Gönderen Konu: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.  (Okunma sayısı 164520 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan AtTİNA.
« Yanıtla #76 : 23 Haziran 2017, 11:53:58 »
Dr Ruston Keep tekniğinin Tüm tekniklerden üstün oldugunu Sunum hazırlayarak anlattı yaklaşık 1 sene önce bu sistemi koray Erdoğan dan öğrenen ve alıp kullanmaya başlayan Dr Ruston. Lorenzonun Dhı tekniğinin problemlerını anlatarak keep in çok daha iyi olduğunu anlattı Videoları instagrama yüklenicek.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2017, 19:17:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 23 Haziran 2017, 11:59:32 »
Dr. Koray Erdoğan Dr. Lorenzo
Global Moderator

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 23 Haziran 2017, 15:17:56 »
Dr Ruston Keep tekniğinin Tüm tekniklerden üstün oldugunu Sunum hazırlayarak anlattı yaklaşık 1 senede önce bu sistemi koray Erdoğan dan öğrenen ve alıp kullanmaya başlayan Dr Ruston. Lorenzonun Dhı tekniğinin problemlerını anlatarak keep in çok daha iyi olduğunu anlattı Videoları instagrama yüklenicek.

Dr Ruston Koray hocadan keep tekniğini öğrendiğine göre,
Türk doktorlarımıza neden eğitim vermiyor Koray hoca.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 23 Haziran 2017, 15:18:05 »
KEEP gerçekten muhteşem bir icad. Bundan sonraki icad bence Finas a ihtiyaç duyulmadan, doğal yoldan DHT baskılayıcı birşey olmalı :)
🏇🏇

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 23 Haziran 2017, 15:21:56 »
Forumdan yilda 2 kişiye yari fiyata sac ekseler nolur ki :) ben feda ederim kendimi

Harika olurdu birçok kişi sıraya girerdi :) Euro 4 tl, greft 2.5 €, 5000 greft ekse 12500 € x 4 50.000 tl eder. Bunu verme gücü olan bence hiç düşünmeden Koray Erdoğan'ı tercih etmeli. Evet ülkemiz koşullarında hiç te az bir para değil, ama ekim sonrasında vereceği mutluluk özgüven mi büyük yoksa 50 bin tl mi? Bence mutluluk ve özgüven daha büyük.
🏇🏇

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 23 Haziran 2017, 15:59:08 »
Forumdan yilda 2 kişiye yari fiyata sac ekseler nolur ki :) ben feda ederim kendimi

Harika olurdu birçok kişi sıraya girerdi :) Euro 4 tl, greft 2.5 €, 5000 greft ekse 12500 € x 4 50.000 tl eder. Bunu verme gücü olan bence hiç düşünmeden Koray Erdoğan'ı tercih etmeli. Evet ülkemiz koşullarında hiç te az bir para değil, ama ekim sonrasında vereceği mutluluk özgüven mi büyük yoksa 50 bin tl mi? Bence mutluluk ve özgüven daha büyük.

Aynen keşke herkes verebilse :) Şimdi fransada çalışıp  3000 euro maaş alan biri bu işi rahat yaptırabilir . Aslında fiyat pahalı değil bizim para euro karşısında zayıf :(  Hadi bizi geç ben ünlü tonla para kazanıp saçma yerlere ektirenleri anlamıyorum .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 23 Haziran 2017, 16:01:49 »
Bu arada Koray hocanın hesabında gördüm long fue ile ilgili bir işlem yapılıyor koltuktaki hintell galiba
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 23 Haziran 2017, 16:04:15 »
Bize tecrubelerini bir ara kaleme alip anlatirsan cok makbule gecer hintel  bu forum sayesinde cok sey ogrendim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 23 Haziran 2017, 18:33:05 »
Bu arada Koray hocanın hesabında gördüm long fue ile ilgili bir işlem yapılıyor koltuktaki hintell galiba
evet 100 greft aralara long fue ekti koray hoca   2 saat sürdü anlata anlata yaptı biraz. koltuk asmed deki kadar rahat ve konforlu degildi ve etrafımda bütün doktorların hepsi vardı.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2017, 18:41:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 23 Haziran 2017, 18:46:45 »
söylediğiniz videoların yükleneceği instagram hesabı nedir hocam paylaşırmısınız?

mekola

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 23 Haziran 2017, 18:55:27 »
hocam kısaca dhi nin dezavantajları neler musaıt olunca yazabılırmısınız:D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 23 Haziran 2017, 19:07:48 »
hocam kısaca dhi nin dezavantajları neler musaıt olunca yazabılırmısınız:D
ruston keep ile dhı karşılaştırmıs sunum yaptı yüklücem instagrama bir ara müsait olumca görsel izlersiniz tabi takıp edıyosan
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 23 Haziran 2017, 19:14:32 »
Bu arada Kısa bir bilgi geçeyim sunum yapan doktorların Dhı hakkında söylediklerinden yönler Teknikten dolayı aslaga başarılıbir lateral safır uçlu slitle açılıp yön verilen saçlar kadar doğal olmadığını söylüyolar. saçların açıları daha dik oluyormuş buda dogallık açısından dez avantaj; Bu tekniği dünyada en iyi kullanan Dr lorenzo bunu herkes kabul ediyor ama onun bile ekimleri dik açılarda oluyormuş
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 23 Haziran 2017, 19:20:19 »
Dr Ruston Keep tekniğinin Tüm tekniklerden üstün oldugunu Sunum hazırlayarak anlattı yaklaşık 1 senede önce bu sistemi koray Erdoğan dan öğrenen ve alıp kullanmaya başlayan Dr Ruston. Lorenzonun Dhı tekniğinin problemlerını anlatarak keep in çok daha iyi olduğunu anlattı Videoları instagrama yüklenicek.

Dr Ruston Koray hocadan keep tekniğini öğrendiğine göre,
Türk doktorlarımıza neden eğitim vermiyor Koray hoca.
Türkiye de kimin yanına gitsen dünyanın en iyi ekimcisi dostum:) gidip ögrenmek istiyorum bende kullanıcam demezlerse zorla kolundan tutup öğretecek degil heralde diymi
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram