Gönderen Konu: 03 Kasım 2020 / İstanbul / 4000 Greft / 28 Yaş  (Okunma sayısı 3734 defa)

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
Ynt: 03 Kasım 2020 / İstanbul / 4000 Greft / 28 Yaş
« Yanıtla #16 : 19 Kasım 2020, 22:21:13 »
Hocam ekimin hayırlı olsun aynı gün gerçekleşmiş operasyonlarımız. Takipte olacağım konunu. Güzel sonuçlar alırız inşallah

Merhaba kardeşim. Teşekkür ederim senin ekimin de hayırlı olsun gönlünce olsun inşallah.

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 19 Kasım 2020, 22:22:58 »
Öndeki çizgi kalem izi gibi duruyor o bölgeyi çoklu greftmi ektiler anlamadım bro ama çizgi sınırı  çok belirgin duruyor.

Merhaba bro. Ön tarafta kendi saçlarım var kenarlar hariç ayrıca ekim yoğunluğunu ön tarafa daha çok yapıldı. Çoklu greftler genellikle ön tarafa kullanılmaz bende de öyle olduğunu sanmıyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak.

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 19 Kasım 2020, 22:30:54 »
Bilgili arkadaşlar sizden cevap bekliyorum;

Mesajı görecek dostlar selamlar öncelikle. Bugün ekimimin 20. günü artık. Her şey yolunda gözüküyor yalnızca aşağıda bazı sorularım var merak ettiğim.
1- Özellikle bugün kaşıntım var sizce normal mi?
2- Kafama dokunmaktan çok çekiniyorum fakat bazen hafif elimi gezdirmek hoşuma gidiyor :) Elime tekli şekilde şaç tellerinin geldiği oluyor sizce normal midir?
3- Donör bölgem çok kızarık gibi duruyor bazı arkadaşlara hiç kızarıklık kalmıyor cilt yapısı ile ilgili midir sizce?
4- Ekim sonrası bir hafta donöre kullandığım bir iyileştirici krem vardı ama artık kullanmıyorum, kızarıklık giderici ve iyileşme hızlandırıcı kozmetik açıdan başarılı bir krem biliyor musunuz fito gibi?
5- 17 Yaşımdan beri sigara içiyordum ekim günü bıraktım çok şükür 20 gündür kullanmıyorum. Bu dönemde vücudu böyle bir şeye alıştırmanın saç sağlığı açısından bir sakıncası olur mu?

Sevgiler.

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 22:37:32 Gönderen: ruzgar06 »

tekirdagg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2020, 22:34:40 »
merhaba aynı gunlerde olmusuz benımde aynı sekılde kasıntı cok fazla ayrıca sac telleri geliyor cok bılmıyorum ama burda takıp ettıgım kadarıyla koklu şekilde gelmedikce bır sorun yok sok dokulmeden dolayı saclar dokulecek dogal surec bu sekılde.Genel olarak ekimi beğendım guzel sonuclar alacagını umut edıyorum.takviye kullanıyor musun?

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2020, 22:41:13 »
merhaba aynı gunlerde olmusuz benımde aynı sekılde kasıntı cok fazla ayrıca sac telleri geliyor cok bılmıyorum ama burda takıp ettıgım kadarıyla koklu şekilde gelmedikce bır sorun yok sok dokulmeden dolayı saclar dokulecek dogal surec bu sekılde.Genel olarak ekimi beğendım guzel sonuclar alacagını umut edıyorum.takviye kullanıyor musun?

Merhaba sevgili kardeşim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım seninki de. Kaşıntı bugün çok oldu idare ediyorum ama biyle bir iki tel görüyorum. Kökler zarar görmediği sürece kırılma sadece diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Forumda yeniyim ama @hintell diye bir üstad var henüz bizi selamlamadı ama görürse belki bizleri bu konuda o aydınlatabilir. :)

Takviye olarak sadece expecia verdiler günde 1 yeterli dediler ama ben yararlı olacağını bildiğim her takviyeyi kullanmaya hazırım, biraz buradaki arkadaşların önerilerine ihtiyacım var açıkcası. Sevgiler selamlar

eskey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 20 Kasım 2020, 00:21:54 »
Nerde ektirmiştiniz hocam?

tekirdagg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Kasım 2020, 17:48:46 »
expecia bende kullanıyorum fakat sabah aksam 2 tane alıyorum boylelıkle sac ekımıyle alakalı (b7 b 12 ve cınko) vitaminlerini karsıılamama yeterli oluyor.Tabi finasterid ekten maddesi olan takviyelerde mumkun fakat yan etkisi cok fazla bu yuzden kullanmadım ben.gelişimi takip edeceğim. iyi günler

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 20 Kasım 2020, 20:14:37 »
expecia bende kullanıyorum fakat sabah aksam 2 tane alıyorum boylelıkle sac ekımıyle alakalı (b7 b 12 ve cınko) vitaminlerini karsıılamama yeterli oluyor.Tabi finasterid ekten maddesi olan takviyelerde mumkun fakat yan etkisi cok fazla bu yuzden kullanmadım ben.gelişimi takip edeceğim. iyi günler

Merhaba, sabah akşam ikişer tane mi alıyorsunuz tam anlamadım? Finasterid ben de düşünmüyorum gerçekten. Bıraktığın zaman hayal kırıklığı yaratabilir çünkü. Selamlar

Heros

• Full Member
« Yanıtla #24 : 20 Kasım 2020, 20:22:27 »
Bilgili arkadaşlar sizden cevap bekliyorum;

Mesajı görecek dostlar selamlar öncelikle. Bugün ekimimin 20. günü artık. Her şey yolunda gözüküyor yalnızca aşağıda bazı sorularım var merak ettiğim.
1- Özellikle bugün kaşıntım var sizce normal mi?
2- Kafama dokunmaktan çok çekiniyorum fakat bazen hafif elimi gezdirmek hoşuma gidiyor :) Elime tekli şekilde şaç tellerinin geldiği oluyor sizce normal midir?
3- Donör bölgem çok kızarık gibi duruyor bazı arkadaşlara hiç kızarıklık kalmıyor cilt yapısı ile ilgili midir sizce?
4- Ekim sonrası bir hafta donöre kullandığım bir iyileştirici krem vardı ama artık kullanmıyorum, kızarıklık giderici ve iyileşme hızlandırıcı kozmetik açıdan başarılı bir krem biliyor musunuz fito gibi?
5- 17 Yaşımdan beri sigara içiyordum ekim günü bıraktım çok şükür 20 gündür kullanmıyorum. Bu dönemde vücudu böyle bir şeye alıştırmanın saç sağlığı açısından bir sakıncası olur mu?

Sevgiler.

Hocam nasıl 20.gun 3 Kasım da ektirmedin mi elimle sayıyorum yok abakusle sayıyorum yok 20yi bulamıyorum :)

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 20 Kasım 2020, 21:30:43 »
Hocam nasıl 20.gun 3 Kasım da ektirmedin mi elimle sayıyorum yok abakusle sayıyorum yok 20yi bulamıyorum :)

😅😅😅 abi çok pardon yanlış yazmışım bugün 18.günüm daha. Aynı gidiyoruz değil mi senle?  Selamlar

Heros

• Full Member
« Yanıtla #26 : 20 Kasım 2020, 21:42:07 »
😅😅😅 abi çok pardon yanlış yazmışım bugün 18.günüm daha. Aynı gidiyoruz değil mi senle?  Selamlar
Aynen hocam aynı gidiyoruz oradan yani bir türlü 20 yi çıkaramayınca sorayım istedim :)

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 21 Kasım 2020, 01:50:45 »
sorduğunuz ilk 4 problem çoğu ekim yaptıran kişinin yaşadığı şeyler hepsi geçici dert edecek şeyler değil kardeşim .sigarayı bırakman ise ekime fayda sağlar zarar vermez ister alıştırarak bırak ister birden hiç farketmez bence her türlü fayda sağlar kardeşim.

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 21 Kasım 2020, 16:08:00 »
sorduğunuz ilk 4 problem çoğu ekim yaptıran kişinin yaşadığı şeyler hepsi geçici dert edecek şeyler değil kardeşim .sigarayı bırakman ise ekime fayda sağlar zarar vermez ister alıştırarak bırak ister birden hiç farketmez bence her türlü fayda sağlar kardeşim.

Eyvallah kardeşim sağolasın. Çoğu insanın hayatı boyunca bir kez geçeceği bir dönem insan ister istemez bir merak ediyor. Sigarayı bırakmaktan dolayı çok memnunum hamd olsun, sadece biraz kilo aldım ister istemez. Ekimin bir ayı dolsun spora başlayacağım yeniden onu da çözeri böylece. Selamlar

ruzgar06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 21 Kasım 2020, 22:49:06 »
Bugün 19. Günüm dostlar. Henüz bir dökülme ile karşılaşmadım yıkamadaki birkaç saçtan başta. Genellikle kafama pek dokunmuyorum dokunsam gelecek belki :) sürekli fotoğraf koymayı düşünüyorum bakalım. Sadece xpecia ile ilerliyoruz, yeterli değil muhakkak ama takviyeler konusunda çok bilgisizim. Bir babayiğit çıkıp bir şeyler önerse ne güzel olur be :) sevgiler selamlar

Facebook Twitter Instagram