Gönderen Konu: 9 Kasım 2020-Sahin Celik-Vertex Ekimi- 2. Ekim -3100Greft (2600 +500sakal)  (Okunma sayısı 10003 defa)

Hairyman

• Full Member
Selamlar arkadaşlar, tam oalrak memnun olmadığım ilk ekimden sonra,çok fazla beklemeden ikinci ekime karar verdim. Tabiki en büyük karar verme aracımım forum oldu. İlk ekimin linki aşağudadır. Özellikle ,sağ tarafımdaki eksiklik nedenli 2.ekime yöneldim. Çok fazla belli oluyor ve etrafımdan o bölgenin zayıf olduğunu anlamayan kalmamıştı. Linkte görebilirsiniz.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10302.105

Sahin Celik'in ekimlerindeki başarı oranı, döner bölgelerin durumu ve de  sakaldan greft alıyor olması; benim İzmir'den kalkıp Ankara'ya gitmemi sağladı. :) Hem kendisi hem de ekibi son derece mütevazi ve yardımsever bir ekip.

Saat 11-12 civarında ekim başladı, saat 18:00'de bitti. 2600 ense'den 500'de sakal olmak üzere ekim yapıldı. Hem sağ tarafa hem de vertex'e greftler ekildi.
Sakaldan alım esnasında "acaba iz falan kalır mı?" "belli olur mu?" diye endişe ettim ama gereksiz bir endişeymiş. Şahin Hoca'da alım sırasıda hiçbir iz kalmayacağını belirtmişti.Nitekim, 8. gündeyim ve sakala hiç dokunulmamış gibi.

Merkez ile görüşerek 10.gün kabuk dökümü yapacağım. Xpecia kullanıyorum. Umarım 8 - 10 ay sonunda istediğim gibi bir sonuç elde ederim.

Hiç ekim yaptırmadan önceki halimi, Şahin Celik'e kim yaptırmadan önceki halimi ekliyorum.
En son fotolarda bugunu yani ekimin 8. Gününü ekliyorum.
Planlama ve gidişat ile ilgili Yorumlarınızı bekliyorum. 

Hairyman

• Full Member
Şahin Celik Ekim sonrası

Hairyman

• Full Member
Sahin Celik Ekim Sonrası

Münir

• Sr. Member
İlk ekimde bence başarılıymış üstat ,umarım bu ekiminde ondan eksiği kalmaz fazlası olur.
İlk ekim öncesi durumun cidden sıkıntılıymış kellikten tamamen kurtulmana çok az kalmış.

Kerimm34

• Hero Member
ön tarafta sibel ulusan orta ve tepede şahin çelik  takımı valla  güzel kurmuşsun dostum  :) ikisininde en başarılı olduğu alanlarda tercih etmişsin bir aksilik olmazsa saç derdinden tamamen kurtulursun bu gidişle.

Hairyman

• Full Member
İlk ekimde bence başarılıymış üstat ,umarım bu ekiminde ondan eksiği kalmaz fazlası olur.
İlk ekim öncesi durumun cidden sıkıntılıymış kellikten tamamen kurtulmana çok az kalmış.

Amin insallah..ilk ekim basarili ama fazla degil..dedigim gibi sag tarafa revizyon kacinilmazdi dostum..

Hairyman

• Full Member
ön tarafta sibel ulusan orta ve tepede şahin çelik  takımı valla  güzel kurmuşsun dostum  :) ikisininde en başarılı olduğu alanlarda tercih etmişsin bir aksilik olmazsa saç derdinden tamamen kurtulursun bu gidişle.
Aynen takimi kurdum 😀😀 Sonucu bekliyorum dort gozle..

Gygid

• Yeni üye
  • *
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun ilk ekiminizden kac ay sonra  ikinci sac ekim islemini yaptırdiniz yani surec tamamlanmismiydi? Ilk ekim sonucunda revize ihtiyacini ilk ekim merkezine bildirdiniz mi onlar ne dediler ? Bir de son olarak şahin çelik saç ekim merkezinden memnun kaldınız mı ne kadar ücret talep ettiler? Kusura bakmayın çok soru sordum merakımdan yanıtlarsanız sevinirim tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Hairyman

• Full Member
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun ilk ekiminizden kac ay sonra  ikinci sac ekim islemini yaptırdiniz yani surec tamamlanmismiydi? Ilk ekim sonucunda revize ihtiyacini ilk ekim merkezine
bildirdiniz mi onlar ne dediler ? Bir de son olarak şahin çelik saç ekim merkezinden memnun kaldınız mı ne kadar ücret talep ettiler? Kusura bakmayın çok soru sordum
 merakımdan yanıtlarsanız sevinirim tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Sagolasin dostum..
Tam 1 yil 1 hafta sonra 2. Ekimi yaptirdim
Ilk ekim merkezinde sag taraf icin revize konusunda bir gelisme olmadi.Ben de tekrar ilk merkeze yonelmedim acikcasi..revize ve vertex icin en iyisinin sahin celik olacagina karar verdim..
Lifehairden memnunum suan icin..anestezi islemi farkli ve gayet iyidi..sakal alimi ve sonrasi da gayet sikintisizdi.
Bundan 8 9 ay sonra sonucta iyi olur insallah, emekler bosa gitmez..
Toplan 7000 tl odedim lifehairde..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Güzel planlama, ilk ekim sonucu da başarılı ( daha iyi olabilirdi tabii ki). Bunun da başarılı olacağından şüphem yok.

Gygid

• Yeni üye
  • *
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun ilk ekiminizden kac ay sonra  ikinci sac ekim islemini yaptırdiniz yani surec tamamlanmismiydi? Ilk ekim sonucunda revize ihtiyacini ilk ekim merkezine
bildirdiniz mi onlar ne dediler ? Bir de son olarak şahin çelik saç ekim merkezinden memnun kaldınız mı ne kadar ücret talep ettiler? Kusura bakmayın çok soru sordum
 merakımdan yanıtlarsanız sevinirim tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Sagolasin dostum..
Tam 1 yil 1 hafta sonra 2. Ekimi yaptirdim
Ilk ekim merkezinde sag taraf icin revize konusunda bir gelisme olmadi.Ben de tekrar ilk merkeze yonelmedim acikcasi..revize ve vertex icin en iyisinin sahin celik olacagina karar verdim..
Lifehairden memnunum suan icin..anestezi islemi farkli ve gayet iyidi..sakal alimi ve sonrasi da gayet sikintisizdi.
Bundan 8 9 ay sonra sonucta iyi olur insallah, emekler bosa gitmez..
Toplan 7000 tl odedim lifehairde..
Verdiğiniz bilgiler için tşk ederim umarım istediğiniz sonucu alırsınız ve saç mevzusunu kapatırsınız tekrardan hayırlı olsun saç ekiminiz konunuzu takip edecem ara sıra buradan gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
sizin ilk ekıme başarısız denmez sadece alan geniş zaten bu kafa tek ekımle olmaz 2 ekım gerekır  fena değil

yenı ekımınız hayırlı olsun umarım guzel sonuç alırsınız
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 03:34:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
.  İnş ikinci Ekim  güzel olur.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2020, 20:20:44 Gönderen: Hintell »

Erhann25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sakaldan ekim yaptırmak zor mu sonrasında ağrı sızı oldu mu birde fiyat nedir sakal girince işin içine fiyat değişiyor mu

Leonidas

• Hero Member
hocam hayırlı uğurlu olsun planlama gayet mantıklı. umarım bu dertten komple kurtulursunuz :)
tekrardan hayırlı olsun takipteyim konunuzu.

Facebook Twitter Instagram