Merhaba arkadaşlar,
27 yaşındayım, 7 yıldır dökülmem var, önce saçlarım cansızlaştı, sonra bebek saçı gibi tüy tüy çıkmaya başladı. Şimdi de o tüyleri dokunduğumda kafa derisi olarak hissediyorum. Annemin babasının üstleri tamamen dökülmüş, babamın babası ise 85 yaşında vefat ederken bile full saçı vardı. Amcamlarımın da saçları seyrek diyebilirim.
Çevremde de her seferinde senin saçlar gidici, dökülüyo lafları psikolojik olarak yaralamaya başladı. Berber koltuğuna otururum ooooo n'aptıın sen ya bu saçlara, 5 yılda bir gördüğüm halamın oğlu çok asılıyorsun oğlum bu kadar fazla asılma der.
Ve tabi işin bir de kızlar boyutu var.
Benim çok fazla açıklığım olduğunu düşünmüyorum ama şu kadar açıklıkta gitsin istiyorum.
Ek olarak: Şunu sormayı unutmuşum. Benim durumum için nereyi veya nereleri tavsiye edersiniz?
İstanbul'da yaşıyorum. Avrupa yakası iyi olur.
Bu hafta sonu bir kaç yer gezmeyi düşünüyorum.
Hedeflerim Serkan Aygın, Bilgehan Aydın
Dün akşamdan beri belki 40-50 kişinin gelişimini takip ettim. Daha yaptırmadan yoruldum diyebilirim.
Serkan Aygın sabit kalıyor bir Antalya Hakan Bey diyorum sonra Asuman Hanım iyiymiş diyorum. Sonra Bilgehan bey'de olabilir diyorum.
Acaba ortalama ne kadar grift gerekir benim için?
Sizce direk Dhi tekniğine mi yoğunlaşmalıyım?
Bütçem ortalama 10.000 TL
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden
*Koray Erdoğan'dan mail yoluyla fiyat aldım. Ancak öyle bir yerden çizim yapmışlar ki ben çocukken dahi saçım o çizgide değildi. Belki online olduğu içindir.
Mail'de 5000 greft ekilecek demişler. Ama saç çizgisinin doğallığını bozup fazla greft ektirmek istemiyorum. Tabi gerekiyorsa 5000 greft ekilsin ama ben doğal durmayacak bir saç istemiyorum.
5000 greft için böyle bir fiyat listesi yollamışlar.
Group A: 7.5000 Euro
Group B: 9.500 Euro
Group C: 12.500 Euro
Kur 6 TL sabit ücret
Ekim iki gün sürecekmiş.
(Şahsi yorumum Asmed bana hiç uygun yer değil şu anda, hani bütçemi belki çok zorlayıp ekibi bile olsa 20-25 bin liraya çıkartabilir miyim diye düşündüm ama en ucuzu şu anda 42 binden başlıyor. -Ki THY çalışanı bir arkadaşım Maya Estetikte 3800 TL'ye saç ektirmiş. 2020 Mart ayında normalde 10 bin demişler ama THY özel indirimi varmış, o fiyata yaptırmış.)(Sonuçta kalp ameliyatı değil, Serkan Aygın'ın sitesine de mesaj atmıştım. Ordan dönüş bekliyorum.)