Selamlar arkadaşlar, tam oalrak memnun olmadığım ilk ekimden sonra,çok fazla beklemeden ikinci ekime karar verdim. Tabiki en büyük karar verme aracımım forum oldu. İlk ekimin linki aşağudadır. Özellikle ,sağ tarafımdaki eksiklik nedenli 2.ekime yöneldim. Çok fazla belli oluyor ve etrafımdan o bölgenin zayıf olduğunu anlamayan kalmamıştı. Linkte görebilirsiniz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10302.105Sahin Celik'in ekimlerindeki başarı oranı, döner bölgelerin durumu ve de sakaldan greft alıyor olması; benim İzmir'den kalkıp Ankara'ya gitmemi sağladı.
Hem kendisi hem de ekibi son derece mütevazi ve yardımsever bir ekip.
Saat 11-12 civarında ekim başladı, saat 18:00'de bitti. 2600 ense'den 500'de sakal olmak üzere ekim yapıldı. Hem sağ tarafa hem de vertex'e greftler ekildi.
Sakaldan alım esnasında "acaba iz falan kalır mı?" "belli olur mu?" diye endişe ettim ama gereksiz bir endişeymiş. Şahin Hoca'da alım sırasıda hiçbir iz kalmayacağını belirtmişti.Nitekim, 8. gündeyim ve sakala hiç dokunulmamış gibi.
Merkez ile görüşerek 10.gün kabuk dökümü yapacağım. Xpecia kullanıyorum. Umarım 8 - 10 ay sonunda istediğim gibi bir sonuç elde ederim.
Hiç ekim yaptırmadan önceki halimi, Şahin Celik'e kim yaptırmadan önceki halimi ekliyorum.
En son fotolarda bugunu yani ekimin 8. Gününü ekliyorum.
Planlama ve gidişat ile ilgili Yorumlarınızı bekliyorum.