sıralı yapması sonucunda doğal görüntü sağlıyor..serdar hoca doğal eker bazı konularda eleştirilse de doğallığı en iyi olan hocalardan biridir.. kendimden biliyorum doğallık konusunda serdar hocanın allahı vardır. ön çizgi .iyidir..ince punch kullanır..bahsettiğiniz kişi plastik cerrah her sey den önce doğal olmasına önem verir..ha beğenirsin beğenmezsin ama doğallığı ilk 3 tür..bence türkiyede..serdar hocanın bugüne kadar 1 kötü ekimi vardır forumda oda çok muammadır..ayrıca paragöz değildir yapamayacağı ekime girmez..ben şahsen plastik cerrahların ayrı tutulması taraftarıyım .. ilhan serdaroğlu, zekeriya kul, koray erdoğan,serdar gökrem,hakan doğanay,,diğer plastik cerrahların da aynı şekilde..ayrı tutulması gerekir..sonuçta sağlık memuru, yok onun yanından ayrılmış ,yok en ünlü hocanın yamağıymış yok koordinatörmüş yok saç ekim uzmanıymış vs.....arkadaşlar bu adamlar terzi değil plastik cerrah..illaki kötü sonuçları tek tük mevcut.ama bu hastadan kaynaklı durumdan da olabiliyor..o yüzden plastik cerrahları ayrı tutun bu iş çocuk oyuncağı değil..bas microyu dağıt donörü ektim bitti forumda çok bunlar dikkat edin..yada ünlü bir hocanın yanından ayrıldık ohhh eurolarla girişelim donanımımız ünlü hocanın yanından ayrılmak deriz ektirenlere de.cerrahta değiliz ama olsun ekiyoruz, dikkat edin !!!..girdiğiniz iş ciddi ciddi estetik ameliyat .bunun farkına varınızzz......