Gönderen Konu: Hair Kadıköy Saç Dövmesi yalancılığı!  (Okunma sayısı 11810 defa)

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hair Kadıköy Saç Dövmesi yalancılığı!
« : 21 Nisan 2017, 18:24:06 »
merhaba arkadaşlar araştırmadan etmeden böyle saçma sapan bişeye para kaptırdım diye paylaşıyorum.
http://www.hairkadikoy.com isimli sitede  ömür boyu kalıcı saç similasyonu yaptığını iddia eden şahıs insanları yanıltmaktadır yaptığı şey kafa biraz boya enjekte etmek ilk başta saç gibi duruyor ancak 1 2 hafta sonra kafaya ayakkabı boyası sürmüş gibi duruyor 5 6 ay sonra da etkisi tamamen geçiyor bunu fahiş fiyatlara yaparak insanları yanıltıyor Dikkatlı olun gitmeyin.

bunun için 1500 tl kaptırdım malesef

fotodan her hangi bir fark olmadığını anlayabilirsiniz

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hair Kadıköy Saç Dövmesi yalancılığı!
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2017, 17:07:38 »
Hocam fotonun öncesi ve sonrası var mı ?
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2017, 10:51:12 »
Forumda Hızlı resim uyguşaması koymak yasaktır lütfen likleri kaldır direk konunda paylaş fotografları geçmiş olsun
Global Moderator

oscar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2017, 12:44:36 »
Aynı yerde saç dövmesi yaptıran biri olarak yazıyorum, yaptıralı bir seneden fazla oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım, öncekine göre şu anki durumumdan gayet memnunum. Dinçer bey zaten uygulamayı 3-4 seansta bitiriyor. Sonradan rütuşluk gerektiren bir durum olsa bile yardımcı oluyor kendisi.. Bu şahsın iddiaları tamamen asılsız ve yalandır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2017, 23:29:44 »
Aynı yerde saç dövmesi yaptıran biri olarak yazıyorum, yaptıralı bir seneden fazla oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım, öncekine göre şu anki durumumdan gayet memnunum. Dinçer bey zaten uygulamayı 3-4 seansta bitiriyor. Sonradan rütuşluk gerektiren bir durum olsa bile yardımcı oluyor kendisi.. Bu şahsın iddiaları tamamen asılsız ve yalandır.
adam dincer in yaptığı işi paylaşmış koymus sikayetini dile getirmis.. sende eger memnunsan aç konu sonucunu görelim tabi dinçer değilsen.. ki bence bu başarısız dövmeyi yapan sensin.
Global Moderator

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2017, 01:49:54 »
Off ya bu ne yapmış nasıl bir işçiliktir bu yeni gördüm. Adam resmen bu işi yapmayı bilmiyor para var diye girmiş mafetmiş kafanı  Bu isimden kesinlikle dövme yaptırıcaklar uzak durmalı çok üzüldüm kardeşim çok geçmiş olsun.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2017, 15:35:38 »

sen o herifin kendisi değilsen hiç bişey bilmiyorum bırak yalan söylemeyi

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2017, 16:42:00 »

hocam son durumun nasıl detaylı paylaşım yazarmısın ne gibi bir yol izledin bu adam seni maffetikten sonra ? Suan durum nedir.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2017, 21:56:40 »

hocam son durumun nasıl detaylı paylaşım yazarmısın ne gibi bir yol izledin bu adam seni maffetikten sonra ? Suan durum nedir.

paramı geri almaya çalıştım vermedi onun dışında hiç bişey yapmadım belki ilerde düzeltirmek için başka şeyler yaptırabilirim(ekim gibi). savcılığa gitmeyi düşünüyorum bi avukatla görüşüp yol yordam öğrenip dilekçe vericem bişey çıkar mı bilmem ama belki en azından bi daha başkalarına yapamaz diye düşünüyorum

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2017, 15:25:53 »
Anladım bence bu konuyu bıraz güncel tutmalısın fotograflarını paylaş hakkınıda ara  hem kafanı mahfediyor hem paranı gerı vermıyor ayıp yaa. Baksana buralara kadar gelip sahte hesaplardan kendini koruyup seni suçladığına göre bu konudan çok rahatsız.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2017, 15:46:20 »
buyrun gün ışığında çekilmiş bir resim ben bunu yaptırırken saçlar sık görünsün diye yaptırmıştım ama söyledikleriyle alakası olmayan bir işlem sonucu çıkıyor ortaya toppik kullansaydım çok daha iyi olurdu

bahadır

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Ekim 2017, 23:51:40 »
kardeş bu resimlerde  saç dövmesi merde, ekim yaptırmışşsın heralde dik dik saçlar var, saç dövmesi hemen gidiyomu ben bi arkadaşta gördüm  1 yıl olmuş ama  o da çok kötü görünüyordu

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Ekim 2017, 15:11:52 »
evet ektirdim ancak seyrek durduğu için saç dövmesi deneyeyim dedim daha beter oldu

AS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Nisan 2018, 15:36:13 »
O saç simülasyonu yapan kişinin yerine geçen sene gitmiştik. Adam zaten hiç güven veren biri değil eskiden dövmecilik yapmış şimdi saç similasyonu yapıyorum diyor.

Zaten yaptığı yer de bodrum katı max kirası 500-600tl olan kötür bir yer.

Bir de kendine de yapmış yeşil yeşil kötü görünüyordu:( Biz oraya gittik ve oradan koşarak kaçtık

hercai

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2018, 11:38:59 »
oncesi foto ile karsilastirsak cok daha iyi olur

Facebook Twitter Instagram