Gönderen Konu: Maske  (Okunma sayısı 2020 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Maske
« Yanıtla #15 : 19 Kasım 2020, 18:23:14 »
 bunu bastan beri diyorum piyasadaki maskeler bir işe yaramaz .tıbbi olmalı en fazla 4 saat kullanılmalı.nefesini bir kere alsa 4 saat ömrü var nbc maske mi neydi onun adı.en basta drlar tum gun maske takmak yanlış dediler .evet bir çok sorunu beraberinde getirir .maskesizde olmaz ama doğru maske doğru şekilde kullanılmalı.maskeden beri cevremde bende nefeste problemler oluyor sizdede maskeden sonra değişen şeler oldumu.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Kasım 2020, 18:34:44 »
bunu bastan beri diyorum piyasadaki maskeler bir işe yaramaz .tıbbi olmalı en fazla 4 saat kullanılmalı.nefesini bir kere alsa 4 saat ömrü var nbc maske mi neydi onun adı.en basta drlar tum gun maske takmak yanlış dediler .evet bir çok sorunu beraberinde getirir .maskesizde olmaz ama doğru maske doğru şekilde kullanılmalı.maskeden beri cevremde bende nefeste problemler oluyor sizdede maskeden sonra değişen şeler oldumu.
Benim ciğerlerimi mahvetti maske ,ofiste artık kimseye taktirmiyorum.Muvekkiller de takmıyor adliyede mecbur takıyoruz duruşmalarda falan ama zorunlu olmasa bir dk takmam.Maske hastane harici takılması gerekli olan bir ürün değil uzun süreler takılması kansere bile neden olabilir.Maskesiz olur aslında maske mikrobiyologlarinda dediği gibi bagisikligi düşürüyor normalde vücudumuz virüsleri tanır onlara bağışıklık oluşturur kış ayı boyunca birçok kez influenza ile karşılaşırız ama en fazla 2 bilemedin 3 kez hasta olur bir insan bu da bağışıklik sisteminin savaştığını gösteriyor.
Buraya Bill Gates denen şeytanın TED konuşmasını atıyorum dileyen izlesin görsün iyi seyirler
https://www.instagram.com/tv/CFT2thhDcb9/?igshid=t0t1r76h4shq
Bill gates abimiz bizlere bayılıyor çok seviyor bizi :) denklem de yapmış kendince bizi birazcık azaltıp cozecekmis işi.
Uyku azi yarar çoğu zarar olan bir aktivitedir ve bu millet yüzyıllardır uyuyor maalesef.Artık uyanma vakti gelmedi mi
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 19 Kasım 2020, 18:58:42 »
 Maske zaten kandaki oksijen miktarını dusurup bağışıklık sistemini zayıflatıyor.Bağışıklık sistemi bu işte hayati önem tasır.Aklıda bozuyormuş.Kan kanserinin önemli dünya capında proflarından biride pek maske yandası değil.Özellikle yaslılar araba surerken takmasın derdi akılda sorun yapar kaza yaparlar derdi.Once tum gun maske karsıtı olan proflar maskeci oldu birden.Veriler falan zaten traş.Hersey a dan z ye düzmece.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 19:04:45 Gönderen: proscar »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Kasım 2020, 19:04:24 »
Maske zaten kandaki oksijen miktarını dusurup bağışıklık sistemini zayıflatıyor.Bağışıklık sistemi bu işte hayati önem tasır.Aklıda bozuyormuş.Kan kanserinin önemli dünya capında proflarından biride pek maske yandası değil.Özellikle yaslılar araba surerken takmasın derdi akılda sorun yapar kaza yaparlar derdi.Once tum gun maske karsıtı olan proflar maskeci oldu birden.Veriler falan zaten traş.İlk karantina yiyenlerdenim.Rahmetlli anneme hava vermek için hastaneye gotururduk hepimizi karantinaya aldılar test dedim gerek yok dediler annem temiz çıktı bize gene karantina verdiler kaldırmadılar bende sallamamıştım karantinayı.yatalak ninemin yerine formunu bana doldurttular getiriolar kağıtlar carrt curt bişiler sallıyorlar.a dan z ye bana inandırıcı gelmedi.14 gun sonra otomatik kalkıcak karantinan dediler 1 ay sonra aradılar halen kalkmadı falan demişlerdi umursamadım hiç.hayatıma hep baktım.sadece test sayısını yukseltiyorlar baskada bişi değil kağıdı okuyamıyorsun bile atıon imzaları.ben bakmıştım ama saçma sapan şelerdi.
Valla dostum dediklerin benim buraya yazamadiklarimin birçoğunu karşılıyor.Ne kadar test o kadar hasta ve o kadar düşük ölüm oranı ilerleyen zamanlarda gorulecekki bu virüsün öldürüculugu %2den bile daha az ama insanların uyanması için zaman lazım hele Türk insanı için çok daha fazla zaman lazim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2020, 19:08:04 »
 Resmi kayıtlara baktım zature gecen sene 3 bin ölü bilmem ne 5 bin ölü falanca filanca kazalar şu bu şu kadar ölü.zaten bu yeni tip ilkinden daha hafif goturdukleri genelde yaslılar ve bunun yanında astım bronsit cart curt sorunu olanlar.buyutmeleri gerekiyordu buyuttuler.belki bu seneryo biz covid_19 un adını duymadan 5 sene once yazıldı .ve 5 sene sonra ne yasıcaksak ellerinde senaryosu var.dsö zaten diyor bu covid 5 sene diyor bitincede baska bir tür salgının gelmesi kuvvetli ihtimal diyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2020, 19:18:25 »
Kaderimizi siz yazarsiniz siz silersiniz siz belirlersiniz nasıl isterseniz dememizi bekliyorlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 19 Kasım 2020, 19:36:08 »
 bir nevi ego kibir ilahlık iddası.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 19 Kasım 2020, 20:39:08 »
Resmi kayıtlara baktım zature gecen sene 3 bin ölü bilmem ne 5 bin ölü falanca filanca kazalar şu bu şu kadar ölü.zaten bu yeni tip ilkinden daha hafif goturdukleri genelde yaslılar ve bunun yanında astım bronsit cart curt sorunu olanlar.buyutmeleri gerekiyordu buyuttuler.belki bu seneryo biz covid_19 un adını duymadan 5 sene once yazıldı .ve 5 sene sonra ne yasıcaksak ellerinde senaryosu var.dsö zaten diyor bu covid 5 sene diyor bitincede baska bir tür salgının gelmesi kuvvetli ihtimal diyor.
Dsö 1947 de kurulmuş. Tarihte geriye dönüp bakınca bir sürü salgın hastalıklarolmuş milyonlarca kişi hayatını kaybetmiş.. Veba salgınları,kara vebalar, su çiçeği, kolera, tifüs.İspanyol gribi kuş gribi, domuz gribi, asya gribi. Hıv virüsü sars mers covid.. Bunların senaryolarını kim yazdı acaba.. Bence komplo teorisi üretiyosunuz başka bişey değil
Bu Çinlilerin yedikleri şeyleri görünce bu virüslerin ortaya çıkması çok ta mantık dişi değil aslında. Herifler canlı canlı fare yiyo köpek yiyen var pislik insanlar. Gerçi onlarında geleneğiymiş zamanında kıtlık yaşamışlar uçanı kaçanı affetmiyolar  :D ama virüsün çinde ortaya çıkıp dünyada hızla yayılırken  bayağıdır çinde covid vakası olmaması ilginç Bi durum
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 20:45:33 Gönderen: Armaan »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 19 Kasım 2020, 20:53:22 »
 Labaratuvar üretimi.3.Dünya savaşı.Artık savaşlar böyle.Eskiden nasıl savaş sonrası topraklar paylaşılıyormuş pasta biraz daha pişsin ülkeler paylaşıldığı vakit aşısı o gün salarlar piyasaya diye dusunuyorum.Tabi herkesin dusuncesi.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 19 Kasım 2020, 21:03:00 »
Dsö 1947 de kurulmuş. Tarihte geriye dönüp bakınca bir sürü salgın hastalıklarolmuş milyonlarca kişi hayatını kaybetmiş.. Veba salgınları,kara vebalar, su çiçeği, kolera, tifüs.İspanyol gribi kuş gribi, domuz gribi, asya gribi. Hıv virüsü sars mers covid.. Bunların senaryolarını kim yazdı acaba.. Bence komplo teorisi üretiyosunuz başka bişey değil
Bu Çinlilerin yedikleri şeyleri görünce bu virüslerin ortaya çıkması çok ta mantık dişi değil aslında. Herifler canlı canlı fare yiyo köpek yiyen var pislik insanlar. Gerçi onlarında geleneğiymiş zamanında kıtlık yaşamışlar uçanı kaçanı affetmiyolar  :D ama virüsün çinde ortaya çıkıp dünyada hızla yayılırken  bayağıdır çinde covid vakası olmaması ilginç Bi durum
Kuş gribi muhabbetine kaç tane tavuk yumurta fabrikası batırıldı haberin var mı?Sen neye inanıyorsan ona inanmaya devam et bunu değiştiremeyiz.Dso'nun ne bok olduğu belli.Zaten sonda dediğin gibi Çin'de neden yok :) bunu düşün.İnsallah en kısa sürede maske zorunlulugu saçmalığına son verilir de nefesimizi derinden ve içten alırız

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 19 Kasım 2020, 21:12:30 »
 bu kuş gribi  vs... bunların hiçbirine aldırıs etmeden yasadım.sorun olmadı yiyeceğimi falan her zamanki gibi yedim.corona tabi korunmak sart ama benim kadar gezen biri yoktur tabi mesafeye dikkat ediom ama bakıom çok iyi korunanlarda bile çıkabiliyor corona bende çıkmaması ilginc.kadınlar güzelliğine düşkün onlara neden şeffaf maske uretilmedi.onu illaki beklerdim.bakısıoz falan maskeyi bir çıkartıyor tip baska çıkıyor :)hatta sırf bu yuzden uretim sektorundeki eşe dosta şeffaf maske uretin yok satar dedim ortalığı gazladım moda olun kimin ne bok olduğu belli olsun diye uretmediler:( onu bunu anlamam once maske karsıtı idiler sonra maske yandaşı oldular.zaten nbc dısında gerisi traş oda 4 saat koruyor.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 19 Kasım 2020, 21:30:26 »
Kuş gribi muhabbetine kaç tane tavuk yumurta fabrikası batırıldı haberin var mı?Sen neye inanıyorsan ona inanmaya devam et bunu değiştiremeyiz.Dso'nun ne bok olduğu belli.Zaten sonda dediğin gibi Çin'de neden yok :) bunu düşün.İnsallah en kısa sürede maske zorunlulugu saçmalığına son verilir de nefesimizi derinden ve içten alırız
Kuş gribi bulunduğum bölgede çıktı zaten 30 km mesafede. Batırıldı değil virüsün insandan insana bulaşma ihtimaline karşın hayvanlar itlaf edildi. Bıraksalardı virüs mutasyon geçirip insandan insana bulaşmaya başlasaydı daha mı iyi olurdu,? MSkenin amacı zaten virüsten korunmak değil, Semptom göstermeyip hastalığın farkında olmayanların virüs taşıma ihtimaline karşın diğer insanlara bulaşmasını önlemek için.. Çinde bu virüsün olmaması cidden ilginç zehrin panzehirini üretip bunlar piyasaya sürmüş olabilirler şuan Çin rahat dünya korona ile uğraşıyo.ekonomi falan filan karışık işler lakin bu virüsün olduğunu değiştirmez korunmak lazım maske olsada olmasada

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 19 Kasım 2020, 21:31:42 »
bu kuş gribi  vs... bunların hiçbirine aldırıs etmeden yasadım.sorun olmadı yiyeceğimi falan her zamanki gibi yedim.corona tabi korunmak sart ama benim kadar gezen biri yoktur tabi mesafeye dikkat ediom ama bakıom çok iyi korunanlarda bile çıkabiliyor corona bende çıkmaması ilginc.kadınlar güzelliğine düşkün onlara neden şeffaf maske uretilmedi.onu illaki beklerdim.bakısıoz falan maskeyi bir çıkartıyor tip baska çıkıyor :)hatta sırf bu yuzden uretim sektorundeki eşe dosta şeffaf maske uretin yok satar dedim ortalığı gazladım moda olun kimin ne bok olduğu belli olsun diye uretmediler:( onu bunu anlamam once maske karsıtı idiler sonra maske yandaşı oldular.zaten nbc dısında gerisi traş oda 4 saat koruyor.
Şeffaf maskeyle gerek yok abi işin rengini gözler belli ediyo  ;D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 19 Kasım 2020, 21:43:33 »
 kedi kadın maskesi falan fena olmazdı:)karantina için aradılar birazdan gelcez alcaz falan.zaten telde konusmadan belli tam yollu.o sıra evdede yanlızım.herneyse geldi astranot elbisesi giymiş yemyeşil gözler.gel ya dedim kapı girişinde ayakta yazı yazmak falan zor olur yok dedi burda.zarf koyup duruyorum.15 dk falan iş sürdü kapı girişindeyiz arkasındaki arabadakilere bakıom çözdüler beni 5 karıs surat.hani bilion tip bir kıvanc değilde ama sonucta varda.arada boşluk oluyor işlemler yapılırken.ben maskemi indiriom falan.test mest yapın diom gerekmez dio.boşluklarda dans hareketleri yapıo ayağının birini ileri birini geri atıo.anlamadığım şeler ben kesip duruom biraz yakınkaştık işlemler bitti.açtım sarkı falan yanlız benim için bak yeşil yeşil diye.ingilizcesini kendim soluom evde yanlız benim için look green green.ondan once 2 kere telde konusmuştuk geliom az sonra karantinaya diyordu bozdum niyeti aradım mesgule verdi.aşkımız kısa sürdü.)

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Kasım 2020, 22:20:12 »
Maske dedik olay😂kadınlara yine geldi.Aslinda maske üreten arkadaşım var desem yapar böyle muziplikler.

Facebook Twitter Instagram