Gönderen Konu: Sizce nasil bir Yol izlemeliyim?  (Okunma sayısı 7881 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Sizce nasil bir Yol izlemeliyim?
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2021, 12:02:56 »
Tamamdir hocam magnezyum takviyesi siparis verdim, Iod zaten aldigim vitaminde varmis. Sence bendemi avodarta gecsem?

ben bu saçın toplanacağını düşünüyorum bence avodarta geç yanetki olmayacağını düşünüyorum kendim de kullanıyorum yanrtki olursa geri fine dönersin karadut özü veya pekmezi de al demir eksiğin olabilir .minoksa karşı olmanı destekliyorum bence günde 2mg kadar oral minox kullan yani şişeden damlalıkla 1 damla alacaksın 5 6 mg kadar sorunsuz yanetkisiz kullanırsın tedavin şahlanır eğer saçlarını ciddi düzeltmek istiyorsan dediklerimi yap 6 ay sonra çok değişeceğini düşünüyorum bir de kan tahlillerini paylaşır mısın bizimle. dediğim tedavi etkili olur baya senin saçlar toplanır gibime geliyor. istersen 2 gün fin 1 gün dut da yapabilirsin

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2021, 13:12:44 »
Arkadaslar cok sag olun yorumlariniz icin. Ben Zaten kesinlikle ekimi düsünüyorum. Tek hedefim olan saclari fin ile güclendirmek ekimden önce, araya girildiginde kayip yasamamak icin. Bundan 7-8 ay önce bukadar sorunum yoktu. Birden Böyle vurmaya basladi. Diyetlerden dolayi, sac sprayinden falan mi diye düsündüm Bende. Günlerde sac sprayi ile uyudugum günler bile olmusdu
  • Yaşınız 30

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2021, 13:15:21 »
ben bu saçın toplanacağını düşünüyorum bence avodarta geç yanetki olmayacağını düşünüyorum kendim de kullanıyorum yanrtki olursa geri fine dönersin karadut özü veya pekmezi de al demir eksiğin olabilir .minoksa karşı olmanı destekliyorum bence günde 2mg kadar oral minox kullan yani şişeden damlalıkla 1 damla alacaksın 5 6 mg kadar sorunsuz yanetkisiz kullanırsın tedavin şahlanır eğer saçlarını ciddi düzeltmek istiyorsan dediklerimi yap 6 ay sonra çok değişeceğini düşünüyorum bir de kan tahlillerini paylaşır mısın bizimle. dediğim tedavi etkili olur baya senin saçlar toplanır gibime geliyor. istersen 2 gün fin 1 gün dut da yapabilirsin

Reis avodarti Bende düsündüm Ama almanyada yasadigim icin ulasmak imkansiz :( Oral minoxu düsünemiyorum bile burda. Türkiyeye bir kac hafta icinde gelcem, ozaman avodart alirim diye düsündüm. Pazartesi günü baktircam kanima Reis. Ben tedavilere cok gec basladim maalesef, onun pismanligini yasiyorum su an.
  • Yaşınız 30

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 16 Ocak 2021, 13:19:26 »
Reis avodarti Bende düsündüm Ama almanyada yasadigim icin ulasmak imkansiz :( Oral minoxu düsünemiyorum bile burda. Türkiyeye bir kac hafta icinde gelcem, ozaman avodart alirim diye düsündüm. Pazartesi günü baktircam kanima Reis. Ben tedavilere cok gec basladim maalesef, onun pismanligini yasiyorum su an.

burdan depola o zaman :) oral minoks zor değil normal sıvı minoxtan damlalık ile alacaksın fıs şeklinde değil yani , tablet şeklinde kastetmedim. onun dışında imzamdaki şeyleri kullan. bir de bu dediklerim seni yeniden saçlı yapmak için ağır bir tedavi ekim düşünüyorsan bu kadar şeye gerek olmayabilir.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #19 : 16 Ocak 2021, 13:41:03 »

burdan depola o zaman :) oral minoks zor değil normal sıvı minoxtan damlalık ile alacaksın fıs şeklinde değil yani , tablet şeklinde kastetmedim. onun dışında imzamdaki şeyleri kullan. bir de bu dediklerim seni yeniden saçlı yapmak için ağır bir tedavi ekim düşünüyorsan bu kadar şeye gerek olmayabilir.

Haa anladim hocam, onu oral yoldan alinanildigini bilmiyordum. Evet ekimi kesinlikle düsünüyorum. Aslinda olabildigince gec yapmak istiyordum Ama beklemeye gücüm kalmadi.
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Ocak 2021, 15:17:28 »
 dionx güzel dusunmuşsun ekim oncesi zayıfları guclendirmeyi diyet doker saçındaki değişik dokulme genetik ve diyetin eseridir.
oral dut herkese onerililmez ağır ilaç ağızdan minxota aman gozunu seveyim öldürcenmi insanları:)ramazanda ne yapıcan diyaneti ara sor ağızdan minox orucu bozarmı diye:)
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 16 Ocak 2021, 19:24:05 »
Hocam ben 2 aydır her gün 1 mg finasterid alıyorum pek bir değişiklik olmadı. Ben de haftada 1 avodart almaya mı başlasam diye düşündüm, yani 6 gün 1 mg finasterid 1 gün 0.5 dutasterid şeklinde bir tedavi fazla gelir mi acaba vücuduma?

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2021, 19:30:41 »
Hocam ben 2 aydır her gün 1 mg finasterid alıyorum pek bir değişiklik olmadı. Ben de haftada 1 avodart almaya mı başlasam diye düşündüm, yani 6 gün 1 mg finasterid 1 gün 0.5 dutasterid şeklinde bir tedavi fazla gelir mi acaba vücuduma?
  Yapabilirsin sacların icin 1 yıılda guzel olur ama  baska yerlere yan etkilerini goze alırsan tabiiiiii...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Ocak 2021, 19:33:25 »

2 ayda belli olmaz ama geçmeni öneririm

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Ocak 2021, 19:49:29 »
 arkadaslar beklentilerinizi makul tutun fin yüzde 30 dut yüzde 55 baskılar dhtyi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Ocak 2021, 19:57:31 »
arkadaslar beklentilerinizi makul tutun fin yüzde 30 dut yüzde 55 baskılar dhtyi.
  Peki abim sence hangisi daha mantıklı  sadece sac icin degil  butun vucududa referans alarak  ne diyorsun bu konuyaaa bunu senden dinlemek daha mantıklı 18 yıldır finasterid kullanıyon  ben  finin bile bazı kimselerde yan etki ettigini biliyorum dut icenlerin durumu ne olacak DHT yi bu kadar baskılamak  oral yoldan sence mantıklımı aslında bizim sadece saca etkisi olacak bir ilac bulmamız lazım vallaha korkumdan fini 6 ya boluyorum atıyorum  ileride  bir sorun cıkar diye dutu dusunemiyorum daha.... evet cevabıda zaten asagıda soylemissin abimmm anladık
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 20:23:20 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #26 : 16 Ocak 2021, 20:13:06 »
dionx güzel dusunmuşsun ekim oncesi zayıfları guclendirmeyi diyet doker saçındaki değişik dokulme genetik ve diyetin eseridir.
oral dut herkese onerililmez ağır ilaç ağızdan minxota aman gozunu seveyim öldürcenmi insanları:)ramazanda ne yapıcan diyaneti ara sor ağızdan minox orucu bozarmı diye:)

Ah Reis öyle pismanim ki Bu yasima kadar dikkatli olmadigima sac konusunda... 25 kilo kaybiyla sonuclanan agir bir diyet yapmisdim.
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ocak 2021, 20:17:21 »
 ekimdi ilaçtı sonuc alırsın.vitaminlere baktır neler eksik diyet sonucu onları tamamla.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 16 Ocak 2021, 21:39:37 »
2 ayda belli olmaz ama geçmeni öneririm
Hocam kılavuz konunuzu okudum çok yararlı bilgiler var teşekkür ederim o konu için size. Müsait olduğunuz bir vakitte benim konuma bakıp saçıma göre değerlendirme yapabilme şansınız var mı?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17160.0
Konum burada.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Ocak 2021, 22:21:56 »
Hocam kılavuz konunuzu okudum çok yararlı bilgiler var teşekkür ederim o konu için size. Müsait olduğunuz bir vakitte benim konuma bakıp saçıma göre değerlendirme yapabilme şansınız var mı?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17160.0
Konum burada.

ben de kılavuzdakiler harici bir şey yapmıyorum ve imzamdaki hariç saçlarım sürekli iyiye gidiyor bence kullandığım özleri de kullan masaj ve magnezyum yağı da tavsiye ederim bu saç çok kolay toparlanır bu arada 6 fin 1 dut geçebilirsin sıkıntı olmaz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram