Gönderen Konu: 03 Kasım 2020 / İstanbul / 4000 Greft / 28 Yaş  (Okunma sayısı 3733 defa)

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
Ynt: 03 Kasım 2020 / İstanbul / 4000 Greft / 28 Yaş
« Yanıtla #46 : 08 Aralık 2020, 23:51:45 »
hayırlı olsun hocam umarım istediğin sonuça en güzel şekilde ulaşırsın |-onayisareti-|

Ayrıca donör bölgesinde senden çok ama çok kötü insanların bile 2 ay içerisinde toparladığını formda bir çok kez gördüm,kızarıklık konusunda canını çok sıkma gececektir.

Merhaba teşekkür ederim Süleyman. Der” toparladı gibi hissediyorum kızarıklık da cildimle ilgili bir durum sanırım. Geç iyileşen bir cildim vR zaten. İyi dileklerin için de çok sağolasın selamlar

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 09 Aralık 2020, 00:19:22 »
Forum kurallarına göre merkez ismini baslıga yazmalısınız.

Diger türlü paylasımlarınızı  kimseye faydası yok, burası sac ekim günlügü sitesi degil üstad, merkez ismi yazmanız lazım.
[/quote

Merhaba kardeşim.  Aklıma gelenleri buraya yazıyorum, cevap veren arkadaşlarım oluyor sağolsunlar sürecimi yönetiyorum böylece. Senin paylaşımlarını da inceledim bizden eskisin hem burda hem de bu süreçlerde deneyimlisin. Ben merak ettiklerimi bazen iki günde bir bazen hafta bir yazıyorum, burayı günlük gibi kullandığımı nereden çıkardın? Senin konun benimkinden daha çok günlüğe dönmüş gördüğüm kadarıyla bu paylaşımları günlüğe benzetiyorsan şayet. Ayrıca ben bu foruma rastlamadan önce Koray Erdoğan kimdir Serkan Aygın kimdir, Muttalip Keser kimdim bilmiyordum. Hepsine bizzat ekim yaptıracak gücüm var. Ailemizin tanıdığı, bu işi az ve öz yapan bizim de çok güvendiğimiz birine özel bir ekim yaptırdım. Kendisine olan saygımdan dolayı kendisi ile görüşmeden ekim merkezi ismi yazmak istemedim. Benim işim imaj ve marka danışmanlığı neye dikkat edeceğimi biliyorum fakat forumun böyle bir kuralı olduğunu bilmiyordum, aktardığın için teşekkür ederim.
Senin sonuçlarını takip ediyorum ve araştırmalarını da değerli buluyorum benim sürecimle ilgili görüş ve değerlendirmelerini esirgemezsen mutlu olurum. Selamlar ✋
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2020, 00:49:06 Gönderen: ruzgar06 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 09 Aralık 2020, 01:08:20 »
rüzgar hangi merkeze ekim yaptırdın ?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram