Gönderen Konu: Yurt dışından gelen arkadaşlar  (Okunma sayısı 1734 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yurt dışından gelen arkadaşlar
« : 19 Kasım 2020, 11:21:28 »
Yurt dışından gelen arkadaşlara Tüm merkezlerin uyguladığı politika kazandıkları para birimlerine göre kişinin fiyatlar  yanlış ve ya doğru bunu tattışmak için bu konuyu açmadım uyarı da bulunmak için açtım. Kimse de tartışmaya kalmasın lütfen

Bazı arkadaşlar tr de yaşıyormuş gibi  davranıp Tr numaralarından ya da akraba yolu ile randevu alıp euro değil Tl ye daha ucuz ödemek ekim yaptırmak  için yalan söylüyor bu akılıda veren zeki arkadaşlar var ama bu iş öyle değil bu iş süreç işi

Arkadaşlar böyle hatalar yapmayın kandırmayı başarsanız bile sizin yurt dışından olduğunuzu anlarlar konuşmanız dan davranışınızdan allah korusun kandırıldıklarını düşünüp ekimine özenmezler istemeye isteme eklerler evdeki bulgurdan olmayın. Şahsen ben kendi işimde böyle bir durumla karşılaşsam kandırılsam kendimi kötü hissederim amaç ne olursa olsun sistem neyse o dur.

Ülkemiz de de insanlar 4/5 maaşını biriktirerek ektiriyor.
 Burada ekimcilerin. Değil çalıştıkları hastanelerin politakası genelde bu durum
Yabancı hasta gelirse senden kiraladığın operasyon odası için euro alırım diyor.

Bu sadece saç da değil  burun meme popo tüm estetik diş de böyle.

Diş daha az ama:)

Velasıl bu sorunu yaşayan gurbetçi arkadaşlar var merkeze girdiğim an anladılar ama bir kere burada yaşıyormuş gibi davranıp ekim günü aldığım için  ses etmediler ama ekimin ve davranışların her aşamasında onları kandırmışım gibi davrandılar su an olumsuz sonuçlar yaşıyorum ama arayamıyorum seklinde.. çok mesaj almaya başladım

Yapmayın bunu kendinizi para için riske atmayın hemde kendizi kötü hissetmeyin rezil etmeyin anlaşılmamanız imkansız biz burada gurbetciyi 20 metreden tanırız kaldıki merkezler sürekli muhattap durumla daha iyi anlar.

Konuyu tartışma çıksın diye açmadım sadece 3 kurus az odemek için köylü kurnazlığı yapmayın daha kötü sonuçlar doğurabilir diye uyarmak için yaptım.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Yurt dışından gelen arkadaşlar
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2020, 12:12:21 »
Arkdaşlar   fiyat politikası  sabıt olan yurd dışı .yurd içi aynı olan yerleri tercih edin   eğer   Euro verecekseniz   fark nunaralardan    arayın fiyat alın    eğer   farklı fiyat veriliyorsa uzak durun ordan   

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2020, 12:46:37 »
Arkdaşlar   fiyat politikası  sabıt olan yurd dışı .yurd içi aynı olan yerleri tercih edin   eğer   Euro verecekseniz   fark nunaralardan    arayın fiyat alın    eğer   farklı fiyat veriliyorsa uzak durun ordan   

Bu tercih meselesi dediğim gibi konunun amacı tercih edilen merkezin politikası o yönde ise buna uyulsun başka yollara baş vurulmasın durum uygun gelmiyorsa daha uygun tercihler seçilsin riske gerek yok.

Yani ondan uzak dur bundan uzak dur ile bu iş olmuyor kardeşim kaliteli işlem için tercih ediliyorlar kimsenin karaşına kara gözünr göre değil sonuç olarak.
2500 euro da yurt dışından gelen biri için kazancına göre uygun
Nasıl ki burada 4 bin tl 3 bin tl kazanan insanlar için 12 bin lik fiyatlar genelde tercih ediliyorsa.

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 12:52:51 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2020, 16:59:14 »
Hintell kardesim sana kesinlikle katilmiyorum. Belkide gurbetci olmadigin icin anlamiyorsundur ama insan kendini keriz hissediyor.
Biz de Turk’uz yabanci degiliz. Senle benim ne farkim var.
Turkiye’den her gidene maas mi soruyorlar ki gurbetcinin kazancina gore fiyat belirliyorlar?

Ben kesinlikle sunu oneriyorum.
Hem yabanci hem ayri Turk numarasi ile fiyat alin, eger farkli fiyat veriyorlarsa uzak durun.
Ben oyle yaptim Asmed’i sectim. Promosyonlu fiyat uzerinden de ekim yaptim, Amerika’dan geldimi de soyledim.

Kesinlikle uzak durmalarini tavsiye ediyorum. Kaziklanmak istemiyorlarsa.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 20:32:47 Gönderen: Siddhartha »
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2020, 20:32:24 »
Hayır durumu gayet anlıyorum  senin belki anlamazsın dediğin durumu biz her gün yaşıyoruz burada yaşadığımız hayat dovize endexli biliyorsun ülkemizde :) Taraf da tutmuyorum sebebi de belli kazanılan para ülkemizde kat kat değerli yabancı statüsü oluşuyor.

Uzak dur dersen Tr de ekim yaptırmamaları gerek. Tüm merkezler bu şekilde.  Yaşadıkları ülkeler de yurt dışı fiyatlarıda en kötüsü 10 bin euro dan başlıyor. E bende euro ile ekim yaptırdım kendi ülkemde

Benim konum yaptıracaksanız bu politikaya uyun başka yollara baş vurmayın risk almayın.

Bu arada size hak veriyorum biz de tatile gidince türkiye de sizinle aynı paraları ödüyoruz siz 100 euro biz 900 tl  ya da dolar misal

Konu dışı :  Biz Türkiye de yaşayanlar için zaten yurt dışına gitmek artık tatil yapmak  hayal yaşadıkları ülkelerin bence kıymeyini bilsinler.

Bu ara da Amerika da yaşamak zor bunu ayrı tutuyorum.
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 20:48:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2020, 23:17:41 »
Aynı merkez    yurd dışı  arayinca  2000 Euro dedi başka  bir  numaradan yurd dışında  aradik 2.500 Euro dedi 

FİYAT BELLİ  olmuyan  yerler PROFESYONELLİK  uzak olur amaç  sadece  paradır   .

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2020, 23:26:44 »
Hayır durumu gayet anlıyorum  senin belki anlamazsın dediğin durumu biz her gün yaşıyoruz burada yaşadığımız hayat dovize endexli biliyorsun ülkemizde :) Taraf da tutmuyorum sebebi de belli kazanılan para ülkemizde kat kat değerli yabancı statüsü oluşuyor.

Uzak dur dersen Tr de ekim yaptırmamaları gerek. Tüm merkezler bu şekilde.  Yaşadıkları ülkeler de yurt dışı fiyatlarıda en kötüsü 10 bin euro dan başlıyor. E bende euro ile ekim yaptırdım kendi ülkemde

Benim konum yaptıracaksanız bu politikaya uyun başka yollara baş vurmayın risk almayın.

Bu arada size hak veriyorum biz de tatile gidince türkiye de sizinle aynı paraları ödüyoruz siz 100 euro biz 900 tl  ya da dolar misal

Konu dışı :  Biz Türkiye de yaşayanlar için zaten yurt dışına gitmek artık tatil yapmak  hayal yaşadıkları ülkelerin bence kıymeyini bilsinler.

Bu ara da Amerika da yaşamak zor bunu ayrı tutuyorum.

Valla kardesim ne diyim derdimi anlatamiyorum artik:) boyle ayristirilmak yabancilastirilmak da acikcasi zoruma gidiyor. Sonucta Turk’uz biz de yabanci degiliz, hos yabanciya yapilmasi da yanlis.

Bu durum da zaten sadece bizim ulkede yada bizim gibi geri kalmis ulkelerde var. Ben avrupada yada amerikada gormedim oo sen yabancisin paran degerli sana 3 dolarlik mal 5 dolar diyen. 15 yildan fazla suredir amerikadayim ayni urunler ayni para yillardir. Degiseen tek sey benzin o da ucuzluyor surekli:)
Evet ben dolar kazaniyorum ama giderlerimi de dolar oduyorum, kiyasladin mi belki de sen benden fazla kazaniyorsun:)

eskey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2020, 23:51:11 »
Bir ülkeden başka bir ülkeye giden turisti kimse kara kaşı kara gözü için sevmiyor.

Ben Ukrayna'ya gittim. Bir müzeye giricem baktım fiyat listesini ikiye bölmüşler. UA vatandaşı 10 grivna yabancı 20 grivna

Hayatta bir kere olacak diye o parayı verdim. Şimdi adamın biri kalkıp Almanya'dan gitse 20 grivna, 1 Euro bile yapmıyor. Kaldı ki 10 grivnadan verse yabancıya da, 0.30 cent yapar şimdi bu Alman adam o müzeye 0.30 centte verse farketmez, 3 euro verse de farketmez. Zaten tatile gidecek adam belirli bir bütçeyle yola çıkıyor. Kimsenin hayatını etkilemeyecek bu miktarlar müzenin devamlılığı ve ordaki insanların geçimi için önem inşa eder bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2020, 23:57:27 »
Valla kardesim ne diyim derdimi anlatamiyorum artik:) boyle ayristirilmak yabancilastirilmak da acikcasi zoruma gidiyor. Sonucta Turk’uz biz de yabanci degiliz, hos yabanciya yapilmasi da yanlis.

Bu durum da zaten sadece bizim ulkede yada bizim gibi geri kalmis ulkelerde var. Ben avrupada yada amerikada gormedim oo sen yabancisin paran degerli sana 3 dolarlik mal 5 dolar diyen. 15 yildan fazla suredir amerikadayim ayni urunler ayni para yillardir. Degiseen tek sey benzin o da ucuzluyor surekli:)
Evet ben dolar kazaniyorum ama giderlerimi de dolar oduyorum, kiyasladin mi belki de sen benden fazla kazaniyorsun:)

America yı ayrı tuttumu söyledim bence sen hiç karısma bunlara americada hayat zor :) bilirim
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2020, 00:00:24 »
Bir ülkeden başka bir ülkeye giden turisti kimse kara kaşı kara gözü için sevmiyor.

Ben Ukrayna'ya gittim. Bir müzeye giricem baktım fiyat listesini ikiye bölmüşler. UA vatandaşı 10 grivna yabancı 20 grivna

Hayatta bir kere olacak diye o parayı verdim. Şimdi adamın biri kalkıp Almanya'dan gitse 20 grivna, 1 Euro bile yapmıyor. Kaldı ki 10 grivnadan verse yabancıya da, 0.30 cent yapar şimdi bu Alman adam o müzeye 0.30 centte verse farketmez, 3 euro verse de farketmez. Zaten tatile gidecek adam belirli bir bütçeyle yola çıkıyor. Kimsenin hayatını etkilemeyecek bu miktarlar müzenin devamlılığı ve ordaki insanların geçimi için önem inşa eder bence.

Zaten bizim gibi ulkelerde var dedim, ukrayna bizden daha beter

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2020, 00:02:08 »
America yı ayrı tuttumu söyledim bence sen hiç karısma bunlara americada hayat zor :) bilirim
Kesinlikle cok zor kardesim. Kapitalizmi iliklerine kadar hissediyorsun:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Kasım 2020, 00:14:24 »
Bende katılmıyorum bu duruma..
Nasıl ki yerli hastalara aldıkları maaşlar üzerinden fiyat teklifi verilmiyor ise yurtdısı hastalara “gurbetçi buna yerleştirelim” mantısı ile çalışmalarını haklı bulmuyorum.

Merkez yurtdışından gelen hastalar için
-konaklama
-karşılama
-havalimanı transfer gibi fazladan hizmetler veriyor ise eywalla ama onun dışında 5000 diyen merkezin 3000 Euro diye fiyat çekmesinin hiçbir mana mantık matematik ve esnaflıga sığdını düşünmüyorum.

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2020, 00:22:31 »
Bence gurbetçilere bu politika iyi olur dersem vicdanım sızlamaz çünkü gurbetçilerimiz gelince havalarından geçilmez genelde (söz meclisten dışarı) öyleyse ellerini ceplerine atsınlar ekonomiye bir fayda sağlasınlar 😂😂

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2020, 01:01:25 »
Bende katılmıyorum bu duruma..
Nasıl ki yerli hastalara aldıkları maaşlar üzerinden fiyat teklifi verilmiyor ise yurtdısı hastalara “gurbetçi buna yerleştirelim” mantısı ile çalışmalarını haklı bulmuyorum.

Merkez yurtdışından gelen hastalar için
-konaklama
-karşılama
-havalimanı transfer gibi fazladan hizmetler veriyor ise eywalla ama onun dışında 5000 diyen merkezin 3000 Euro diye fiyat çekmesinin hiçbir mana mantık matematik ve esnaflıga sığdını düşünmüyorum.
Cok sukur beni anlayan biri cikti:) bunu anlatmaya calisiyorum. Yirticinden biri gidince maas mi soruyorlar da bizim kazancimiza gore fiyat cekiyorlar.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2020, 01:36:56 »
Bence gurbetçilere bu politika iyi olur dersem vicdanım sızlamaz çünkü gurbetçilerimiz gelince havalarından geçilmez genelde (söz meclisten dışarı) öyleyse ellerini ceplerine atsınlar ekonomiye bir fayda sağlasınlar 😂😂
Zırbalamışsın. Burda konu ne sen neden bahsediyorsun. İçine nerden girdiği belli olmayan kini çıkarmaya çalışmızsın. Yazık.

Facebook Twitter Instagram