Gönderen Konu: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.  (Okunma sayısı 164478 defa)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Banada o gibi geldi :)
ülkemizi temsil eden koray hocamıza başarılar. :)
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dr umar mı o yoksa ben mi yanlış görüyorum😮

Ever dr umar biraz kilo almış galiba  :) dünyanın önde gelen meşhur doktorlarının hepsi gelmiş  :)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ever dr umar biraz kilo almış galiba  :) dünyanın önde gelen meşhur doktorlarının hepsi gelmiş  :)
takip ettiğim sonuçlara göre bence bu camiada1. Umar 2. Koray hoca. İkiside eniyisi diğer doktorların bu hocalardan öğrenecek çok şeyi var

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
takip ettiğim sonuçlara göre bence bu camiada1. Umar 2. Koray hoca. İkiside eniyisi diğer doktorların bu hocalardan öğrenecek çok şeyi var

Umar enteresan adam vucut kıllarından filan garip garip işler yapıyor.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell senin fograf çektirdiğin konuştuğun doktorları dünyada hayatında kaç kişi görmüştür::) yabancı forumlarda ekimlerini görüyorum nerdeyse dünyadaki en meşur doktorların hepsini tanıyorsun Ama bir koray hoca değiller diyorsun::) anladığım kadarı ile

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell gibi saçın olursa mide ameliyatını bile Koray Hocaya olmak istersin :) ama gerçekten hoca hep en iyi 5 doktor arasında sayılıyor. Fiyat olarak fazla görünüyor ama diğer aynı klasmanda gösterilen doktorlar arasında en makul rakamla çalışıyor. Türkiye için değerli bir insan.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell gibi saçın olursa mide ameliyatını bile Koray Hocaya olmak istersin :) ama gerçekten hoca hep en iyi 5 doktor arasında sayılıyor. Fiyat olarak fazla görünüyor ama diğer aynı klasmanda gösterilen doktorlar arasında en makul rakamla çalışıyor. Türkiye için değerli bir insan.

Beğendin yani saçlarımı canlı görünce :)
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beğendin yani saçlarımı canlı görünce :)

Abi senin saçı beğendim mi? Beğendim ama daha iyi olabilirdi. Mesela halıflex kıvamında olsaydı daha iyi olurdu 😄😄 maşallah diyorum. Gerçekten inanılmaz bir sonuç.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Abi senin saçı beğendim mi? Beğendim ama daha iyi olabilirdi. Mesela halıflex kıvamında olsaydı daha iyi olurdu 😄😄 maşallah diyorum. Gerçekten inanılmaz bir sonuç.

Eleştirine saygım sonsuz karşim :)))
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Canlımı gördünüz Hintell in saçlarını? Nasıl hocam resimlerden bir farkı varmı??

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hintell en yakisiklisi yakiyor ortaligi masallah :) adam gibi adam

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha cok turk doktorlarini gormek istiyoruz bu fuarlarda. Hintell sonucunla ulkeyi temsil etmissin valla :D

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Canlımı gördünüz Hintell in saçlarını? Nasıl hocam resimlerden bir farkı varmı??

Aslında merak edenler için Hintell in saçını görme turları düzenleyebiliriz :) Bir ekimin maksimum ne kadar başarılı olabileceğini görmüş olur herkes. Heralde daha iyisi zor olur. Ben canlı gördüm. Saçları kısaydı hatta. Kısayken de hiç dökülmemiş sıklığında ve doğallığında. Maşallah dedim kaç defa nazar değmesin :)
The World is Yours

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında merak edenler için Hintell in saçını görme turları düzenleyebiliriz :) Bir ekimin maksimum ne kadar başarılı olabileceğini görmüş olur herkes. Heralde daha iyisi zor olur. Ben canlı gördüm. Saçları kısaydı hatta. Kısayken de hiç dökülmemiş sıklığında ve doğallığında. Maşallah dedim kaç defa nazar değmesin :)
zaten 3-4 arkadaş toplanıp hinteli ziyarete gitmeyi düşünüyoruz abi forum tarihinde bir ilk sacı resmen

Facebook Twitter Instagram