Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik / Cüneyt Bey ve Ekibi / 4068 greft /yaş 35/16.11.2020  (Okunma sayısı 10463 defa)

Arda Gündüz

• Yeni üye
  • *
67. Gün arkadaslar sol tarafta bir bolum dik ekilmis gibi geldi ya oyle cikiyor sanki degerli yorumlarinizi bekliyorum - ilk foto sıkıntıli bolgeyi gosteriyor eski fotolara da bakarak degerlendirirseniz sevinirim. Herkese saglikli gunler.

social

• Sr. Member
walla donor super, sakal desen zaten tek başına donor olur, boyle donore sahip olsam 2-3 defa ekim yaptırırım, ben dik bir ekim görmedim, bu devirde hala dik ekim yapan yoktur merak etmeyin

ardagunduz

• Yeni üye
  • *
Tesekkur ederim. Evet muhtemelen 2-3 seneye vertex de gider ikinci ekime girerim bende.

Arda Gündüz

• Yeni üye
  • *
Selamlar arkadaslar 93. Gün sag taraf biraz geriden geliyor sanki.

Farques

• Ziyaretçi
Çok iyi ilerlemiş abi kendi saçlarında güzel toparlamış gibi, 1-2 ay sonra çok farklı bi görüntü çıkar, ön çizgide çok güzel olmuş yüzünüze tam uymuş.

Sigara kullanıyormusunuz, kullandığınız takviyeler var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok başarılı ilerlemiş süreciniz 90 gün için maşallah çok güzel olacak sonuç inşallah
Global Moderator

ardagunduz

• Yeni üye
  • *
Çok iyi ilerlemiş abi kendi saçlarında güzel toparlamış gibi, 1-2 ay sonra çok farklı bi görüntü çıkar, ön çizgide çok güzel olmuş yüzünüze tam uymuş.

Sigara kullanıyormusunuz, kullandığınız takviyeler var mı?

Teşekkürler kardeşim güzel yorumun için senin konunu da takip ediyorum.

Evet günde 1 paket kadar içiyorum son 45 gündür ancak ilk günlerde günde 3-4 tane içtim sadece ayrıca alkol de kullanıyorum günde 4-5 bira kadar. Takviye olarak günde 1 tane xpecia ictim 75 gün kadar ama bitti şuan başka bir multivitamin hapı kullanıyorum marketten aldığım.

Bu da donör bölgemin fotoları.

ardagunduz

• Yeni üye
  • *
Çok başarılı ilerlemiş süreciniz 90 gün için maşallah çok güzel olacak sonuç inşallah

Teşekkürler Hintell inş öyle olur son 1 aydır falan pek dikkat edemiyorum içki sigara falan ama bakalım artık hayırlısı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim Gelişimin başarılı donör de çok güzel toparlamış umarım çok güzel olacak.
Global Moderator

Lawine

• Jr. Member
  • **
Oh maşallah hocam :)  xpecia harici takviye almadınız sandırım. bende araştırıyorum bir yandan.
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

ardagunduz

• Yeni üye
  • *
Tesekkurler hayır günde 1 tane xpecia kullandım, şimdi multivitamin alıyorum.

Arda Gündüz

• Yeni üye
  • *
120. Gun arkadaslar banyo sonrasi isik altinda flasli cekim

ızmır35

• Yeni üye
  • *
120 güne göre cok iyi gelişim, bu ekim oldu diyebiliriz

ingeniero

• Yeni üye
  • *
dostum maşallah senin çok güzel ilerlemiş iyi sonuç alacaksın  |-onayisareti-|