Arkadaşlar öncelikle yaşım 23 ve Şubat'ta askerligim var askere gidene kadarda boş kaldıkça sitede bilgilenmeye çalışıyorum sanırsam nw3 açıklığım var sulalede kel diyebileceğimiz sadece babam var onunda açıklığı nw4 civarı , abim 26 yaşında arenamedde 3500 greft ön bölgeye ektirdi yaşı şu anda 30 ve saçlarını 1000 greft sıklastirsada olur bana göre her neyse , saç dökülmem en çok 17 ve 21 yaşları arasında oldu babaminda en çok askerden önce ve askerden sonra ki yıllarda dökülmüş nw4 seviyesine 30 lu yılların başında gelmiş uzun yıllar nw3 gezmiş eski fotoğraflarına bakınca farkettim , benim saçlar 15 yaşında nw0 ken 18 yaşında nw2 ye gerilemiş ve 18 yaşından 23 yaşıma kadar nw3 e gerilemiş gözüküyor . Ailemi ikna ettim ekim işine finasterid gibi ilaçları kullanmayı düşünüyordum fakat oluşabilecek yan etkilerden korktuğum için vazgeçtim beni saç ekimi düşüncesine iten en önemli faktör donör bölgeme çok güvenmem çünkü fazlasıyla sık daha önce konu açtığımda 9500 greft çıkar demişti hintell başkan neyse çok uzattım seneye bu vakitler ekim konusu açmış olucam inşallah yorumlarınızı esirgemeyin 😊