Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT SAÇ EKİMİ | 10.11.2020 | YAŞ 24 | +4500 GRET  (Okunma sayısı 18836 defa)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Merhabalar herkese iyi günler 😊
Ekimin bu gün 41. Günü son durumu paylaşmak istedim. Şok dökülme az az olsa da devam ediyor bazen hiç olmuyor bazı günlerde maksimum  4-5 adet dökülüyor. Ekim bölgesinde kaşıntı biraz fazlalaştı son günlerde.
Kullandığım ilaçlar:
-Xpecia tablet sabah akşam
-Biotin 2,5mg günde 1 defa
-B12 vitamini günde 1 defa
-Günde bir defa da sawpoo şampuan ile ılık suda yıkama yapıyorum.
Çevremden şuanlık geri dönüşler çok olumlu uzamaya başlamışlar kararmaya başlamışlar diyorlar henüz sürecin başında olup döküleceğini bilsem de yine de bu tip konuşmalar hoşuma gidiyor motivasyon veriyor 😊

Siz değerli deneyim sahipleri büyüklerime sormak istediğim bir kaç soru var benim için önemli yanıtlarsanız sevinirim;
Astsubaylık alım mülakatları için antrenman yapmam gerekiyor koşu şınav mekik ve çok ağır olmayacak şekilde ağırlık çalışma planım var şu aşamada bana zararı olur mu ? Biraz araştırdığım kadarıyla 3 aydan önce spor önerilmiyor

basrkan

• Jr. Member
  • **
Donör bölgesi durumu

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Kardeşim Normalde bu süreç için şakak kısmında falan saç olmaması lazım, bende olmamıştı.. :D Şoktan kurtulan saçlar uzuyor galiba, Bol sabırlar Bence bir sonraki resmi 90' da at Aradaki farkı gör.. Benim 90 Tuhaftı.. :D Ben fark Görmedim Ama sen görürsün Belki.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

basrkan

• Jr. Member
  • **
Kardeşim Normalde bu süreç için şakak kısmında falan saç olmaması lazım, bende olmamıştı.. :D Şoktan kurtulan saçlar uzuyor galiba, Bol sabırlar Bence bir sonraki resmi 90' da at Aradaki farkı gör.. Benim 90 Tuhaftı.. :D Ben fark Görmedim Ama sen görürsün Belki.. |-onayisareti-| (^_^)

Valla Başkan bende o yüzden şaşkınım baktığım herkesin bu zamanlara ekilenlerin hepsi hemen hemen dökülüyor bende neden bu şekilde oldu hiçbir fikrim yok umarım iyiye işarettir 😊 öyle yapacağım belli bir süre ayna ve fotoğraftan  uzak duracağım gelişimi görmek için 😂 normalde paylaşım yapmayacaktım ama spor olayını sormak fikirlerinizi almak istedim

• Hero Member
Valla Başkan bende o yüzden şaşkınım baktığım herkesin bu zamanlara ekilenlerin hepsi hemen hemen dökülüyor bende neden bu şekilde oldu hiçbir fikrim yok umarım iyiye işarettir 😊 öyle yapacağım belli bir süre ayna ve fotoğraftan  uzak duracağım gelişimi görmek için 😂 normalde paylaşım yapmayacaktım ama spor olayını sormak fikirlerinizi almak istedim

Spor olayı için Tecrübeli arkadaşlar Yardımcı Olur Heralde, Yada forumun Arama kısmına yazıp eski Sorulara Bi Bakman Lazım.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Darkwatch

• Full Member
Benden 1 gün önce ektirmişsin :) hayırlı olsun. sürecin gayet güzel ilerliyor. Benim Klinikte 3 aydan önce spora başlamamamı önerdi.
Saç ekim sonucum;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17462.0

Takviye;
1/4 proscar (akşam)
Nature's Supreme Beauty Collagen Powder (sabah)

LOESS

• Hero Member
Hocam spor olarak fazla tempolu olmamak şartıyla ufaktan spor yapmanda sakınca yok. Terlemeye dikkat et, yere yatarken temiz bir yastık olsun kafanın altında.

basrkan

• Jr. Member
  • **
Benden 1 gün önce ektirmişsin :) hayırlı olsun. sürecin gayet güzel ilerliyor. Benim Klinikte 3 aydan önce spora başlamamamı önerdi.

Merhaba hocam inşallah ikimizde istediğimiz sonuca ulaşırız sizin konunuzu da inceledim gayet güzel ilerliyor şimdiden gözle görülür fark var inşallah bu şekilde devam eder be yaza yeni saçlarımızla merhaba deriz :) bende internette 3 ay olarak araştırdım çoğu yerde ama antrenman yapmadan da başaramayacağımı düşünerek ufak ufak çok fazla terlememeye dikkat ederek koşulara başladım 😂

basrkan

• Jr. Member
  • **
Hocam spor olarak fazla tempolu olmamak şartıyla ufaktan spor yapmanda sakınca yok. Terlemeye dikkat et, yere yatarken temiz bir yastık olsun kafanın altında.
Söylediklerine dikkat ederek ufak ufak spora başladım hocam valla çok teşekkür ederim 😊

basrkan

• Jr. Member
  • **
Merhaba değerli abilerim kardeşlerim herkese iyi günler;
Sürecimin 2. Ay olmasına 2 gün kaldı sizinle son durumu paylaşmak istedim. Verteks bölgesi için endişelerim ufak ufak kayboldu gibi şuanki durumu ilerisi için umutlandırıyor bu umudu da xpecia ve minoxile borçluyum sanırım 😊
Her gün sawpoo şampuan ile yıkama yapıyorum. Sabah akşam 5er fıs minoxil ve xpecia kullanıyorum günde bir defa da biotin be b12 kullanıyorum bunların haricinde herhangi bir takviye almıyorum.
Değerli yorumlarınız görüşleriniz ve önerileriniz benim için önemli yorum yaparsanız sevinirim 😊

• Hero Member
Süreç normal, sol taraf biraz geriden geliyor derdim ama, 60. Gün için bunu söylemek çokda önemli olmaz zaten, Bol sabırlar.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

basrkan

• Jr. Member
  • **
Süreç normal, sol taraf biraz geriden geliyor derdim ama, 60. Gün için bunu söylemek çokda önemli olmaz zaten, Bol sabırlar.. |-onayisareti-|

Bana da sol taraf biraz geriden geliyor gibi geldi ama süreç henüz 2 ay olduğu için çok fazla önemseyip kafaya takmamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim hocam yorumun için 😊

basrkan

• Jr. Member
  • **
Normalde ekleme yapmayı düşünmüyordum ama bu gün tam 2 ay oldu traş oldum donör bölgeyi ve görünüşünü paylaşmak istedim 😊

• Hero Member
Normalde ekleme yapmayı düşünmüyordum ama bu gün tam 2 ay oldu traş oldum donör bölgeyi ve görünüşünü paylaşmak istedim 😊

Bu donör bende olsa bende 60' ta paylaşım yapardım.. :D Kardeşim donöre sordunmu, Ekim yapıldığından haberi varmıymış.. :D
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

basrkan

• Jr. Member
  • **
Bu donör bende olsa bende 60' ta paylaşım yapardım.. :D Kardeşim donöre sordunmu, Ekim yapıldığından haberi varmıymış.. :D

Valla abi iyi ki varsın sende olmadan görüp yorum yapan yok büyük destek ve moral oluyorsun bana çok teşekkür ederim 🙏 ben kestirmeye korkuyordum illa iz vardır diye tahmin ediyordum görünce çok şaşırdım kuaförde aynısını dedi yıllardır saç ektiren baya kişiyi traş ettim ama alan kişi çok temiz çok güzel almış maşallah hiç belli olmuyor dedi asıl yüzümün gülme sebebi ileride sıklaştırma için bir ekim daha gerekirse donörün durumunun iyi olmuş olmuş olması 😂

Facebook Twitter Instagram