Asla.Beyaz ırkın çocuklarının saçları sarı olur zaten.3-4 yaşında sapsarıydı benimde saçlarım şuan siyah
Justincim tam tersi olan arkadaşımda var çok tuhaf geldi bebekken kapkara şuan sarışın ilginç. Bu arada bir ara kadın nw, saç analizi hasbihaline devam edelim.
Yakalayamayız, babamın da saçları altın sarısıymış küçükken şuan simsiyah ve kel değil. Açık renkten koyu renge değil, koyu renkten açık renge gidiyorsa AGA ile ilişkilendirebiliriz.
Genelde bebekken çok açık renk olur saç henüz gerekli beslenmeyi sağlamaya başlamadığı icin
Koyudan açığa gitmesi kesin aga minyatürleşme demek zaten ama bebekken olan süreçtende bir yere gelemicez sanırım.
AGA nedir? Benim saçlarım sararıyor, özellikle yazın güneşe çıktığımda.. Münyatürleşip pigmentini kaybettiği için sanırım?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4862.15
Saçların yavaş yavaş tüyleşiyor, çapı daralıyor, rengi açılıyor, cansızlaşıyor, uzama hızı yavaşlıyorsa genetik dökülmeye sahipsin.
Hocam saçı kazıtınca Saçın anatomisi değişiyor kendine gelemiyor benim saçım dalgalıydı daha gürleşsin diye kazıttım sonra saçlarım kendine gelemedi. Herhalde saç derim hassas tahriş ettiğim için olabilir kazıyarak emin değilim.
Ne iyi ne kötü olduğunu düşünüyorum kazımanın genetik dökülmede. Ama ne kadar kısa olursa saçların o kadar geciktirirsin dökülmeyi tecrübelerime göre.