Saç Ekimi Sonuçları
misal benim ekim sürecim bitti ufacık bir boşluk rahatsız ediyor,koray bey 100 200 greft gibi ufak rakamları ekiyormu hintell acaba?Yani çok yoğunlar genelde ya o yüzden soruyorum
Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 07 Aralık 2017, 11:59:42Alıntı yapılan: Hintell - 07 Aralık 2017, 11:33:28Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 07 Aralık 2017, 10:38:43Hintell hocam bizi de götürseydiniz ya.Kendimi bilim için feda ederdim:)Dünyanın en iyi doktorları 100 er ekse saç sorunumuz kalmazdı.Boşver en iyisi burda onlara gerek yok.) koray hoca eksin gerisi dokunmasın bence Tabiki hocam orada keep tekniğini tamamen bende gösterebilirdi:) sen yoktun bende 100 greft long fue oldu keske olsaydın:) bak wong olsun lorenzo olsun ve digerleri nasıl ip gibi dizilmiş agızları açık izliyor altta:) odanın içindeki 10 larca doktoru saymıyorum bile bende de de or general şöförü havası var:s
Alıntı yapılan: Hintell - 07 Aralık 2017, 11:33:28Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 07 Aralık 2017, 10:38:43Hintell hocam bizi de götürseydiniz ya.Kendimi bilim için feda ederdim:)Dünyanın en iyi doktorları 100 er ekse saç sorunumuz kalmazdı.Boşver en iyisi burda onlara gerek yok.) koray hoca eksin gerisi dokunmasın bence Tabiki hocam orada keep tekniğini tamamen bende gösterebilirdi:)
Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 07 Aralık 2017, 10:38:43Hintell hocam bizi de götürseydiniz ya.Kendimi bilim için feda ederdim:)Dünyanın en iyi doktorları 100 er ekse saç sorunumuz kalmazdı.Boşver en iyisi burda onlara gerek yok.) koray hoca eksin gerisi dokunmasın bence
Hintell hocam bizi de götürseydiniz ya.Kendimi bilim için feda ederdim:)Dünyanın en iyi doktorları 100 er ekse saç sorunumuz kalmazdı.
3erd International World FUE Institute Workshop lisbon geliyor Arkadaslar Dr koray Erdoğan önderliğinde saç ekımınde gene devrim yaratıcak Yeni bir cihaz daha tasarlıyor hoca duyduğum kadarı ile sanırım lisbonda tanıtıcak bakalım takip edicez.
Alıntı yapılan: Hintell - 12 Aralık 2017, 15:28:143erd International World FUE Institute Workshop lisbon geliyor Arkadaslar Dr koray Erdoğan önderliğinde saç ekımınde gene devrim yaratıcak Yeni bir cihaz daha tasarlıyor hoca duyduğum kadarı ile sanırım lisbonda tanıtıcak bakalım takip edicez.Denek lazım mı acabaHer türlü
..
dr umar mı o yoksa ben mi yanlış görüyorum😮