Gönderen Konu: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.  (Okunma sayısı 164473 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan AtTİNA.
« Yanıtla #31 : 22 Haziran 2017, 13:00:21 »
Hintell selamlar, forum sayende resmen çağ atladı. Katkın çok büyük. Can-ı gönülden teşekkür ediyorum
hepimizin sayesinde dostum. Tesekür ederım
Global Moderator

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 22 Haziran 2017, 13:35:00 »
Gerçekten forumun kalitesini yükselttin hintel. bende tesekkür ederim. saç ekimindeki ciddiyet boyutu level atladı. insallah saç ekimini düşünen herkes evvela bu forumu bir şekilde keşfetmeli. forumun çok büyük faydası var bu işte. şahsım adına şunu söyliyeyim, bundan 2 sene önce saç ektirmeyi inceden düşünmeye başladığımda bu konuyla ilgili en ufak bilgim yoktu. hatta ekilen saçların dönorden alındığını bile bilmiyordum. o dönemlerde hemen karar verseydim önüme ilk çıkan yere bodoslama dalıp oldu bittiye getirirdim. tesadüf de olsa bu siteyi keşfettim Allahtan. bu forumu kuranlar çok büyük bir iş yaptı. tesekkür etmek lazım. ayrıca şunu da belirtiyim, bu forumun daha çok insana ulaşması lazım. nasıl olur bilmiyorum ama saç sorunu yaşayan herkes mutlaka buraya uğramalı. çok değerli bilgiler var çünkü burda.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 22 Haziran 2017, 13:42:05 »
Gerçekten forumun kalitesini yükselttin hintel. bende tesekkür ederim. saç ekimindeki ciddiyet boyutu level atladı. insallah saç ekimini düşünen herkes evvela bu forumu bir şekilde keşfetmeli. forumun çok büyük faydası var bu işte. şahsım adına şunu söyliyeyim, bundan 2 sene önce saç ektirmeyi inceden düşünmeye başladığımda bu konuyla ilgili en ufak bilgim yoktu. hatta ekilen saçların dönorden alındığını bile bilmiyordum. o dönemlerde hemen karar verseydim önüme ilk çıkan yere bodoslama dalıp oldu bittiye getirirdim. tesadüf de olsa bu siteyi keşfettim Allahtan. bu forumu kuranlar çok büyük bir iş yaptı. tesekkür etmek lazım. ayrıca şunu da belirtiyim, bu forumun daha çok insana ulaşması lazım. nasıl olur bilmiyorum ama saç sorunu yaşayan herkes mutlaka buraya uğramalı. çok değerli bilgiler var çünkü burda.
saol dostum Haklısınız çok kişiye ulaşmamız lazım bu yüzden sosyal medya hesapları da açmaya karar verdik. İnstagram açtık suan orda paylaşımlar videolar paylaşılmaya başlandı @sacekımsonucları
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Haziran 2017, 13:49:06 »
Lorenzo ve ben :)
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Haziran 2017, 13:54:28 »
Hintel başkan saçların lorenzodan daha gür bnce lorenzenun Hintel ve ben diye foto atması lazim ;D

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Haziran 2017, 13:54:46 »
ADAM ADAM

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Haziran 2017, 13:58:03 »
Yunanıstan forum sahibinin saçlarını lorenzo ekmiş açıkcası ben çok beğenmedim yönleri dik ve ekim oldugu belli.  koray hoca ya gelmek istemiş ama çok yogunmuş koray hoca tarih uymadığı için lorenzo ya gitmiş benim saçlarımı görünce pişman oldu tabi gene iyi bir ekim ama lorenzo ya göre daha iyi olmalıydı.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 14:00:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Haziran 2017, 14:19:08 »
Operasyonlar başladı Tüm doktorlar kendi teknikleri ile operasyon yapıyor. Hastalar madur olmasın diye Tüm planlamayı Dr koray Erdogan yaptı umarım sonucları güzel olur.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 14:23:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 22 Haziran 2017, 14:33:15 »
DR. Wong ile selfi diger yanımda lupanzula ve ferudini var sohbet ediyoruz:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Haziran 2017, 14:41:53 »
Amerikalı Dr ruston şuan ping mentasyon yöntemi ile Fut izini kapatıyor aynı zamanda bu teknigi seyrek saçada uyguluyor..
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Haziran 2017, 14:53:37 »
abi yunanistan forum sahibiyle foto çekinsene merak ettim. lorenzomu koray erdoğanmı bakalım.

edit: yunan forumunda gezdim. adminin kafa nw6 açıklarındaymış. erdoğanmı lorenzomu diye konu açmış. konudaki yorumların lorenzonun dönorü daha temiz bıraktığı ama ekilen saçların yoğun olmadığı şeklinde olmuş. (nw6 2-3 ekim var zaten erdoğanın). Ki koray hocanın yaptığı doğru burda arka ve önü aynı yoğunluğa getirmeli ki ekim olduğu çok sırıtmasın.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 15:23:38 Gönderen: thinkingme »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Haziran 2017, 15:52:58 »
abi yunanistan forum sahibiyle foto çekinsene merak ettim. lorenzomu koray erdoğanmı bakalım.

edit: yunan forumunda gezdim. adminin kafa nw6 açıklarındaymış. erdoğanmı lorenzomu diye konu açmış. konudaki yorumların lorenzonun dönorü daha temiz bıraktığı ama ekilen saçların yoğun olmadığı şeklinde olmuş. (nw6 2-3 ekim var zaten erdoğanın). Ki koray hocanın yaptığı doğru burda arka ve önü aynı yoğunluğa getirmeli ki ekim olduğu çok sırıtmasın.
dostum ekim kötü degil ama bana dogal gelmedi adamında söyledigi ilk koray hocadan randevu almak istemıs ama alamamış öle lorenzoya ektirmis yakalarsam foto atarım
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 16:09:39 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Haziran 2017, 16:16:16 »
bu şimdi nw6 ekimi mi, vay arkadaş toppik falan yok demi:D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Haziran 2017, 16:17:13 »
Dr. Ginsburg safir uçlu lateral slitle kanal açıyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram