Anket

Merhaba arkadaşlar. Sac ektirmek istiyorum bunun icin istanbula geldim araştiriyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Burdaki yorumlara sac ektiren arkadaşların paylaşımlarina bakiyorum ama kafamda net birsey belirleyemedim. Sadece este cerrahi dr.Alp asl

Gönderen Konu: Merhaba arkadaşlar. Sac ektirmek istiyorum bunun icin istanbula geldim araştiriy  (Okunma sayısı 1013 defa)

Rcp_064

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar. Sac ektirmek istiyorum bunun icin istanbula geldim araştiriyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Burdaki yorumlara sac ektiren arkadaşların paylaşımlarina bakiyorum ama kafamda net birsey belirleyemedim. Sadece este cerrahi dr.Alp aslan ve dr. Zen arasinda bir secim yapmak üzereyim.bunda da sizin yardimlarinizi bekliyorum ikisi hakkinda fikir sahibi olan ya da başka bir yer önerecek olan var mı?

Gregor59

• Hero Member
Hiç duymadım o doktorlari

Leonidas

• Hero Member
Alp aslanı duydum forum da sonuçları da var ama diğer dr duymadım.
Forumu araştırmanızı öneririm hocam , saç ekimi basit bir cerrahi işlem değildir iyice araştırın ve sonuçları kafanıza yatan merkez ile görüşüp saç ektirin.

Rcp_064

• Yeni üye
  • *
Foruma hergun bakiyorum surekli tek tek bütün yorumlara bakiyorm ama kafamdaki soru isaretleri tam olarak cevaplanmiyor. Gidip yüz yuze de gorüstüm bikac yerle cogu yer bana samimi gelmiyor instgramdaki sayfalarina bakinca herkes cok iyi gibi ama cogu reklam tahmin edebiliyorum🥴

Leonidas

• Hero Member
Foruma hergun bakiyorum surekli tek tek bütün yorumlara bakiyorm ama kafamdaki soru isaretleri tam olarak cevaplanmiyor. Gidip yüz yuze de gorüstüm bikac yerle cogu yer bana samimi gelmiyor instgramdaki sayfalarina bakinca herkes cok iyi gibi ama cogu reklam tahmin edebiliyorum🥴

Zaten öyle.
Buradan daha şeffaf bir platform bulamazsın hocam.
Ancak anlamadığım şey şu o kadar iyi ekim merkezi var nerdeyse her bütçeye uyacak seviyede , 100 bin TL ye de saç ektiren var bu forum da 10 bin TL ye de. Neden bu iki isimi seçtiğinizi anlamadım.
Kaldı ki Alp aslan ı duydum gene burda ama diğer merkezi görmedim bile.
Buna rağmen siz kendiniz diyorsunuz instagram da yanıltıcı fotolar var diye , neye göre diğer merkezde karar kıldınız burada sonucu bile olmamasına rağmen ? Geriye tek seçenek instagram gönderileri kalıyormuş haksız mıyım?

Siddhartha

• Hero Member
Alp Arslan bey bu isin en eskilerinden gonul rahatligi ile kendisine gidebilirsin.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Rcp_064

• Yeni üye
  • *
Diger merkezle görüsmem olumlu gecti acikcasi..bana bütün sureci ayrintilariyla anlattilar bütün sorularima sabirla cvp verdiler.ve acikcasi bana güven verdiler yine de tam anlamiyla bir karar vermis degilim tabi.. ben arastrdikca kafam cok karistgi icin secenekleri azaltmaya calisiyorum..onun icin direk buraya sorup yardim almak istedim..bana yer öneren olur belki tabi orayi da yine arastırip gidip görüsecem..istanbul da sac ekim işi öyle bir hal almış ki karar vermek gercekten çok zor..simdiden tesekkur ederim yorum yapan herkese

Siddhartha

• Hero Member
Boyle ha deyince olmaz bu isler en az aylar alir arastirmak hocam. Bence sende acele etme arastir iyice oncesini sonrasini, merkezleri. Kendi sacini iyi analiz et, oncesinde guclendir  saclari iyi gir ekime. Bu is boyle cocuk oyincagi degil, geri donusu de yok.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram