, Güle güle tara.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ali Kemal

• Sr. Member
mükemmel sonuç  |-nazarboncugu-|

basrkan

• Jr. Member
  • **
Tekrar merhaba uzun süredir giriş yapamamıştım 20 gün sonra 1 yılı tamamlayacağım çok döngülü bir süreç oldu son zamanlarda tekrar saç sorunum kafaya takmaya başladım minoxili ve diğer ilaçları bırakalı yaklaşık 3 ay oluyor bıraktıktan sonda aşırı bir gerileme gözlemledim yarın tekrar başlamayı düşünüyorum ilaçlara ve minoxile ama etki ne şekilde olur bilemiyorum faydası olur mu bilen kişiler destek olursa sevinirim. Saçlarımın durumunu daha ne anlamak için kesim yaptırdım ve uzun hali ve kısa halini paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum 😊 2. Bir ekim düşünüyorum uygun mı sizce ?

basrkan

• Jr. Member
  • **
Devamı

basrkan

• Jr. Member
  • **
.

Facebook Twitter Instagram