ben de sakallarımdan memnun degılım bırleşmeyen bosluk kalan yerler var simetri olmadıgı ıcın ınanılmaz sınırımı bozuyor o bolgelere sakal ekımı dusunuyorum. Bence sac ekımı gıbı sakal ekımı de yaygınlasmalı sacma tepkıler yorumlar oluyor sac onemlı bız ne cekıyoruz ne derdımız var adama bak sakal ektırcekmıs cok muhim sanki gibi bir yaklasım var. Yani saclarım mukemmel durumdaysa buna karşın sakallarımda bir bütünlük sorunu varsa tabiki oraya çare arayacağım sanki sakal ektirmek iğrenç bir şey saç ektirmek süper bir şey gibi genel bir bakış açısı oluşmuş anlayamıyorum gerçekten. Bir de güya her şeyi bilenler var yaşamadığı sorunla ilgili yok senin sakalla ilgili problemin varsa git minoxidil sür sarımsak ez sür yüzüne çıkar. Empati bu kadar zor olmasa gerek aynı şey senin kafan kelleşmiş durumda ben sana yazsam ne saç ekimi saçma sapan işler sarımsak sür kafana minoxidil sprey sür ekim falan uğraşma mahvolur kafan desem ne düşünürsün acaba bir kaç saniye ayırıp düşünün rica ediyorum. Bu forum harika bir mecra fakat bana göre sakal ekimiyle ilgili ciddi bir eksiklik olduğunu hissettim yüzbinlerce sakalı olmayan, seyrek olan, boşluklar olan, doğal halinin tipinden yönlerinden vs. memnun olmayan insan var ilerleyen yıllarda saç ekimi kadar yaygınlaşabileceğini de düşünüyorum yöneticilerin bununla ilgili ayrı bir bölüm açıp burada sonuçlar, ekimler, öneriler takip edebilir bence bir değerlendirin.