Gönderen Konu: 9 Kasım 2020-Sahin Celik-Vertex Ekimi- 2. Ekim -3100Greft (2600 +500sakal)  (Okunma sayısı 10005 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
burada yorumunuzda başarılı demişsiniz fakat bence ekimin başarılı veya başarısız olması beklentiyle alakalı bir şey bana göre.
Evet, öyle demişim o yüzden ufak bir düzeltme yaptım, yaparken de ilk yazdığımı silmedim. Çünkü 3100 grefti ilk ekim zannettim, ama ilk ekimde 4 bin küsür ekilmiş, yani diğer yazdığım konudakiyle aynı fikirdeyim aslında başarı oranı % 50. Ekim patlamamış ama başarı oranı düşük.

Hairyman

• Full Member
Aynenn .. Sonnyto iyi ozetledin durumu..ilk ekim patlamadi..on cizgimi fln begeniyirum ama bir taraf acik kaldi..bu da basari oraninii %50 lere dusuruyor..ilk ekimde , sag tarafta kapansa baska bir degisle basari orani yuzde 80 fln olsa ikinci ekime girmezdim..her neyse olan oldu artik..
Vertex kapanir mi bu ekimle ne dersiniz?

Gygid

• Yeni üye
  • *
bu soruya yanıt vermek çok zor gerçekten çünkü verteks bölgesinde saç ekim başarı oranı diğer yerlere göre düşük merak ettiğim husus  sakaldan alınanları tepeye mi yoksa vertekse mi ektiler ? İnşallah mutlu olacağınız bir sonuç elde edersiniz.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vertex tamamen kapanmaz bence, % 70 ve üstü kapanırsa ben başarılı görürüm şahsen.

Hairyman

• Full Member
Sakaldan ekim yaptırmak zor mu sonrasında ağrı sızı oldu mu birde fiyat nedir sakal girince işin içine fiyat değişiyor mu

Sakaldan ekim zor degil.. sadece uyusturma esnasinda igneler sizlatiyor biraz..o da 10’saniye fln..sonrasinda hic agri sizi olmadi..5 6 gun sonra tamamen kizarlikta gecti..tras bile oldum 7. Gun. Sakaldan alim yapildigi belli bile degil..
Sakaldan alim icin ekstra 500tl odeme yapiyorsunuz..
7000nin icine dahil ..

Hairyman

• Full Member
bu soruya yanıt vermek çok zor gerçekten çünkü verteks bölgesinde saç ekim başarı oranı diğer yerlere göre düşük merak ettiğim husus  sakaldan alınanları tepeye mi yoksa vertekse mi ektiler ? İnşallah mutlu olacağınız bir sonuç elde edersiniz.
Sakaldan alinanlari en son tepe bolgesine serpistirdiler..vertexte alan kapatma amacli kullanilmadi ..aralara serpistirme diyebiliriz

Leonidas

• Hero Member
Peki sıralama nasıl oluyor yani operasyona başlayınca ilkönce sakaldan alım yapılıyor sonrasında ense den mi alınıyor ?

Hairyman

• Full Member
Once enseden aliyorlar ...sonra donuyorsun yüzünü sakaldan alim basliyir :)
Ekim de ayni sirayla gidiyor, once enseden alinanalar, en sonra sakaldan alinanlar..

Leonidas

• Hero Member
Once enseden aliyorlar ...sonra donuyorsun yüzünü sakaldan alim basliyir :)
Ekim de ayni sirayla gidiyor, once enseden alinanalar, en sonra sakaldan alinanlar..

anladım hocam. sürekli boynu yukarıda tutmak sıkıntı oluyordur eminim.
sakal alınırken uzanıyormusunuz yoksa sandalyedemi oluyosunuz peki?
uzanma daha konforludur sanırım ama alım yapan kişi için zor olabilir.

Hairyman

• Full Member
Sandalyeye oturma hic yok hocam..hep yatis..😀😀
3 saat enseden alim icin yuz ustu yatip, sonra sirt ustu yatmak hic koymuyor valla..😁😁
Inan cok endise etmistim sakal alimi icin ama 30 dk 45 dk gibi surede bitti ve suan sakaldan alim yapilldigina dair hic bir iz yok yuzumde..500 greft alindi sakaldan..
Hatta 8. Gun sonunda sakal trasi oldum hicbir hassasiyet yok..
Ozetle ; ne ekimde surecinde problem yasadim ne de sonrasinda..

Hairyman

• Full Member
Kabuk dokumu sonrasi..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekimin verimsizliği saçlar kısayken daha fazla belli oluyor evet. Sağ sol farkı varmış gerçekten. Şok dökülmeyle beraber mevcut saçlarınız da dökülecektir, merak etmeyin 3 ay içerisinde hepsi toparlar.

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Normalde 2. Ekim’de saçların muhteşem olmalıydı fakat ilk Ekim seni biraz üzmüş umarım bu ekimin başarılı olur benim açımdan bu senin ilk ekiminmiş gibi takip edicem sebebi malum. inşallah çok iyi olur

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim ben anlamadım inan şimdi okudum sen Sibel ulusana neden gidip bu durumu anlatmadın. yoksa Ekim’in sıkıntılı olduğunu kendileride  görmüştür, heralde sonuçta Ekim onundu ve hatasinın nerden kaynaklandığını ve ona göre plan çizebilirdi şaşırdım güven kaybetmekte kötü birşey

Facebook Twitter Instagram