*Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bundan 10,5 ay önce bir başka yerde ekim yaptırmıştım saç kalitemin düşük olmasından dolayı beklentimin altında 1 sonuç olmuştu...norw7 oldugum için 5 seansta anca kapanırdı kafam
O yuzden 2.seansı
Formda uzun zamandır ekimlerini takip ettiğim
Şahin hocada karar kıldım...
Saç tellerimin ince yapısı, donor bölgenin kısıtlı olmasından dolayı sakal destekli ekim yaptırmak durumundayım...
Oraya gittiğiniz zaman gerçekten bir aile ortamı bulacagınızdan emin olabilirsiniz..
İçimde zerre şüphe yoktu, stres yoktu, şahin hoca çok mütavazı bir insan adamda ego sıfır sargımı açtıktan sonra valizimi bizzat kendisi taksiye kadar taşıdı. Kendiside önceden norw4_5arasıymış ve halimizden çok iyi anlıyor inanın..
Ergin bey keza çok ilgilendi gerek süreçten önce, sonra olsun çok sevecen bir insan aneztesiyi ergin bey yaptı eli çok hafif acı hissetmedim, alımı ve kanal açımını bizzat şahin hoca yaptı,ön çizgi mi biraz daha sivrilti çok oval duruyor dedi operasyon 12 gibi başladı aksam 18.30 da bitti yanılmıyorsam..
Ekime 3 arkadas girdi..
Zaten uzun zamandır ekip halınde çalışıyorlarmış...
Çiğdem, Nihan, ve 3.arkadas Elif hanımdı galiba.. Hoş sohbet insanlar özellikle çiğdem hanım sanki 20 senedir tanışıyormussunuz gibi..
Bütün heyecanı ve stresimi hoş sohbetiyle dağıttı ona çok teşekkur ediyorum.. Umarım ekimim beklentimi karşılar. Ekimden önce ve sonra fotografları yükleyecem yorumlarınızı bekliyorum.. Hepiniz iyiki varsınız. Hintell sana ayrı teşekkür ediyorum