Gönderen Konu: 9 Kasım 2020-Sahin Celik-Vertex Ekimi- 2. Ekim -3100Greft (2600 +500sakal)  (Okunma sayısı 10002 defa)

Hairyman

• Full Member
aynen merkeze danısmadınızmı?

Kardesler, merkeze gittim birkaç kez prp için..sağ taraf eksikolduğunu, fark edildiğini söyledim..💁🏻 💁🏻 Revizyon konusu geçmedi, Vertexle beraber ekim yapalım dedim ama yeni kurulan ekibe yönlendirildim..adı üstünde yeni ekip, ne çıkacak bilmiyorum..?daha fazla da beklemedim,
birçok örneği olan şahin çelikte karar kıldım sonra..

Hairyman

• Full Member
Kardesler, merkeze gittim birkaç kez prp için..sağ taraf eksikolduğunu, fark edildiğini söyledim..💁🏻 Revizyon konusu geçmedi,
Vertexle beraber ekim yapalım dedim ama yeni kurulan ekibe yönlendirildim..adı üstünde yeni ekip, ne çıkacak bilmiyorum..?daha fazla da beklemedim,
birçok örneği olan şahin çelikte karar kıldım sonra..

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok üzüldüm durumuna inşallah önceki ekimi utandıran ve çok güzel bir sonuç olur inan takip edicem takviyeleri muhakkak kullan.  Bende Ekim yaptıracam kısa bir süre sonra buradan takip ediyorum. Ama böyle sonuçlar güven duyduğumuz bazı şeyleri çıtırdatıyor vede ürkütüyor hayırlısı diyelim

Gygid

• Yeni üye
  • *
Mrb iyi günler son güncel durum nasıl paylaşabilir misiniz?

mr.emre

• Sr. Member
Verteks ekimi ben de düşünüyorum, arkadaş uzun zamandır girmiyor sanırım.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Hairyman

• Full Member
Arkadaşlar selamlar
Uzun zamandır giremedimaçıkcası..
Sağolsun devletimiz, diğer ülkelere göre  yurtdışına giriş çıkışları çok rahat hale getirdiği için sık sık yurdışına gittim iş için bu dönem, biraz ihmal ettim kusura bakmayın..

2 . Ekimin üzerinden 5 ay geçti..
Gayet memnunum, ilk hallerime göre gayet iyi..
İlk ekimde yarım yamalak çıkan bir alan vardı..2. Ekimle birlikte düzeldi..Vertex eskşye göre havaalıno görünümünde değil..baş yükseklğinden fazla bir yükseklikte gün ışığında çektim fotoları..daha iyi bir bilgi olması adına sizin için..
Bu arada vertekste çıkışlar devam ediyor, elime çok sayıda küçük çıkışlar geliyor..3 ay sonra bir miktar daha kapanır diye düşünüyorum..
Buyrun fotolar.. yorumlarınıxı alayım..
Kalın sağlıcakla..

Hairyman

• Full Member
Fotolar..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah açık alana göre 5 aylık sonuca göre güzel gelişmiş daha çok erken kardeşim süre anlamında güzel yolunda memnun olmana sevindim
Global Moderator

Hairyman

• Full Member
Sagolasın Hintell..bu site sayesinde memnuniyetim..tsklerr

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekimine göre harika ilk ekimin düzgün olaydı şimdi sonuç çok daha iyi olurdu ben izmirdeyim ama asla İzmir’de ekim yaptırmayı düşünmüyorum 1 yer vardı kafamda artık oda yok sağolasın hintel sayende çok şey öğrendim sen ne kadar ekim merkezleri için başarısız demesinde ekimler kendi notlarını kendi veriyor

Leonidas

• Hero Member
Hocam paylaştığınız net fotoğraflar için çok teşekkürler.
Ön orta kısım süper olmuş.
Son paylaşımdan bu güne eminim daha da iyi olmuştur.
Yakın zamanda ben de şahin hoca da vertex ekim yaptırdığım İçin vertex sonucunuzu merak ediyorum.
Paylaşırsanız ayni şekilde net fotolar Halinde çok sevinirim.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba rica etsek?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir acaba?

Facebook Twitter Instagram