Saç Ekimi Sonuçları
https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817Danimarka'da maske ile ilgili deney yapmışlar ve sonuc:Maskenin salgına karşı hiçbir yararı yok şaşırdım mı?Hayır
Maskenin amacı virüsü tutmak değil, senin nefesinin yayılmasını azaltmak. Ve şöyle yazılar paylaşmayalım zaten insanlar maske takmamak için bahane arıyor. Bunu görüp cesaretlenmesinler. Üstelik doktor arkadaşlarımın çoğu covid servisinde çalışıyor ve maskeliler onlar henuz covid'e yakalanmadılar. Maske takın!
Daha önce hangi salginda maske takıldı?Maskenin ne gibi zararları var?Sorgulamadan denileni mi yapalım?Tskmasinlar takınca bağışıklık düşüyor.Yuzde alerji oluşuyor,kendi tukurugunu çekiyorsun bir nevi ve bunun neresinde yarar var?Sen dünyada senin benim canımızın kiymeti olduğunu düşünüyor musun?Asi vurmaya çalışıyorlar Almanya'da zorunlu oldu halk protestoda.Bizimkiler elinden gelse 10 tane birden vurulacak.Sen istediğine inan ben burada deney sonucunu paylaştım.Virus öncesi kanser hastaları vardı onlar maske takiyordu maskenin amacı onların nefesinin yayılımını azaltmak miydi?
Kanser hastalarının neden maske taktığını biliyor musun? Sanmıyorum. Kanser hastaları aldıkları kemoterapiden dolayı bağışıklık sistemleri çöküyor yani influenza gibi virüslere karşı korumasizlar. O yüzden onlar maske takıyorlar. Hasta olmamaları için. Yani burada dediğine göre maske hastalıktan koruyor olmalı değil mi? Ve sen virüse yakalansan belki ölmezsin ama sen taşıyıcı olarak astım hastası birini hasta edip öldürebilirsin.
Mesela sen koronasin ben degilim. Senin maske takman gerek. Sen maske takmiyorsan ve ben takiyorsam pek bir koruyuculugu yok. Yani korona olan kisinin maske takmasi gerek.. he herkes takarsa maske kimin korona oldugunu bilmesekte koruyuculuk saglar
Aynen zaten butun dunya mal, doktorlar saglik calisannlari hepsi mal, dunya saglik orgutu, cdc hepsi cahil maske takilir mi ya! Maske mi kurtaracak bizi virusten!
https://mobile.twitter.com/TurkishIndy/status/1329152186610290688Bakan beyin dünkü konuşması.6 haftadır influenza yok çünkü bu dönemin yeni gribi covid ve maskeyle ilgili sondaki söyleme dikkat.Risk gruplari maske takıp kendini korusun diğer insanlar normal yaşantısına devam etsin muhtemelen yakinda maske yasakları kaldirilacak,korku pompalasi kesilirse hastaneler de yoğunluk azalacak.İnsallah en yakın zamanda maske takma zorunluluğuna ve eğitime ara verilmesi saçmalığına son verilir.
Yer mi Anadolu cocuğu bu korku pompalarını yürü be salvador 🏇
salgının başında herkes diyodu zaten maskenin hiç bi önemi yok birden 1 numaralı tedbir unsuru oldu. Üstüne üstlük nefes aldığında ciğerde biriken onlarca küf bakteri ile faranjit vs hastalığın sebebi.Özellikle uzun süre kullanımlar kesinlikle tehlikeli. Kalabalık içinde kısa süreli durumlarda kullanmalı bence gerçi kalabalıkta maske de kurtarmaz seni.