Gönderen Konu: saç masajı ile saçımın yarısını döktüm  (Okunma sayısı 2064 defa)

baskan123

• Hero Member
saç masajı ile saçımın yarısını döktüm
« : 21 Kasım 2020, 15:27:38 »
1 AYDIR GÜNDE 2 KEZ OLMAK ÜZERE SAÇ MASAJI YAPIYORUM. 10-15 DK

SAÇ MASAJI BAŞLAMADN ÖNCE DAHA YOĞUNDU SAÇLARIM ŞİMDİ YARISI GİTTİ.
DÖKÜLENLER TEKRARDAN GELİR Mİ YOKSA SÜRECİ Mİ HIZLANDIRDIM ?

Saç ekim  merkezini aradığımda devam etmem gerektiğni söyledi.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: saç masajı ile saçımın yarısını döktüm
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2020, 16:17:03 »
 minoxidil en basta doker sureci hızlandırır alttan kalınlar gelir usttekini doker sonra o saçlar kalın gelir.minoxidil damarları açar saçı oyle besler masajda aynı mantık kan dolaşımını hızlandırır o tarz bir dokulme olabilir.veya kişi saçlar agresif dokulurken ilaçlara basvurur en basta finasterid minoxidilin bile yetersiz kaldığı bir dokulme var ona denk gelmiş olabilirsin.mevsimsel veya saçın kendi dongusu olabilir .saç bakım yağı kullanıon belki iyi arındırdığını sanıon arındıramıon.gozeneği tıkarsa doker.masaj guzeldir ama çokta bişi beklememek gerekir.dermoller uygulayabilirsin onun yerine.kimininde saçlar kırılgan oluyor dokunsan gidiyor o olabilir.kök alttan verir bence.bir ara saç bakım yağını bende bastıra bastıra uyguladım saçları doktu arındırıyordumda tuylenmeler yaptı.bıraktım normale dondu iş.masaj falan filan ufak tefek şelerle guclu dht saldırısı bloke edilemez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2020, 18:25:00 »
minoxidil vs kullanmıyorum sadece masaj yapıyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2020, 18:44:31 »
 biliyorum oda doktuyse en basta minoxidil etkisi yapmıştır acaba ondan olabilirmi diye yazdım.biri damar açar biri kanı hızlandırır.o açıdan dedim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2020, 19:10:30 »
çok teşekkür ederim proscarım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2020, 19:38:31 »
 rica ederim yiğen.sen saçları korucam diyorsan finas minoxa bulaşmıcaksan o zaman bari basla dermollerle spiroya.masajını gene yap ama pek beklentin olmadan yap.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2020, 04:09:51 »
Masajı kimseye önermiyorum. Masaj dökülmeyi ve sebumu yani yağlanmayı arttırır. Minoksidilin tek etkisi de kafa derisindeki kan dolaşımını arttırmak değildir. Masajdan uzak durun.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2020, 09:06:22 »
 minoxidil eskiden dolaylı yollardan damarı açıp saçı beslediği dusunulurdu sonra direk olarak damarı açıp saçı beslediği ortaya çıktı saçı bir tek damardaki kan besler gerisi hikaye.masajı yıkanırkende biraz yaparsın şu bu ama fazlada bişi beklememek gerek.baskan sen saçı bir dinlendir.al bir dermoller uygula.baktın dokulme devam bir bloker losyon eklersin.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2020, 14:17:13 »
moralim bozuldu ve saçı sıfıra vurdum

çükübik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2020, 14:26:23 »
masaj ben yapamıyom galiba düzgün, bendede kopmalar oluyor

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2020, 01:58:17 »
sanırım ben de döktüm :D
umut ediyorum belki çıkar

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2020, 10:45:53 »
Bende masaj yapmaya başladım masaj yaparken ya bunun için yapılan scalp massagerlar var silikon başlıklı onları kullanmak ya da elleri iyice yıkayıp yapmak gerekiyor yoksa yağlanma yapar, masaj mekanik terapi olduğu için uyku fazında ki saçları mekanik etki ile biz direk döküyoruz aslında onlar zaten elimizi saçımıza attığımızda, banyo da ya da orada burada düşecek olan saçları toplu halde görüyoruz bu da bize sanki masaj saç döküyormuş gibi bir yanılgı oluşturuyor.

Masajın faydaları çok fazla değil zaten destek tedavi olabilir en fazla

-Scalp elastikiyeti ( Bazı çalışmalar kel insanların scalplarının çok sert olduğunu gösteriyor )

-Kan dolaşımını hızlandırmak ( Bu da kullandığımız etkenlere bir booster etkisi yapıyor tek başına kan dolaşımı bir şey ifade etmiyor )
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Facebook Twitter Instagram