Gönderen Konu: Yurt dışından gelen arkadaşlar  (Okunma sayısı 1732 defa)

Dionx

• Full Member
Ynt: Yurt dışından gelen arkadaşlar
« Yanıtla #15 : 20 Kasım 2020, 01:37:39 »
Hintell kardesim sana kesinlikle katilmiyorum. Belkide gurbetci olmadigin icin anlamiyorsundur ama insan kendini keriz hissediyor.
Biz de Turk’uz yabanci degiliz. Senle benim ne farkim var.
Turkiye’den her gidene maas mi soruyorlar ki gurbetcinin kazancina gore fiyat belirliyorlar?

Ben kesinlikle sunu oneriyorum.
Hem yabanci hem ayri Turk numarasi ile fiyat alin, eger farkli fiyat veriyorlarsa uzak durun.
Ben oyle yaptim Asmed’i sectim. Promosyonlu fiyat uzerinden de ekim yaptim, Amerika’dan geldimi de soyledim.

Kesinlikle uzak durmalarini tavsiye ediyorum. Kaziklanmak istemiyorlarsa.

Reis haklisin. Ama Hintell reisde hakli. Söyledigi gibi adamlari kandirmaya calisip, ekim günü ortaya cikarsa büyük rezillik + doktorun seansa sinirli girmesi pek avantajli olmaz. Eger asmed sac ekimi icin kabul ederse bende senin gibi yurt disindan geldigimi belirtip, TL ödeyebilirmiyim diye sorcam :D

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 20 Kasım 2020, 02:01:32 »
Burda sorun adaletsizlik ayırım yapılması nihayetinde  aynı işlem yapılıyor, fiyata ek olarak transfer, otel giderleri neyse onu eklesinler anlaşılır. Türkiyedeki arkadaşlar bu işi kendiniz bir başka ülkede yaptırsanız ve bu uygulamaya siz maruz kalsanız  ozaman sizde bizleri anlarsınız, ki biz kendi ülkemizde maruz kalıyoruz.

Ama Hintell in dediği gibi ben yurt dışından geliyorsam istediğim kadar saklamaya çalışayım her halimden herkes anlıyor zaten. Ya çaktırmadan gülerler yada Hintell in dediği gibi ters tepip aleyhimize gergin bir ekim yapıp gerekli özeni  göstermeyebilirler, bu defada ekim merkezi kendinin enayi yerine konduğunu düşünür.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2020, 02:38:15 Gönderen: Karakutu »

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2020, 02:12:34 »
Bence gurbetçilere bu politika iyi olur dersem vicdanım sızlamaz çünkü gurbetçilerimiz gelince havalarından geçilmez genelde (söz meclisten dışarı) öyleyse ellerini ceplerine atsınlar ekonomiye bir fayda sağlasınlar 😂😂
Merak ediyorum acaba ekonomiye ne faydan var senin?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

horoz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2020, 21:42:39 »
bu konu tartışmaya kapalı bence
eğer böyle bir fiyat politikası tutumu işleyen merkez varsa ve işinize gelmiyorsa eğer, orada ektirmessiniz olur biter :D

birde anlamadığım neden avrupadan geldiğinizi söylüyorsunuz ki?
yani bir türk telefon hattı açıp sonra oradan arayıp işlerinizi öyle halletseniz olmuyor mu nereden bilecekler :d

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Kasım 2020, 23:30:03 »
bu konu tartışmaya kapalı bence
eğer böyle bir fiyat politikası tutumu işleyen merkez varsa ve işinize gelmiyorsa eğer, orada ektirmessiniz olur biter :D

birde anlamadığım neden avrupadan geldiğinizi söylüyorsunuz ki?
yani bir türk telefon hattı açıp sonra oradan arayıp işlerinizi öyle halletseniz olmuyor mu nereden bilecekler :d
Konusmandan giyiminden bile anliyorlar hocam. Ne kadar dikkat edersen et konusurken kendini hemen ele veriyorsun.
Ama ben anladiklarinda da kotu davranacaklarini sanmiyorum, cunku hicbir ekim merkezi oo bu gurbetci bizi kandirmis az para aldik hadi bunun kafayi cim adam yaplim demez heralde:)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 20 Kasım 2020, 23:37:08 »
Konusmandan giyiminden bile anliyorlar hocam. Ne kadar dikkat edersen et konusurken kendini hemen ele veriyorsun.
Ama ben anladiklarinda da kotu davranacaklarini sanmiyorum, cunku hicbir ekim merkezi oo bu gurbetci bizi kandirmis az para aldik hadi bunun kafayi cim adam yaplim demez heralde:)

bence işte tam bu anda forumun caydırıcılığı devreye giriyor.
hiç bir ekim merkezi bu veya buna benzer bir forum da bu şekilde dile düşmek istemez.
en iyisinden en kötüsüne tüm merkezlerin forumları takip ettiğini düşünüyorum.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 20 Kasım 2020, 23:39:56 »
bence işte tam bu anda forumun caydırıcılığı devreye giriyor.
hiç bir ekim merkezi bu veya buna benzer bir forum da bu şekilde dile düşmek istemez.
en iyisinden en kötüsüne tüm merkezlerin forumları takip ettiğini düşünüyorum.
Kesinlikle ben forumun cok faydasini gordum ikinci ekimde:)
Giden arkadaslar kesinlikle forumdan bilgi aldiklarini ve sonucu forumda paylasacaklarini bildirsinler.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 21 Kasım 2020, 09:38:49 »
Bence fiyat alırken Türkiye'deki fiyatlardan haberdar olduğunuzu iletin merkezlere. En azından bilinçli olduğunuzdan haberdar olur merkez ve ona göre hareket eder. Zaten kaliteli merkezler yıllardır Avro üzerinden ekim yapıyor. Ben bu nokta da tabii ki merkezlerin değil, forumdaki arkadaşların daha az para ödemesini isterim. Ama dediğim gibi kaliteli merkezlerde TL kazanan 1'e 9 - 10 verirken, Avro kazanan 1 veriyor. Yani TL ile ödeme yapan her türlü çok para ödüyor. O yüzden kendinizi kandırılmış hissetmenize gerek yok. Tek yapmanız gereken bilinçli bir şekilde kendinizi ifade edip fiyatlardan haberdar olduğunuzu belli etmek. Eğer uymazsa zaten fiyatları bir sürü merkez var yaptırmazsınız. Kendinizi kötü hissettiğiniz bir yerde zaten bence ekim de yaptırmayın derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 21 Kasım 2020, 10:50:10 »
Arkadaşlar ben konuyu tartışma çıksın diye açmadım sizleri anlıyorum dedim

Bu fiyat politikası uymuyorsa kendi yaşadığınız yerlerde ektirin ya da kandırmaya çalışıp kendinizi riske atmayın diye açtım. Kimse köylü kurnazını sevmez.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 21 Kasım 2020, 10:53:36 »
Arkadaşlar biz de adalet istiyoruz neden. Senin bindiğin mercedesi ben 4 katına almak zorundayım? Tr de yada telefonu son çıkan playstation filan? Ama bize hiç adalet yok

Bence bu durum sizlere adaletsiz geliyor ise kendi yaşadığınız yerlerdeki ekimcilere yaptırın dostlar sanırım onlarda 10 bin eurodan aşağı ekmez

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 21 Kasım 2020, 17:23:25 »
Arkadaşlar biz de adalet istiyoruz neden. Senin bindiğin mercedesi ben 4 katına almak zorundayım? Tr de yada telefonu son çıkan playstation filan? Ama bize hiç adalet yok

Bence bu durum sizlere adaletsiz geliyor ise kendi yaşadığınız yerlerdeki ekimcilere yaptırın dostlar sanırım onlarda 10 bin eurodan aşağı ekmez
Arkadasim onun isyanini bize degil seni yonetenlere yapacaksin.  Bunun da faturasini bize cikarma!

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #26 : 21 Kasım 2020, 23:32:44 »
Kısacası  fiyat  politikası   yurd içi  yurd dışı sabit olmayan  yerlerden  uzak durun   en iyi yerde  olsa  ben şahsen  gitmem

çükübik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 22 Kasım 2020, 14:24:55 »
yurtdışında fiyatlar ne kadar acaba? ve oradaki sonuçlar iyi mi ki?

galiba iyi değil ki yurtdışından buraya geliyor millet

Facebook Twitter Instagram