Saç Ekimi Sonuçları
ben de kılavuzdakiler harici bir şey yapmıyorum ve imzamdaki hariç saçlarım sürekli iyiye gidiyor bence kullandığım özleri de kullan masaj ve magnezyum yağı da tavsiye ederim bu saç çok kolay toparlanır bu arada 6 fin 1 dut geçebilirsin sıkıntı olmaz
Teşekkürler hocam, magnezyum yağı dediğinize baktım internette antik mineral magnezyum yağı olarak geçiyor değil mi?
evet
Hocam zaman makinem olsa gercekten 5 yil geriye gidip altadlige resimdeki gibi 25 yasindaki bene öyle derdim 😂
burdan depola o zaman oral minoks zor değil normal sıvı minoxtan damlalık ile alacaksın fıs şeklinde değil yani , tablet şeklinde kastetmedim. onun dışında imzamdaki şeyleri kullan. bir de bu dediklerim seni yeniden saçlı yapmak için ağır bir tedavi ekim düşünüyorsan bu kadar şeye gerek olmayabilir.
Hocam yani dermaroller kullanarak minoxili damlayla kullanarak oral yoldan alınan etkiyi alabilir miyiz? Ne kadar damlatmalıyız?
minoxili damla veya fıs kullanmanın farkı yok , eğer bir güç sıkalası istersen şöyletopikal minoks +dermaroller > oral minoks +derma> oral min>topikal min
Anladım hocam. Topikal minoks dermarollerla madem bu kadar etkiliyse saç derimdeki sorunlu tüm bölgeye uygulamama gerek yok yani bir bölgeye uygulasam zaten kana karışıp tüm vücuda etki eder diye düşünüyorum. Siz kaç fıs sıkmamı önerirsiniz? Bu arada minoxil kalsifikasyon ve fibroza etki ettiği için magnezyumu kullanamama gerek var mı? Öğrenci olduğum için medikal tedavilere pek para veremiyorum.
Oralden memnun kalmadın mı? 1 aydır ben de likit minoxdan 2-3 damla suya damlatıp içiyorum. Topikali günde 1 veya günaşırıya düşürdüm bununla birlikte.Topikal max vereceği faydayı verdi, ilerleme olmayacak diye düşünüp bunu denemeye geçmiştim. Sen ne diyorsun?
fini bırakma birde tedavini düzgünce imzana yazar mısın her şeyiyle