Gönderen Konu: Seyrek saça son veren yöntem  (Okunma sayısı 2248 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Seyrek saça son veren yöntem
« Yanıtla #16 : 24 Kasım 2020, 01:51:22 »
Solaryum yap bir de güzel olur
Global Moderator

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2020, 10:42:40 »
Şu halinle sıkıntı yok, kafa yapın uygun ama bir de sinek kaydı tıraşlı halini görmek gerek :)
Kafa öyle zaten sakal için diyorsan o biraz sıkar 😁

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2020, 10:43:42 »
Solaryum yap bir de güzel olur
Urfada solaryum vardıda bizmi girmedik 😁belki vardır bakmak lazım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Kasım 2020, 10:55:27 »
Urfada solaryum vardıda bizmi girmedik 😁belki vardır bakmak lazım

Vardır heralde :)
Global Moderator

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2021, 15:06:44 »
Selamlar herkese  evet saçları kazıtalı 2 ay oldu o süre zarfında bi kaç tedavi uyguladım işe yaradımı yaramadımı pek emin değilim ama sanki saçlar bi hızlı uzadı gibi sizcede öylemi ne dersiniz?

Diğer sorum ise hangi tarzda kalmalıyım böyle iyimi yoksa eskiyemi dönsem karar veremedim  düşüncelerinizi merak ediyorum saygılar herkese😊

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2021, 15:12:48 »
Selamlar herkese  evet saçları kazıtalı 2 ay oldu o süre zarfında bi kaç tedavi uyguladım işe yaradımı yaramadımı pek emin değilim ama sanki saçlar bi hızlı uzadı gibi sizcede öylemi ne dersiniz?

Diğer sorum ise hangi tarzda kalmalıyım böyle iyimi yoksa eskiyemi dönsem karar veremedim  düşüncelerinizi merak ediyorum saygılar herkese😊
bu da iyi sende fena durmuyor guzel duruyor kel kafada sende iyi sacı kazıtmanın ilk 2 yada 1 ay zannedersinki  saclarım kalınlastı halbuki oyle degildir     sac daha cok uzadıgında yine aynı kıvama gelecek ve yine aynı durumu alacaktır birde sacını ekiyorsan sacını kazıtma devamlı sac koklerine ekilen koklere zarar verirr bu kazıtma isi gercekten  sacları beceren bir islemdir  ama insanlar bunu zamanla anlıyor sa derisi cok farklıdır    sakalla sac aynı sey degil jilete vurulan sakal gur  cıkar ama sac boyle degildir ilk basta oyle zannedersin ama uzadıkca belli olur ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2021, 15:17:36 »
 usturaya vurmanın  köklere zarar verdiğini ilk defa duyuyorum o ilk 6 ay için geçerli bir bilgiydi sanki ama yinede bilemiyorum yorum için teşekkürler 😊

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2021, 15:23:07 »
usturaya vurmanın  köklere zarar verdiğini ilk defa duyuyorum o ilk 6 ay için geçerli bir bilgiydi sanki ama yinede bilemiyorum yorum için teşekkürler 😊
usturaya yılda 1 kere vurmak saca zararlı degil ama dusunsene yıl boyunca sacı gur olsun diye 200 300 kere sacını jilete vurmak   bunun zararlı oldugunu soyluyorum bir de ekilen sacların usturaya  vurulmasına karsıyım ilk dedigin gibi 6 ay   sac esit degildir sakal sac kendi icinde bir yasam alanı      .... bazıları   faydalı oldugunu soyleyip  sakalla karsılastırıyorlar ama oyle degil      saca vuran bir kac  turlu hormon vardır belki bilmediklerimiz   yag salgıla nefes alır  anafaz telafaz oranları cok farklı dır sakal nerede sac nere de hic alakası yoktur yani onu diyorum . sacta bir kıl kumesinden olusuyor ama o kıl kumesi farklı yerde yasıyor .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram