Gönderen Konu: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.  (Okunma sayısı 164480 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dr Koray Erdogan - yaptığı Tesleri ve sonuçlarını anlatıyor ful versiyon

the 2nd WFI Workshop Athens

https://www.youtube.com/v/kvUlorlXfDs
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 01:46:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dr. lorenzo nun sunumu ful versiyon

Injertocapilar España

2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017

https://www.youtube.com/v/gKfzAkcxPuA

https://www.youtube.com/v/ISpjL-j816E
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 01:44:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ful versiyon olan videolar konuya eklenmeye devam edecektir

https://www.youtube.com/v/4d-mesbGpkc
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 01:52:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dr.Jerry Wong

2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.

https://www.youtube.com/v/TB4SQS_RREM
Global Moderator

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.
« Yanıtla #155 : 14 Ağustos 2017, 23:26:30 »
 Bu Workshop ta saç ekiminin asıl eksikliklerine değinilmemiş evet geliştirilen yeni teknikler önemli ama yetersiz donör bölgesine alternatif olabilecek BHT vucut kılı ekimlerine değinilebilir;  vücuttan greftlerin rahat alımı ile ilgili geliştirilen iğnelere, ekim yöntemlerine yer verilebilirdi.Bir başka eksiklik  vertexs bölgesi.Kanamanın az olduğu , kayıpların yoğun yaşandığı tepe bölgesine ünlü doktorlar ne kadar çözüm için çalıştılar .saç klonlamanın şu anki geldiği aşama ne durumda ? Bunlar ile ilgili bilgili verilseydi bence daha iyi olurdu.Öneğin doktorlar arasında Amerikalı Sanusi Umar ın olmaması büyük bir eksiklik.BHT ekimi ile ilgili görüşlerinden alım ve ekim tekniklerinden faydalanılabilirdi.
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2017, 23:41:17 Gönderen: pete71 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 15 Ağustos 2017, 09:27:18 »
Bu Workshop ta saç ekiminin asıl eksikliklerine değinilmemiş evet geliştirilen yeni teknikler önemli ama yetersiz donör bölgesine alternatif olabilecek BHT vucut kılı ekimlerine değinilebilir;  vücuttan greftlerin rahat alımı ile ilgili geliştirilen iğnelere, ekim yöntemlerine yer verilebilirdi.Bir başka eksiklik  vertexs bölgesi.Kanamanın az olduğu , kayıpların yoğun yaşandığı tepe bölgesine ünlü doktorlar ne kadar çözüm için çalıştılar .saç klonlamanın şu anki geldiği aşama ne durumda ? Bunlar ile ilgili bilgili verilseydi bence daha iyi olurdu.Öneğin doktorlar arasında Amerikalı Sanusi Umar ın olmaması büyük bir eksiklik.BHT ekimi ile ilgili görüşlerinden alım ve ekim tekniklerinden faydalanılabilirdi.
sanırım sen Bht yaptırmayı düşünüyosun ondan bu eleştirin:)  her zaman eksik biseyler olur ama şunu da  en azından görüp taktir etmenizi beklerdim bu forumumuz için ilk ve en büyük adım en azından destek olsaydınız sadece eleştirmek yerine çünkü Kimsenin bu ülkede bu konuda yapamadığını yaptık forum olarak.
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 09:32:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 15 Ağustos 2017, 11:32:47 »
Dikkat edersen Foruma hiçbir eleştirim yok yapılan işler gayet güzel başarılı . Eleştirim workshop ta  doktorların bu konulara neden  değinmemeleri saç ekiminde dünya genelinde olan eksiklikleri dile getirdim.Hiçbir doktorun kalitesine lafımız yok .BHT'ye de  hiç ihtiyacım yok.İhtiyacı olan donör bölgesi bozulmuş açıklığı fazla Binlerce hasta var dünya genelinde Sadece saç ekiminde olumlu sonuç almış kişiler olarak mı forumda bulunuyoruz.Hayır az veya çok bilgimiz dahilinde forumdaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.olması gereken konulara değiniyoruz.  Bu forum hem admini   hemde moderatörleri ile değil Türkiyenin Avrupanın bile en iyi forumu.O potansiyel mevcut. 
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 21:52:51 Gönderen: pete71 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 15 Ağustos 2017, 11:54:54 »
Dikkat edersen Foruma hiçbir eleştirim yok yapılan işler gayet güzel başarılı . Eleştirim workshop ta  doktorların bu konulara neden  değinmemeleri saç ekiminde dünya genelinde olan eksiklikleri dile getirdim.Hiçbir doktorun kalitesine lafımız yok .BHT'ye de  hiç ihtiyacım yok.İhtiyacı olan donör bölgesi bozulmuş açıklığı fazla Binlerce hasta var dünya genelinde Sadece saç ekiminde olumlu sonuç almış kişiler olarak mı forumda bulunuyoruz.Hayır az veya çok bilgimiz dahilinde forumdaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.olması gereken konulara değiniyoruz.  Bu forum hem adminleri ile hemde moderatörleri ile değil Türkiyenin Avrupanın bile en iyi forumu.O potansiyel mevcut.
Teşekür ederim.. Bht yi yani vucut kıllarını biliyosun bir çok doktor doğal bulmuyor ve bu doktorların en büyük hedefleri doğallık Dr umarın ekimlerini inceledim. Bacak kıllarından dahi ekim yapıyor bu çok büyük bir başarı  ama doğal durmadıktan sonra Tabiki bu tarz hastalar konusunda haklısın ama yunanistanda bir çok şey paylasıldı kirpik ekimlerine yara iz kapa ekimlerine Kadar bazı durumlarda da paylaşım olarak biz yetersiz kaldık buda ilkkez katılmamızın heyacanı olabilir birdaha davet edilirsek daha geniş caplı olucaktır aktardıklarımız foruma. Tabi tekrar ordaki kayıtlarımı gözden gecirip paylaşım yapacagım vakit bulunca. Dr umar çagrıldımı çagrıldıda kendi mi gelemedi açıkcası bu konuda fikrim yok. Saç klonması dünyada sadece söylentiden ibaret  somut bişey hiç görmedim ben ..onun dışında yunanistanda bu katılan doktorların Topikal finasterid çalışmaları var yakında piyasaya çıkar umarım  ozaman finasteridi krem şeklinde kullanabılıcez buda nezaman çıkar bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 12:01:15 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
..
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2017, 03:05:31 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell hocam bizi de götürseydiniz ya.
Kendimi bilim için feda ederdim:)
Dünyanın en iyi doktorları 100 er ekse saç sorunumuz kalmazdı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Boşver en iyisi burda onlara gerek yok.) koray hoca eksin gerisi dokunmasın bence :)
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2017, 11:35:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Boşver en iyisi burda onlara gerek yok.) koray hoca eksin gerisi dokunmasın bence :)
Tabiki hocam orada keep tekniğini tamamen bende gösterebilirdi:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Tabiki hocam orada keep tekniğini tamamen bende gösterebilirdi:)

sen yoktun bende 100 greft long fue oldu keske olsaydın:) bak wong olsun lorenzo olsun ve digerleri nasıl ip gibi dizilmiş agızları açık izliyor altta:) odanın içindeki 10 larca doktoru saymıyorum bile bende de  de or general şöförü havası var:s
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2017, 12:10:57 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
misal benim ekim sürecim bitti ufacık bir boşluk rahatsız ediyor,koray bey 100 200 greft gibi ufak rakamları ekiyormu hintell acaba?Yani çok yoğunlar genelde ya o yüzden soruyorum

Facebook Twitter Instagram