Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT SAÇ EKİMİ | 10.11.2020 | YAŞ 24 | +4500 GRET  (Okunma sayısı 17704 defa)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Ekimin hayırlı olsun, gayet güzel görünüyor, yaşından dolayı ilerde dökülme olabilir, ama donör kaldırır gibi görünüyor 2. Ekimi, İyi süreçler Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkür ederim hocam iyi dileklerin için vertex konusunda zaten endişeliyim 2. Ekimi şimdiden düşünmeye başladım 😂 mevcut saçları korumak içinde minox ve yan etki görmezsem finansı kullanmayı düşünüyorum gittiği yere kadar umarım etkili olur 😊

basrkan

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun kardeş bence görüntü güzel ama yaş genç mevcutu koruman lazım.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için korumak için vitamin ilaç desteğinde bulunacağım elinden geldiği kadar 😊

basrkan

• Jr. Member
  • **
Merhaba herkese iyi günler. Sürecimin 34. günündeyim durum bu şekilde. Saçlarımı sert yıkasamda dökülmeler çok az oluyor sizce bu durum iyi mi kötü ? Asuman hanıma 34. gün fotoğraflarını gönderdim sürecin normal olduğunu ve sağlıklı olduğunu söyledi.

Xpecia tablet günde 2 defa
2500 mg biotin tablet günde 1 defa
sawpoo şampuan ile günde 1 defa yıkama yapıyorum
günde 2 defa minoxil kullanıyorum

bunların haricinde kullandığım herhangi bir ilaç yok. Kullandığım ilaçlar yeterli mi ? Önerileriniz varsa kullanmam gereken ilaç olarak çok sevinirim :)
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 16:41:42 Gönderen: basrkan »

basrkan

• Jr. Member
  • **
vertex bölgesi hakkında endişelerim var kapanmayacakmış gibi geliyor bu durum beni biraz tedirgin ediyor...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Asuman hanımda söylediği gibi süreciniz normal seyrinde sağlıklı

Ekilen saçların hepsinin dökülmemesinde ne gibi bir sorun olabilir ki hep bu soru ile karşılaşıyorum anlamıyorum Tabi ki kalsın. Sorun yok
Global Moderator

basrkan

• Jr. Member
  • **
Asuman hanımda söylediği gibi süreciniz normal seyrinde sağlıklı

Ekilen saçların hepsinin dökülmemesinde ne gibi bir sorun olabilir ki hep bu soru ile karşılaşıyorum anlamıyorum Tabi ki kalsın. Sorun yok

çok teşekkür ederim hocam değerli yorumun için ne kadar normal olduğunu bilsem de içten içten tedirgin oluyorum zor bir süreç olduğu için hep kötü düşünüyorum :) vertex hakkında bir düşünceniz var mı memnun edecek derecede kapatır mı sizce yoksa konuşmak için daha erken mi ?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Süreç normal seyrinde, daha çok erken, kullandıkların dışında,
Benexol B12, tavsiye ederim.. iyi süreçler.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

basrkan

• Jr. Member
  • **
Süreç normal seyrinde, daha çok erken, kullandıkların dışında,
Benexol B12, tavsiye ederim.. iyi süreçler.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkür ederim 😊 sabırsızlanıyorum nasıl olacağı konusunda tavsiyeniz benim için değerli, b12 takviyesine de başlayacağım. Sizin sürecinizi de takip ettim gayet başarılı güle güle tarayın saçlarınızı umarım bende sizinkine yakın bir sonuç elde edip tedavi sonunda yüzüm güler 🙏🏻

Kayser Soze

• Hero Member
Güzel gözüküyor.
Hayırlı olsun

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D

Çok teşekkür ederim 😊 sabırsızlanıyorum nasıl olacağı konusunda tavsiyeniz benim için değerli, b12 takviyesine de başlayacağım. Sizin sürecinizi de takip ettim gayet başarılı güle güle tarayın saçlarınızı umarım bende sizinkine yakın bir sonuç elde edip tedavi sonunda yüzüm güler 🙏🏻

Sen bizden çok daha şanslısın, en azından En çok ihtiyacın olan yaşlarda saçın olacak, Senin yaşlarda nw 5-6 arasıydım, sonra 26-28 de NW7 oldum Ve neredeyse 10 yılı saçsız geçirdim, Ama geçte olsa Aynaya baktığında yüzünde oluşan tebessüm Paha biçilemez, Seninde çok güzel olacak İnşAllah.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bu vertex bölgesini nasıl çözücez :)) ekim yaptırırken iyi sonuç versin diye önlerde yoğunlaştırıyoruz ama vertex açık kalıyor bu seferde. 2. ekim içinde donör bölgesinin dahada seyrek gözükmesinden korkuyorum  :))

basrkan

• Jr. Member
  • **
Güzel gözüküyor.
Hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻

basrkan

• Jr. Member
  • **
Sen bizden çok daha şanslısın, en azından En çok ihtiyacın olan yaşlarda saçın olacak, Senin yaşlarda nw 5-6 arasıydım, sonra 26-28 de NW7 oldum Ve neredeyse 10 yılı saçsız geçirdim, Ama geçte olsa Aynaya baktığında yüzünde oluşan tebessüm Paha biçilemez, Seninde çok güzel olacak İnşAllah.. |-onayisareti-| (^_^)

Her konuda haklısın abi gerçekten yorumlar yüz güldürüyor ve umut veriyor inşallah hepimizin istediği saçlara ulaşması ümidiyle sabırla bekliyoruz b12’ye de başladım tavsiyen üzerine 😂

basrkan

• Jr. Member
  • **
bu vertex bölgesini nasıl çözücez :)) ekim yaptırırken iyi sonuç versin diye önlerde yoğunlaştırıyoruz ama vertex açık kalıyor bu seferde. 2. ekim içinde donör bölgesinin dahada seyrek gözükmesinden korkuyorum  :))

Valla hocam galiba genel olarak çoğu kişi vertex sorunu yaşıyor bende şimdiden 2. Ekimi düşünmeye başladım gerçi dediğin gibi donör elverir mi bilmiyorum ama 😂 bol bol vertex bölgesini benim tipime benzeyen ekimlere bakıyorum nasıl olur ne derece tatmin eder diye 😂

basrkan

• Jr. Member
  • **
Herkes merhaba iyi günler 37. Gün son durumu paylaşmak istedim 😊

Facebook Twitter Instagram