bende 2-3 ay içinde ektireceğim, benım saçlar ile sizinkiler aynı, ben esma serkan düşünüyordum ama kendileri doktor değiller ve antalyadalar, madem bu işi iyi yapıyolar, insanların çoğu istanbuldan geliyo, o zaman istanbulda yapsınlar, insanları umutları için antalyaya sürüklüyolar gibi geliyo, zaten çok kazançlı bir iş bu saç ekimi, doktor olmadıklarından ve mantıklı gelmediğinden eliyorum, benimde saçım seyrek oldugundan DHİ ile yapanlara bakıyorum, o paraya en uygun ekim yapan Doğan Turan kalıyor, 2-3 ay içinde kararımı değiştiren bişey olmazsa bende ona yaptıracağım DHİ yöntemini istedigim için, DHİ de en azından önler doğal oluyor, Zekeriya kulda önler doğal değil bana göre, hatta önleri doğan hocada ektirip, doldurmayı Zekeriyaya yaptırsak daha iyi olur
sanırım doğan turanı tercih edeceğim çünkü zekeriya kul 3 katı daha pahalı, malesef fazla maddi durumum yok
edit: esma serkan, doğan hocanın eski ekibiymiş, bencede ekimleri iyi ama doktor değiller güvenemiyorum, sonuçta ameliyat oluyorsunuz, hastanede olmak daha güvenli bence, esma serkanı kötülemıyorum yanlıs anlasılmasın, tercih meselesi sonucta