Herkese merhaba. Bursa'da yaşadığım için de özellikle Covid zamanı il dışında bu operasyonu yaptırmak bana manasız geldi. Seçenekleri araştırırken 2 tanıdığım Esentepe Hastanesinde ekim yaptırmıştı, bir yıllık süreçlerini görünce güzel geldi ve güvendim.
İlgili kişi olan Salim bey ile görüşerek 20 kasım'da ekim işlemi yaptırdım. Sabah 9:00'da operasyona başladı ve 18:00'a kadar aradaki öğle yemeği dışında neredeyse hiç durmadık. Yaklaşık 4400 greft çıktı. Üst kısmın komple döküleceğini düşündüğüm için özellikle mevcut saç olan yerlere de ekim istedim. İkinci seans vs düşünmediğim için. Bu sebeple benim isteğimle önden sık bir şekilde başlayarak arkaya doğru mevcut köklerin imkan verdiği ölçüde aralara girerek homojenize şekilde ekim yapıldı. En arkaya greft yetmedi. Yetmese de böyle olsun istedim. Çünkü dediğim gibi ikinci bir ekim hiç düşünmüyorum.
Boyun fıtığım olduğu için de sedyede saatlerce, özellikle yüz üstü olarak durabilir miyim diye kendime hiç güvenmiyordum. Açıkcası gayet güzel bir süreç oldu, gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş dedim.
Ekim cuma oldu, bugün pazar. 2 günlük süreçte ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Önerdikleri gibi sırt üstü düz şekilde yattım yüzümde herhangi bir şişiklik yok. Yalnız ekilen yerlerin yastıkla temas etmemesi için çaba sarf ederek uyumak işkence gibi. Sonuç olarak ekim süresindeki çalışmaları, iletişim ve ilgi olarak çok memnun kaldım. İnşallah sonuçlar da iyi olur.